Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aa bunu söyleyince aklıma şu geldi. Bu kitap coğrafya kaderdir anlayışına da eleştiri mahiyetinde aslında

Kadınların insan yerine konmadığı ülkeler maalesef.

Yani kaderi değiştirebiliriz mesajı var, seçilen üç farklı bölge bunu güzel anlatmış
Ama yine de kökeninde aynı yere çıkmıyor mu?
Smitra Hindistan'da, en dipte. Onun için coğrafya kaderdi, değiştirdi. Ama bölge halkı için coğrafya kader olmaya devam etti.

Vaaay güzel birleşmiş sonu Okumadım ama yorumlarınızdan anladığım kadarıyla keyifli, öğretici bir kitapmış

Smitra Hindistan'da, en dipte. Onun için coğrafya kaderdi, değiştirdi. Ama bölge halkı için coğrafya kader olmaya devam etti.
Maalesef öyle, değiştirmeye güç yetirebilenler sadece cesur olanlar. Tabi Smita'nın cesareti aptalca bir cesaret değildi.

Aynen öyle bireysel baş kaldırılar bir işe yaramıyor birlik olursalar ancak. Ve evet coğrafya kaderindir

Benim B12 -1000 oldu herhalde, yorumlarınızı okurken hatırladım resmen kitabı
Sevdiğimi hatırlıyorum da ayrıntılar tamamen gitmiş. Hepimizin malumu olduğu üzere kitabın dili su gibiydi, farklı karakterlerin bağlantılı hikayesi güzeldi. En başından hikaye kestirilebilir haldeydi fakat zaten sade ve yumuşacık yapan sebeplerden biri de bu bence:)
@Teyo cum yazmıştı doğru hatırlıyorsam, devamı merak ettirmişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…