Görsellik için çektim tatlımSen o aydınlıkta nasıl okudun gözüm kamaştı
Ya hahahah çok mantıklı iEş kişisinin ders kitapları arttı. Senin eski kitapları satalım yer açılsın dedi.
Var mı satabileceğim bir yer hanımlar? 30 yaş, 180 boyunda, 1.5 sene sonra hukuk mezunu olacak.
ya çok iyi yaEş kişisinin ders kitapları arttı. Senin eski kitapları satalım yer açılsın dedi.
Var mı satabileceğim bir yer hanımlar? 30 yaş, 180 boyunda, 1.5 sene sonra hukuk mezunu olacak.
Erkek yokkadınlar ülkesinde sanırım 40lı sayfalardayım. acayip merak ediyorum bu düzenin tertibin sırrını
çok mantıklıErkek yok
çok geçmiş olsun ufaklığaİyi akşamlar
Kızçem pazartesiden beri hastaydı anca anca toparlanmaya başladı. Yine ortalık salgın dolu
Kütüphaneye gittik bugün küçük hanım ile ben elimdekileri iade ettim o üç tane kitap seçti kendine uygunlarından.
Evlilik Terapisi diye bir kitaba başlamıştım ama devam edemedim ona bir türlü, bugün Zaman Makinesi’ne geçtim ben de, bu topicte daha önce okumuş olanlar vardı diye hatırlıyorum.
Sofienin Dünyası’na devam ediyorum, gayet güzel ilerliyor. Öğrenciyken nefret ederdim felsefeden bize böyle anlatıldı da biz mi sevmedik
Sahibinden de bir dene bakalımEş kişisinin ders kitapları arttı. Senin eski kitapları satalım yer açılsın dedi.
Değil mi ama. Cidden erkek yok ve herşey yerli yerinde muntazam şekilde en iyi seviyelerde.Erkek yok
Geçmiş olsun kızçeneİyi akşamlar
Kızçem pazartesiden beri hastaydı anca anca toparlanmaya başladı. Yine ortalık salgın dolu
Kütüphaneye gittik bugün küçük hanım ile ben elimdekileri iade ettim o üç tane kitap seçti kendine uygunlarından.
Evlilik Terapisi diye bir kitaba başlamıştım ama devam edemedim ona bir türlü, bugün Zaman Makinesi’ne geçtim ben de, bu topicte daha önce okumuş olanlar vardı diye hatırlıyorum.
Sofienin Dünyası’na devam ediyorum, gayet güzel ilerliyor. Öğrenciyken nefret ederdim felsefeden bize böyle anlatıldı da biz mi sevmedik
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar
İstanbul'a mı geldin? Keyifli tatiller olsunHerkese gunaydin, dun cok sukur kavustum aileme,bugun de basliyoruz aile ziyaretlerine
Dün ucakta yan siramizdaki 2 kisi kitaplarini acmis okuyorlardi,eşime dedim canim kitap cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?