Şubat ayı senin için çok güzel geçşin inşallahKızlar dün dayanamadım yine kitap siparişi verdimHalil cibran in nerdeyse bütün kitaplari , Eco umberto Gül'ün adı , toplum sözleşmesi... Sanırım şubata girerken motive olmak istedim. Elimde hala başlanmamış en az 10 kitap var . Şubat'ta 5 kitap okusam kâfi çünkü çok yoğun bir ay olacak benim için ayrıca bu ayın ilk 15 günü eşim bizimle olacak. O yüzden daha çok aile olmaya calisicaz ; anne - baba ve eş olmaya calisicaz.
Bitirdim bitirdim bu hafta biraz yavaş gitti amaYok yok okuyorsun maşallah
Modun düşükse okuma bence. Baya etkiliyor insanıBende şimdi Kuyucaklı Yusuf u bitirdim baştan aşağı dram di..
Uçurtma Avcısı na başlayayim diyordum ama onda da ağladım demişsinaraya başka birşey mi alsam acaba
Okumadım onu ama yorumunu merakla bekliyorumAy Düşerken i okuyorum ama çok duygusal yaya da ben hassasim bu aralar. Sonuna kadar gidebilecek miyim bilmiyorum..
Okuyan oldu mu ilerleyen sayfalarda daha büyük acılar mi bekliyor yoksa beni
Serenad'da son 30 sayfa
Toprak Ana
Cengiz Aytmatov'un kitablarını çok seviyorum.
Bu kitapta aynı o güzellikte idi.
Toprağın, emeğin, bağlılığın, aile olmanın en en önemlisi anne ve baba olmanın değerini çok etkileyici biçimde anlatmış.
Ama en çok da anne olmanın, merhametin acılar karşısında bile anne sabrının kutsallığını çok güzel özetlemiş.
Tabiki çok içimizi yakan satırlar var ama içimizi sımsıcak yapacak bölümleri de çok.
Okumak isteyen olursa hemen okusun
Sol ayağım
Kitabın çok etkileyici olduğunu sürekli duyuyordum.
Okurken bana içimizdeki müzik kitabını anımsattı. Sanki onu okuyor gibiydim..
Orda bahsedilen de özel bir çocuktu.
Sol ayağımda da öyle.
Engelli dediğimiz bireyleri daha çok anlamamıza yardımcı olacak ve onların yaşama tutunmalarındaki gayretini, mücadelesini, bizim basit gördüğümüz, kolayca yapabildiğimiz hareketlerin onlar için nasıl mucize olduğunu anladım.
Çok güzel anlatılmış, hatta zaten anlatmış kendi hayatını yazar.
Mücadelesi, özverisi utandırdı beni.
Ben engelliyim deyip hayata küsmemesi, zaman zaman umudunu yitirse de çabalamaktan vazgeçmemesine hayran oldum.
Annesinin ona olan inancı, onu sürekli teşvik etmesi, sabırla ilgilenmesi ennn güzel kısımları idi.
Daha söylenebilecek çok şey var ama okuyun diyorum sadece. Mutlaka okuyun
Reyyanım harikasın. Böyle yorumlarsak biz de kitap hakkında bilgi sahibi oluruzDublörün Dilemması
Espri dili ile ve çok uçuk hayallerle dolu olsa da okurken eğlendiğim, zaman zaman da bazı paragraflarda kendimi bulduğum bir kitaptı..
Bazı bölümleri ders verici nitelikte idi. Bazı gerçekleri şaka yollu da olsa eleştirmesi güzeldi.
Ben okurken keyif aldım
Yok yok deniz feneri ne başladımModun düşükse okuma bence. Baya etkiliyor insanı
TamamdırOkumadım onu ama yorumunu merakla bekliyorum
Evet yaa ben de böyle yorumlamaya özen göstereyim hem bende kalıcılık olur hem okumayı düşünene fikir olurReyyanım harikasın. Böyle yorumlarsak biz de kitap hakkında bilgi sahibi oluruzWunderLost dediği gibi
Füreyya yı okudunuz mu Ayşe Kulin'inBen de kitabımı an itibariyle bitirmiş bulunuyorum
Ayşe kulin'den Adı Aylin kitabını okuyordum. Kitap bir biyografi olmasına rağmen yalin anlatımı akıcı olay örgüsu ve gizemli sonuyla gayet sürükleyiciydi. Sıkılmadan okunabilecek bir kitap tavsiye ederimYeni kitabım Nazan Bekiroğlundan Nar ağacı
Tamamdır
Evet yaa ben de böyle yorumlamaya özen göstereyim hem bende kalıcılık olur hem okumayı düşünene fikir olur
Füreyya yı okudunuz mu Ayşe Kulin'in
Kesinlikle basla biterEleadora canım insan neyle yaşar a başlasam sence 1 günde biter mi. Akıcı mıydı
İnce diye başlayım dedim ama sıkılırsam diye çekindimKesinlikle basla biter
Bikac hikayeden olusuyor ve kisacik bi kitap. Yarin bitirirsinİnce diye başlayım dedim ama sıkılırsam diye çekindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?