Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzeller keyifle oku
Shakespeare'e çok kalp çocuk yasası kitabı bende de var, oldukça ilgi çekici gelmişti bana.
Konusu ilgimi çekti benim de çocuk yasasının. Merak ederek aldım inşallah yakın zamanda okumaya sıra gelir
Shakespeare ilk defa okuyacam heyecanlıyım o yüzden sevecek miyim meraklardayım

Günaydın, Şubat'a bir giriş yapamadım dün, bugün yapalım başlangıcımızı. Zaten 28'lik ay, bakalım bu ay verimim olabilecek mi?
Göz problemleri yüzünden Aralık ve Ocak okumalarım arasında hayli fark açılmış zaten, moral yerlerde ama toparlarım.

20 Şubat'ta ilk cemre düşüyormuş. Bunun heyecanı içindeyim.

Günaydın. Ben bu kitapları aldım tiamata başladım ancak devam edemeyeceğim. Hep sözlük kullanmam gerekiyor.agir bir dili var.Devam edemeyince üzülüyorum ama anlamadan okumakta vakit kaybı oluyor. Sizler ne yapıyorsunuz? İllaki bitirir misiniz kitabı? Ya da benim gibi bırakıyor musunuz?

Eklentiler

• IMG_20230202_091610.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 54
Açıkçası artık bitirmek için çalışmıyırum ben bana böylesi gelen kitapları. Çünkü zaman az okuyacak kitap çok Erteleyip üstünden biraz daha zaman geçince tekrar bakarım diyorum.

Ben böyle zamanlarda kitaba ara veriyorum, başka zaman tekrar deniyorum. Belki de o kitap için şimdi doğru zaman değildir. Bu arada gösteri peygamberi en sevdiklerimden Keyifle okuyun

Eskiden olsa bitirmek için diretirdim ama artık hiç zorlamıyorum. Demek ki bana hitap etmiyormuş, iyice okumaktan kopmamak için bırakıyorum

"Karpuzu kestin. Baktın ki kabak.
Gene de zorla yiyecek misin o karpuzu?" Mine Urgan şöyle der: "Bu cümleyi duyduktan sonra başladığım her ne ise hoşlanmadığım yerde bırakmaya karar verdim.
Kitabı da, insanı da..."

İçinizi soğutsun istedim:)

Ben başka zaman tekrar deniyorum okumayı, o an hazır olmamış olabiliyorum bazı kitaplara. 1 ay, 1 sene, 5 sene :)) tekrar denediğimde yine olmuyorsa bana hitap etmiyordur deyip zorlamıyorum.

Günaydın:)
Mantıklı olan bırakmak/ara vermek fakat ben bırakamıyorum Bu arada kitap çok zordu haklısınız. Puslu Kıtalar Atlası'nı sevince yazarın bu kitabını da merak etmiştim ama okurken etmez olaydım dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…