Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle merhaba bol okumalı günler aylar yıllar diliyorum. Eskiden çok kullanırdım kk yi ve kitap kulublerini bugün yeniden aklıma geldi. Aranıza alırsanız sevinirim bugün son sayfalarını okuyarak bitireceğim gece yarısı kutuphanesi ile biten Ocak ayı okumalarını paylaşmak isterim.

Hoş geldiniz C Calcifer başkan olsaydı "kitap severlere her zaman kapımız açık" derdi. Ne yazık ki sürgünde
Tüm kurallar ve genel bilgiler ilk sayfada mevcut. Sormak istediğiniz bir şey olursa sorun lütfen. Hepimize keyifli bol okumalar olsun

Hoşgeldiniz Kitap nasıl? Şimdi aklıma düştü elimde onca kitap varken

Hoşgeldiniz Kitap nasıl? Şimdi aklıma düştü elimde onca kitap varken
Hoşbuldum.
Kitap yabancı film tadında, seri okuması hızlı ve klasik bir kitapti açıkçası. Yılın en iyi kitabı olacak kadar iyi midir bir çok ülkede nasıl seçilmiş popüler kültürün tüketim odagiyla düşününce güzel ve kişisel gelişim.noktasindann bakilincada insanların yaşamak istedikleri pişmanlıkları geri donulunce neleri değiştirmek istediklerine dair güzel alıntılar veren bir kaç ana teması vardı diyebiliriz

Hoşbuldum ve özel olarak çok çok teşekkür ediyorum.bol okumalar dilerim.umarim.sizlerle beraber güzel kültürel birikimler yapabilirim ve güzel paylasimlarla okuma hızını artiririm.tez yazım süreci dersler ev çocuk iş güç derken epeyi azaltmıştım paylaşımlarda sofinin dünyasını görünce bir silkelenme gereği hissettim.

Herkese iyi akşamlaaar
Sofie bitti akşama kadar okudum vallahi son bölümler benim için daha akıcıydı. Çok keyifle okudum. Uzun zamandır böyle dolu dolu bir kitap okumamıştım. Her kim seçtiyse böyle bir kitap okumama vesile olduğu için teşekkür ederim. Yoksa asla okumayacağım bir tarzdı ama çok beğendim

Hoş geldiniz

hoşgeldiniz

Hoş geldiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…