Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2023ten beridir bende doğru düzgün okuma yapamıyorum içimden hiç gelmiyor. Çok mutsuzum
Ben iyi başladım aslında yeni yıla, bu 5. Kitabım hatta sofi ile beraber 6. Yı okuyorum şuan. Ama iki gündür nolduysa, gece uykusuz kaldım gündüz hep uyuşuk geziyorum

Daha önce burada konuşulmuştu ama bulamadım. Buz ve Ateşin Şarkısı serisi Taht Oyunları ile başlıyor, doğru bakıyorum değil mi? Seneleeer seneler önce dizisine başlamıştım çok fazla sert gelmişti 1 bölüm izlemeden bıraktım, bu sene kitaplarına bir bakmak istiyorum

evet ilk kitap taht oyunları ve çok güzel her ay 1 kitabını okurum diyordum ama sanırım şubatı bekleyemeyeceğim

evet ilk kitap taht oyunları ve çok güzel her ay 1 kitabını okurum diyordum ama sanırım şubatı bekleyemeyeceğim
Diziyi izlemedim ama kitapları ben de severek okudum.

Diziyi izlemedim ama kitapları ben de severek okudum.
Ben yanlış zamanda izledim muhtemelen aynı dönemde Yüzüklerin Efendisi'ni de sevmemiştim 9 kitap 900'müş çaktırmadan alasım var ama bekleyip tek tek alayım bari çok teşekkür ederim

Ben de ilk bölümü açıp bu ne yaaa deyip kapatmıştım şimdi koyu fanıyım
Final sezonu iyi olsaydı dizi tarihinin en iyisi olacaktı . İlk sezonlar diyaloglar dolu doluyken son dönemde çok boştu.
Çünkü George Martin kalemi değildi.
final sezonunu kimse sevmemiş
Olmamıştı evet.
İyi tatiller canım

Selamlar herkesee, ben de Kıyametin Kıyısında'yım hala. Kitabın ana karakteri otizmli bir çocuk, kitabın yazarı da otizmli. O yüzden okurken sanki yazarın benzer bir olay olsa ne tepki vereceğini okuyorum, değişik bir şey olmuş o sebeple. :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…