Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Olabilir aslında okumadım. Elimde yok ama alırım. Teşekkür ederim öneri için

Bende şimdi Kuyucaklı Yusuf u bitirdim baştan aşağı dram di..
Uçurtma Avcısı na başlayayim diyordum ama onda da ağladım demişsin araya başka birşey mi alsam acaba
Keyifli birşeyler alabilirsin...

Çok etkilendiğim kitaplardan biri, çok severim kesinlikle herkesin okuması gerekli

Bitirirsin inanıyorum. Hele bir yerden sonra elinden bırakmadan sonunu getirmek istiyorsun. Ona güvenerek biter diyorum
Okuyamıyorum hala etkisindeyim Hasan’a yapılanın / sayfa:88deyim
ben de başladım bugün Yarın geceye kadar zorlayalım
Ben okuyamıyorum şu an derinden etkileyecek beni belli
Ah ben şimdiden ağlıyorum

Her ayın ortak yazarı var onun eserlerinden bir kitap okuyoruz canım .Birde her aya ortak bir kitap belirlendi. .İlk mesajda yazıyor olması lazım.Mesela geçen ayın ortak okuma kitabı fareler ve insanlardı ama erken bitirdik hepimiz onu .
Okumadi isen mutlaka oku Fareler ve insanlar i,Serenad okumadi isen tavsiye ederim, Bülbülü Öldürmek , Sabahattin Ali nin bütün kitaplarını tavsiye ederim.
Son okuduklarimdan aklımda kalanlar bunlar

Hayvan Çiftliği ve Körlük bu ay okuduğum en iyi kitaplar ikisinin yorumlamasını yapmıştık burada

O zaman ben Uçurma Avcisini şimdilik erteleyeyim . Şubat in yazarı olan Virginia Woolf un Deniz Feneri ne basliyayim .
Pazartesi tekrar kitap alışverişi yapacağım tavsiyelerinden de alırım o vakit
Tamamdır
Yok canım okumadım şuan sanırım elimdekiler hep duygusal
Momo yu da unutma o zaman pazartesi
Kırlangıç çığlığı bitti yeni kitaba başlayıp başlamama konusunda kararsızım var mı öneriniz
Kırlangıç Çığlığı nasıl, okumadım Sis ve Gece var elimde Ahmet Ümit in o bitince bunu mu alsam
Ben de alayım, böyle yorumlar yazman ne güzel yaa içerik hakkında da fikir sahibi oluyoruz az çok bu sayede

Körebenin kim olduğu çok başında belli oldu aslında keyifle okudum ama daha iyi kitaplarını okumuştum ahmet ümit in. Kavim istanbul hatırası ve beyoğlunun en güzel abisi bence bu kitaptan daha güzel. Birazdan yorumumu da yazıcam

Okuyamıyorum hala etkisindeyim Hasan’a yapılanın / sayfa:88deyim

Ben okuyamıyorum şu an derinden etkileyecek beni belli

Ah ben şimdiden ağlıyorum

Evet çok hüzünlü maalesef. Ve sonrasından daha fazla etkileneceksin.

Çok teşekkür ederim Kukrim

Tabiki
Şimdi her ay ortak okuma kitaplarımız ve o ayın yazarı oluyor. Beraber okuyoruz ve bir akşam beraber yorumluyoruz üzerinde konuşuyoruz.
Ortak okuma kitaplarını ve yazarlarını hep beraber belirliyoruz
Ama kendiliğinden oluşan ortak okumalar da oluyor. Mesela bu ay bir kaç kişi körlük bir kaç kişi beraber Serenad'ı okudu.
Bitirdiğimiz kitapları da bildirim topiğine yazıyoruz ve ben listeden düşüyorum

Teşekkür ederim canım, öyleyse ben Şubat ayı yazarı ve kitabını hemen temin edeyim. Elimde var mi bakayım

Bildirim topiği neresi

Bildirim topiği neresi

Teşekkür ederimm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…