Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şubat ayı senin için çok güzel geçşin inşallah

Bende şimdi Kuyucaklı Yusuf u bitirdim baştan aşağı dram di..
Uçurtma Avcısı na başlayayim diyordum ama onda da ağladım demişsin araya başka birşey mi alsam acaba
Modun düşükse okuma bence. Baya etkiliyor insanı

Ay Düşerken i okuyorum ama çok duygusal ya ya da ben hassasim bu aralar. Sonuna kadar gidebilecek miyim bilmiyorum..
Okuyan oldu mu ilerleyen sayfalarda daha büyük acılar mi bekliyor yoksa beni
Okumadım onu ama yorumunu merakla bekliyorum

Reyyanım harikasın. Böyle yorumlarsak biz de kitap hakkında bilgi sahibi oluruz WunderLost dediği gibi

Ben de kitabımı an itibariyle bitirmiş bulunuyorum
Ayşe kulin'den Adı Aylin kitabını okuyordum. Kitap bir biyografi olmasına rağmen yalin anlatımı akıcı olay örgüsu ve gizemli sonuyla gayet sürükleyiciydi. Sıkılmadan okunabilecek bir kitap tavsiye ederim Yeni kitabım Nazan Bekiroğlundan Nar ağacı

Okumadım onu ama yorumunu merakla bekliyorum
Tamamdır
Reyyanım harikasın. Böyle yorumlarsak biz de kitap hakkında bilgi sahibi oluruz WunderLost dediği gibi
Evet yaa ben de böyle yorumlamaya özen göstereyim hem bende kalıcılık olur hem okumayı düşünene fikir olur
Füreyya yı okudunuz mu Ayşe Kulin'in

Mai ve siyah kitabini bugun 220 sayfa okuyarak bitirdim ayin 8. Kitabini bitirerek bu ayi noktalıyorum. Sizler sayesinde 1 ayda bu kadar kitap okudum kendimi ve sizi kutluyorum
Yeni kitabim stefan zweig acımak. Tabi bunun yaninda anna karanina okuycam ay sonuna anca biter anna C Calcifer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…