Konusu ilgimi çekti benim de çocuk yasasının. Merak ederek aldım inşallah yakın zamanda okumaya sıra gelirÇok güzeller keyifle oku
Shakespeare'e çok kalpçocuk yasası kitabı bende de var, oldukça ilgi çekici gelmişti bana.
Açıkçası artık bitirmek için çalışmıyırum ben bana böylesi gelen kitapları. Çünkü zaman az okuyacak kitap çokGünaydın. Ben bu kitapları aldım tiamata başladım ancak devam edemeyeceğim. Hep sözlük kullanmam gerekiyor.agir bir dili var.Devam edemeyince üzülüyorum ama anlamadan okumakta vakit kaybı oluyor. Sizler ne yapıyorsunuz? İllaki bitirir misiniz kitabı? Ya da benim gibi bırakıyor musunuz?
Ben böyle zamanlarda kitaba ara veriyorum, başka zaman tekrar deniyorum. Belki de o kitap için şimdi doğru zaman değildir. Bu arada gösteri peygamberi en sevdiklerimdenGünaydın. Ben bu kitapları aldım tiamata başladım ancak devam edemeyeceğim. Hep sözlük kullanmam gerekiyor.agir bir dili var.Devam edemeyince üzülüyorum ama anlamadan okumakta vakit kaybı oluyor. Sizler ne yapıyorsunuz? İllaki bitirir misiniz kitabı? Ya da benim gibi bırakıyor musunuz?
Eskiden olsa bitirmek için diretirdim ama artık hiç zorlamıyorum. Demek ki bana hitap etmiyormuş, iyice okumaktan kopmamak için bırakıyorumGünaydın. Ben bu kitapları aldım tiamata başladım ancak devam edemeyeceğim. Hep sözlük kullanmam gerekiyor.agir bir dili var.Devam edemeyince üzülüyorum ama anlamadan okumakta vakit kaybı oluyor. Sizler ne yapıyorsunuz? İllaki bitirir misiniz kitabı? Ya da benim gibi bırakıyor musunuz?
"Karpuzu kestin. Baktın ki kabak.Günaydın. Ben bu kitapları aldım tiamata başladım ancak devam edemeyeceğim. Hep sözlük kullanmam gerekiyor.agir bir dili var.Devam edemeyince üzülüyorum ama anlamadan okumakta vakit kaybı oluyor. Sizler ne yapıyorsunuz? İllaki bitirir misiniz kitabı? Ya da benim gibi bırakıyor musunuz?
Maalesef ben de kitaplığımda olanlarla ilerliyorumGünaydındün neredeyse bütün gün kitaplara baktım. Almak istediğim bazı kitaplar var ama fiyatlar uçmuş. Galiba ben de pdf okuyanlar kervanına katılacağım.
Ben başka zaman tekrar deniyorum okumayı, o an hazır olmamış olabiliyorum bazı kitaplara. 1 ay, 1 sene, 5 sene :)) tekrar denediğimde yine olmuyorsa bana hitap etmiyordur deyip zorlamıyorum.Günaydın. Ben bu kitapları aldım tiamata başladım ancak devam edemeyeceğim. Hep sözlük kullanmam gerekiyor.agir bir dili var.Devam edemeyince üzülüyorum ama anlamadan okumakta vakit kaybı oluyor. Sizler ne yapıyorsunuz? İllaki bitirir misiniz kitabı? Ya da benim gibi bırakıyor musunuz?
İlk fırsatta bir nihan kaya okuyacagim. okumalarima ekledim.tesekkurler
Mantıklı olan bırakmak/ara vermek fakat ben bırakamıyorumGünaydın. Ben bu kitapları aldım tiamata başladım ancak devam edemeyeceğim. Hep sözlük kullanmam gerekiyor.agir bir dili var.Devam edemeyince üzülüyorum ama anlamadan okumakta vakit kaybı oluyor. Sizler ne yapıyorsunuz? İllaki bitirir misiniz kitabı? Ya da benim gibi bırakıyor musunuz?
Bitcoinler bile daha fazla ivme gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?