2023ten beridir bende doğru düzgün okuma yapamıyorum içimden hiç gelmiyor. Çok mutsuzumİki gündür doğru düzgün hiç okuyamıyorum
Ben iyi başladım aslında yeni yıla, bu 5. Kitabım hatta sofi ile beraber 6. Yı okuyorum şuan. Ama iki gündür nolduysa, gece uykusuz kaldım gündüz hep uyuşuk geziyorum2023ten beridir bende doğru düzgün okuma yapamıyorum içimden hiç gelmiyor. Çok mutsuzum
evet ilk kitap taht oyunları ve çok güzelDaha önce burada konuşulmuştu ama bulamadım. Buz ve Ateşin Şarkısı serisi Taht Oyunları ile başlıyor, doğru bakıyorum değil mi? Seneleeer seneler önce dizisine başlamıştım çok fazla sert gelmişti 1 bölüm izlemeden bıraktım, bu sene kitaplarına bir bakmak istiyorum
Daha önce burada konuşulmuştu ama bulamadım. Buz ve Ateşin Şarkısı serisi Taht Oyunları ile başlıyor, doğru bakıyorum değil mi? Seneleeer seneler önce dizisine başlamıştım çok fazla sert gelmişti 1 bölüm izlemeden bıraktım, bu sene kitaplarına bir bakmak istiyorum
Diziyi izlemedim ama kitapları ben de severek okudum.evet ilk kitap taht oyunları ve çok güzelher ay 1 kitabını okurum diyordum ama sanırım şubatı bekleyemeyeceğim
final sezonunu kimse sevmemişDiziyi izlemedim ama kitapları ben de severek okudum.
evet ilk kitap taht oyunları ve çok güzelher ay 1 kitabını okurum diyordum ama sanırım şubatı bekleyemeyeceğim
Ben yanlış zamanda izledim muhtemelen aynı dönemde Yüzüklerin Efendisi'ni de sevmemiştimDiziyi izlemedim ama kitapları ben de severek okudum.
Of çokmuş. Tek seferde verilmez o para gerçektenBen yanlış zamanda izledim muhtemelen aynı dönemde Yüzüklerin Efendisi'ni de sevmemiştim9 kitap 900'müş çaktırmadan alasım var ama bekleyip tek tek alayım bari çok teşekkür ederim
Evet izleyenler hayal kırıklığı yaşamıştı.final sezonunu kimse sevmemiş
Final sezonu iyi olsaydı dizi tarihinin en iyisi olacaktıfinal sezonunu kimse sevmemiş
Iyi aksamlar kizlar, yeni selam verebiliyorum sizlereEki Görüntüle 3194904
İyi akşamlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Ben de ilk bölümü açıp bu ne yaaaDaha önce burada konuşulmuştu ama bulamadım. Buz ve Ateşin Şarkısı serisi Taht Oyunları ile başlıyor, doğru bakıyorum değil mi? Seneleeer seneler önce dizisine başlamıştım çok fazla sert gelmişti 1 bölüm izlemeden bıraktım, bu sene kitaplarına bir bakmak istiyorum
Çünkü George Martin kalemi değildi.Final sezonu iyi olsaydı dizi tarihinin en iyisi olacaktı. İlk sezonlar diyaloglar dolu doluyken son dönemde çok boştu.
Olmamıştı evet.final sezonunu kimse sevmemiş
İyi tatiller canımIyi aksamlar kizlar, yeni selam verebiliyorum sizleresabahtan beri koşturma icindeyim. Sabah karne telasimiz vardi,cok guzel bi telasmis ilk karnesini aldi oglum.sonra eve geldim evi toparla valiz hazirla yemekle ugras derken bu saat oldu. Yarin sabah yolcuyuz insallah,aktif olamayabilirim buralarda beni ozleyin anacim baaay
İyi okumalarEki Görüntüle 3194904
İyi akşamlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?