- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Erkekler daha korkak oluyor, zaman ve mekan fark etmeksizinözellikle babasıyla kocasını karşılaştırdıktan sonra bende adam arkalarında duracak gibi düşünmüştüm
kadın mücadelesi ve kadın yazarPeki sizce kitabı popüler yapan konusunun kadın olması mı?
Bence kolay okunması ve hikayelerin yaşon bir anlatıma sahip olmasıPeki sizce kitabı popüler yapan konusunun kadın olması mı?
Off hatırlatmaMesela bundan önce Algernon'a Çiçekleri okudukLife light ile birlikte, o çok daha etkileyiciydi benim açımdan
Okuyan okusun onu da yorumlayalım. Başının etini yedim oku diyeMesela bundan önce Algernon'a Çiçekleri okudukLife light ile birlikte, o çok daha etkileyiciydi benim açımdan
Henüz okumadım ben listeye onu da almalıyım sanırımMesela bundan önce Algernon'a Çiçekleri okudukLife light ile birlikte, o çok daha etkileyiciydi benim açımdan
Hit listeme girdi. İyi ki ısrar etmişsin. Onun üzerinde de konuşulacak çok şey var.Okuyan okusun onu da yorumlayalım. Başının etini yedim oku diye
Martin Eden'i okudun mu?Henüz okumadım ben listeye onu da almalıyım sanırım
Kesinlikle geciktirme canım.Henüz okumadım ben listeye onu da almalıyım sanırım
Kesinlikle öyle. Toplumun kanayan yarası ilgi gördüPeki sizce kitabı popüler yapan konusunun kadın olması mı?
Ay nasıl da hırsına yenik düşüyor nasıl da değişiyor dimi. Ezilirken ezen oluyor falan. Ben bunu okuyalı 5 yılı geçti ama hala hatırlıyorumHit listeme girdi. İyi ki ısrar etmişsin. Onun üzerinde de konuşulacak çok şey var.
Hem konu hem akıcılık bir de reklamının iyi yapılmış olması olabilirPeki sizce kitabı popüler yapan konusunun kadın olması mı?
Evet okumuştumMartin Eden'i okudun mu?
Ben okumadımOkuyan okusun onu da yorumlayalım. Başının etini yedim oku diye
Din değiştirmelerde en fazla etkili olan hususlardan biri dinsel metinlerin kadınlara olan yaklaşımıymış. Bu yüzden kadın ile ilgili kitaplar hızlı popüler oluyor sanırımKesinlikle öyle. Toplumun kanayan yarası ilgi gördü
Onu sevdiysen bu kitabı da seversin. Kitaplar arasında benzerlikler varEvet okumuştum
Nasıl yaaaBen okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?