- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Tamam canım çok sağolBikac hikayeden olusuyor ve kisacik bi kitap. Yarin bitirirsin
Merhaba,Ben de kitabımı an itibariyle bitirmiş bulunuyorum
Ayşe kulin'den Adı Aylin kitabını okuyordum. Kitap bir biyografi olmasına rağmen yalin anlatımı akıcı olay örgüsu ve gizemli sonuyla gayet sürükleyiciydi. Sıkılmadan okunabilecek bir kitap tavsiye ederimYeni kitabım Nazan Bekiroğlundan Nar ağacı
Kurtuldun henry nin ilk karısından daha sırada 5 tane varMahkum Prenses
İngilizler ile İspanyollar arasında müttefiklik için doğumundan itibaren kraliçe olmak için yetiştirilmiş bir kadın. Hırslarının ve gözü karalığının sayesinde istediğini elde edebiliyor ama bir gün hiç gelmesini istemediği anın geleceğini biliyor. Okunması zevkli bir kitap. Ne kdar tarih ağırlıklı olmasa da daha çok magazinsel olsa da meraklandırıp bu kişileri araştırmaya sevk ediyor. Bu tarz kitaplardan hoşlananların bir solukta okuyup birireceği bir kitap
Biter canım çok akıcı ve etkileyiciEleadora canım insan neyle yaşar a başlasam sence 1 günde biter mi. Akıcı mıydı
Anna çabuk gidiii yaa.Kurtuldun henry nin ilk karısından daha sırada 5 tane var
Sen devam et neler neler görceksinAnna çabuk gidiii yaa.
Bu Henry çok ayran gönüllü. İki memeye tav oluyor
Akşam başlayım o zamanBiter canım çok akıcı ve etkileyici
Kitaplar kalın diye okumayı ertelemştim ama Oğuz Atay dan daha kolay okunuyorSen devam et neler neler görceksin
Yok yok zevkli kitaplar ben boleyn kızı bitince the tudors u izlemiştimKitaplar kalın diye okumayı ertelemştim ama Oğuz Atay dan daha kolay okunuyor
Merhaba,
Sizi listeye eklememişim. 2021 yılı hedefiniz belliysr listeye ekleyelim mi
Onu izler miyim bilmiyorumYok yok zevkli kitaplar ben boleyn kızı bitince the tudors u izlemiştimbağımlılık yapıyor
Tamam yani 48 dimiMerhaba. Ayda 4 kitap okumayı hedefliyorum. Nitekim bu ay öyle oldu. Ekleyebilirseniz sevinirim aranıza katılmaktan. Motive edici bir topik
Ocak ayı biten kitaplarım
Madalyonun içi- Gülseren Budayicioglu
Üç kız kardeş- İclal Aydın
Bin muhteşem Güneş-khaleed hosseini
Adı Aylin- Ayşe Kulin
İzleme izlemeOnu izler miyim bilmiyorum
Pazartesi ekliyorum
+25 mi yoksaİzleme izleme
O kitap beni de çok etkilemişti iyi ki okudum dedimHem nadia hem yanındaki 760 kişinadia ve max in kısmı bitince kalbime resmen bişey oturdu. O zaman yahudilere yapılanlar şimdi başka kökenlere yapılıyor. Aslında düşünseler kendimiz seçmiyoruz dilimizi ırkımızı varolan coğrafyaya doğuyoruz. Dediğin gibi etiketler kalkmayınca hiç bişey değişmeyecek
O kadar çok duydum ki alıp okuyacağım o kitabiBence Alamut için ortak okuma yapın. İnsanların inançları üzerinden nasıl sömürülüp neler yaptırabilirdiğüni hayretle okursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?