Bu kitap bana gelsinEki Görüntüle 3209893
Bir taraftan da doppler ve sofinin dünyasını okuyorumbitireceğim inanıyorum kendime
Ben de bu sene içinde girmeyi düşünüyorum ama önce biraz çalışmam gerekecek. Tazminat alacak kadar alamam sanırımKadroya geçiyorumkadroya geçince dil tazminatı hakkım olacak. O yüzden nisan ayındaki yds’ye hazırlanıyorum. Bir ayda sağdaki mavi kitabı bitirmek için bir program hazırladım kendime. Yeşil için henüz plan yapmadım . Günlük soru sayıma ulaşınca kitap okuyacağım.
Okuma kitabı olarak da Küskün Kahvenin Türküsü ve Sofie’den devam ediyorum. Sağdaki ince kitap da bir aklımı çeldi. Belki bir iki günde okuyup aradan çıkarabilirim onu. 90 sayfa, yazarın daha önce Uzaktan Kumandalı Kız kitabını okumuş ve çok beğenmiştim. O yüzden yazarın başka bir kitabını daha okuyayım diye aldım bunu. Az önce konusunu okudum ve çok ilgimi çekti.
Eki Görüntüle 3209901
Eki Görüntüle 3209900
İngilizce öğretmeni olma avantajım var ama bu tarz sınavlara girmeyeli çok oldu, paslandıkBen de bu sene içinde girmeyi düşünüyorum ama önce biraz çalışmam gerekecek. Tazminat alacak kadar alamam sanırım
Nasıl gönderebilirim biraz araştırayım cnm.Bu kitap bana gelsin
Bende haftanın yorgunluğu var vallaToparlanamadık zaten
Nasıl gönderebilirim biraz araştırayım cnm.
beni açıklama yapma durumunda bırakmadığın için teşekkür ederim zaten kafada 5 yarım kitap varmisafirlikteydim ironiyi anlamamışım evde sessizlikte nasıl gönderirimi düşünürken dank etti U UcanSupurge
YDS'ye yeni girdim canim. Sana da basarilar diliyorumKadroya geçiyorumkadroya geçince dil tazminatı hakkım olacak. O yüzden nisan ayındaki yds’ye hazırlanıyorum. Bir ayda sağdaki mavi kitabı bitirmek için bir program hazırladım kendime. Yeşil için henüz plan yapmadım . Günlük soru sayıma ulaşınca kitap okuyacağım.
Okuma kitabı olarak da Küskün Kahvenin Türküsü ve Sofie’den devam ediyorum. Sağdaki ince kitap da bir aklımı çeldi. Belki bir iki günde okuyup aradan çıkarabilirim onu. 90 sayfa, yazarın daha önce Uzaktan Kumandalı Kız kitabını okumuş ve çok beğenmiştim. O yüzden yazarın başka bir kitabını daha okuyayım diye aldım bunu. Az önce konusunu okudum ve çok ilgimi çekti.
Eki Görüntüle 3209901
Eki Görüntüle 3209900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?