Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadroya geçiyorum kadroya geçince dil tazminatı hakkım olacak. O yüzden nisan ayındaki yds’ye hazırlanıyorum. Bir ayda sağdaki mavi kitabı bitirmek için bir program hazırladım kendime. Yeşil için henüz plan yapmadım . Günlük soru sayıma ulaşınca kitap okuyacağım.

Okuma kitabı olarak da Küskün Kahvenin Türküsü ve Sofie’den devam ediyorum. Sağdaki ince kitap da bir aklımı çeldi. Belki bir iki günde okuyup aradan çıkarabilirim onu. 90 sayfa, yazarın daha önce Uzaktan Kumandalı Kız kitabını okumuş ve çok beğenmiştim. O yüzden yazarın başka bir kitabını daha okuyayım diye aldım bunu. Az önce konusunu okudum ve çok ilgimi çekti.

Ben de bu sene içinde girmeyi düşünüyorum ama önce biraz çalışmam gerekecek. Tazminat alacak kadar alamam sanırım

Ben de bu sene içinde girmeyi düşünüyorum ama önce biraz çalışmam gerekecek. Tazminat alacak kadar alamam sanırım
İngilizce öğretmeni olma avantajım var ama bu tarz sınavlara girmeyeli çok oldu, paslandık . Erkek arkadaşım geçen sene girdi sınava, B çıktı düzeyi. Minimum onun kadar puan almam lazım yoksa benimle çok uğraşır .

Toparlanamadık zaten
Bende haftanın yorgunluğu var valla izne ayrılmadım doğumdan sonraya aktarabilmek için. Haftasonu full boşum çok umutluyum inşallah okuyup bitireceğim kitabımı
Şubat ayımız kötü geçti maalesef Kimsede keyif, enerji kalmadı

Ben gece kuşuyum. Yatılı misafirlerimiz var gündüz pek fırsatım olmuyor. Bu gece Ölüm bir varmış bir yokmuş'u okuyorum. 118. Sayfadayım, ince bir kitap inşallah bitiririm. Bu arada emoji oyunu muhabbetini kaçırmışım. Ne ola ki

Eklentiler

• 20230225_010852.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 31
YDS'ye yeni girdim canim. Sana da basarilar diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…