Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın, dünkü kitabımı bitirdim. Şubat bitmeden bir kitap daha bitirebilsem benden mutlusu olmayacak. Türk klasiklerinden bir kitap mı seçsem, mitolojiden devam mı etsem karar veremedim. Belki hiçbiri değil, önce kahvaltı edeyim de.
Mutlu Pazarlar hepimize. Huzurlu, dingin bir gün diliyorum herkese.

Utanarak merhaba diyorum. Basladiklarim.yarim biraktiklarim yaşadıklarım ve yasayacaklarimla belkide güç bulabilmek adına bir merhaba yazıyorum.insallah bir an önce kurtulurum bu yas mi denir hastalıklı denir bu durumdan. Herkes zor günler yaşıyor farkındayım ama benimki bana daha bir kat kat zor gelmeye başladı affola... İnşallah akşam üstü elime.bir kitap alırım inşallah. Oysa 2023 hedefim aylik4 kitapdna daha fazlasiydi .geçen yılı 48 kitap+biten yüksek lisanslankapatan ben bu yılki hedefi 60 kitap ve başka gelişim bilgileri ile ilerletmeyi hedeflerden tepetakla olmuş bir ben. İnşallah geçecek herkesdeki yaralar inşallah...
Kafa dağıtıcı belki içerik bomboş bulunabilir ama bir nevi bir basit tarzda okumaya başlayacağım. Herkese güzel pazarlar diliyorum

herkese günaydın

Günaydın bitmek bilmeyen atak haftalarından selamlar, gece uykularımız nanay
Yorgun uykusuz aksi nalet biriyim
o günleri bile özlüyorum. o küçüklüğünü o babıldama dönemini falan. zor ama kıymetli allah kolaylaştırsın inşallah. allah bağışlasın

Başladım okudum bitti... Zaman ve verimlilik ... Bir çok noktasında anda kalma mevzuu.gercekten anda kalabilen var mı? Ben sürekli geçmiş odakliyim .ha geçmişten ders çıkarmak ne mümkün benimki geçmişe takilimi kalmak denir yoksa geçmişin hep kötü en kötü kesimlerinde olmakli... Herşey belirsiz.kitabin adı bir dakika herşeyi değiştirebilir belkide kitapliktan bizzat beynim seçim.yapti bunu geçen ay bu zamanlar binlerce insan nasıldı neredeydi ne yapıyordu ve şimdi bir dakikada neler değişti.gelde anı yaşa.gelde tadını çıkart. Yani bence kitapların özelliklere kişisel gelişim kitaplarının da bir tür memleket ülke milliyet artık adını siz koyun bir ayrımı olmalı... Bir yabancı gibi olamıyoruz bunu kabul etmeli ve belkide kitapligimizdan bile uzak tutmalıyız? !?
Elbette klasik eserler makaleler sanat bilim eserleri girmeli ulusal ve uluslararası alan yazinlara ama bir uzak durmali kişisel gelişim eserleri.bence kişiyi tanıyanlar geliştir gelistirmeli... Elin yabancısı nerden bilsin.elin yabancisinin ülkesindeki kişi veya kişilerde değiliz ki...

Öylesine bir kitap yorumu eleştirisi yaptım. Herkese iyi geceler dilerim

Eklentiler

• IMG_20230226_222743.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 42

Çifte Minareli Medrese - Sivas​

Taç kapının hemen üzerinde üç yönden akan yazıttan medresenin, İlhanlı Veziri Sahip Şemseddin Mehmet Cüveyni tarafından 1271/1272 yılında yaptırıldığı anlaşılmaktadır. Yapının günümüze ulaşan tek özgün yanı, Anadolu'nun en yüksek taç kapısına sahip görkemli ön cephesidir. Taç kapı üzerinde yükselen iki minare ise adeta Sivas'ın sembolü olmuştur. Anadolu'da yapılmış en abidevi medreselerden biri olup, Dârü'l-hadis adıyla da bilinir. İki katlı, dört eyvanlı bir yapıdır. Taç kapının üzerindeki tuğla minareler çini bezemelidir. Bitkisel ve geometrik motiflerle süslü taşkapı ile yanlarındaki mukarnaslı nişler yapıya hareketli bir görüntü kazandırmıştır. Köşelerde yivli yarım kuleler vardır. Halen sağlam durumda olup ziyarete açıktır.
Yeni bir haftadan herkese günaydınlar
Kalbinizden geçen bütün iyiliklerin sizi bulduğu bir hafta olması dileğiyle

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More

Günaydın

Günaydın calcim 40 günü var okuma yapmıyomuşum dün baştan başladım okuduğum kitabı anlayabildim şükür inş düzenli devam ederim

Guzel bir hafta diliyorum,gunaydin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…