Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yanlış zamanda izledim muhtemelen aynı dönemde Yüzüklerin Efendisi'ni de sevmemiştim 9 kitap 900'müş çaktırmadan alasım var ama bekleyip tek tek alayım bari çok teşekkür ederim
ilk iki kitabı arkadaşım hediye etti onun gazına gelip diğerlerini bikaç günde topladım. geri kalanlardan 4 tanesi sıfır diğerleri de sıfır ayarında 2. el aldım
Final sezonu iyi olsaydı dizi tarihinin en iyisi olacaktı . İlk sezonlar diyaloglar dolu doluyken son dönemde çok boştu.

Ben de ilk bölümü açıp bu ne yaaa deyip kapatmıştım şimdi koyu fanıyım

Çünkü George Martin kalemi değildi.

Olmamıştı evet.

İyi tatiller canım
nasıl ya senaristlerin içinde martin de yok muydu
Evet biliyorum. Kitapları yetiştiremedi diye az sövmedik kendisine
ya insan hırslanır son sezojina yetişsin diye bari yazar kitapları ne ketum çıktı adam
Fotoğrafı gündüz çektim çünkü şuan okumak hak getire kızı daha yeni uyuttum
Bilidim bele olacağını

İyi akşamlar herkese

Eki Görüntüle 3194940
bu bebekler niye uyumuyo nedeeeeen

Evet biliyorum. Kitapları yetiştiremedi diye az sövmedik kendisine
Hala kulaklarını çınlatırım
Ben son iki bölümde yok diye hatırlıyordum ama şimdi tekrar baktım 5.sezondan sonra hemen hemen yoktum demiş. Dizinin diğer iki senaristi yapmış final sezonu.

Hala kulaklarını çınlatırım

Ben son iki bölümde yok diye hatırlıyordum ama şimdi tekrar baktım 5.sezondan sonra hemen hemen yoktum demiş. Dizinin diğer iki senaristi yapmış final sezonu.
kitaplar hala çıkmadığı için yer almamıştır sanırım. yazsa da rahatlasak

Günaydııın
Dün akşam misafirim vardı okuma yapamadım katılamadım paylaşıma o yüzden.
Gece kızımı uyuturken pdf kitap başladım. Yıkanmak İstiyorum kitabın adı. Tecavüze uğrayan kadınlar hikayelerini anlatıyor. Çok acı gerçekten kahroldum okurken. Kiminin öz babası, kiminin dedesi, kiminin kayınpederi, halasının oğlu, üvey babası. Neler neler var ve kimseye anlatamamışlar. İçlerinde tutmuşlar. Kimi anlatırsa inanmayacaklarından korkmuş, kimi anlatırsa öldürüleceğinden korkmuş, kimi toplumda dışlanmaktan korkmuş, kimi utancından anlatamamış susmuş. Ama hep susmuşlar. Kahretsin Allah o insan kılığına girmiş canavarları. Çok uzağımızda değiller bu sapık pislikler.
Kitapta kadının biri diyor ki anlatsam kimse inanmazdı bana çünkü o toplumda çok iyi biri olarak bilinirdi..
Ahh ahh.. Rabbim çoluğumuzu çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsın.

Beni taciz eden erkeği tanıyan birine anlattığımda kadın bana “o adam istediği herkesi elde edebilecek biri, hayır diyen birini niye taciz etsin, niye ısrarcı olsun” deyip yaşadığımın yanlış anlaşılma olduğuna beni ikna etmeye çalışmıştı . Bir de beni gömmeye çalışıyor adam her kadını elde edebilir, seni niye istesin demiş resmen . Kadınlar bile diğer kadınlara inanmayabiliyor maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…