- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Benim tahminim varSelamlar:)
Katılmak için bir şartım var bil bakalım nedir
BaşkanımMİNİ ORTAK OKUMA
Üç serilik bir kitap. İlk kitabını Nisan ayında okuyup takip eden aylarda devamını okuyacağı.
İlk kitap Ayfer Tunç - Kapak Kızı
C Capanin Gururu Teyom
hande_buse
Life light
@Keira-
@Kitapkontesi
Katılmak isteyeni de listeye ekleyebilirim. Kitap bitiminde mini bir yorumlama yaparız
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
@Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
@Keira-
Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
@mavi guldunya
@MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
E Etkili Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
X xnobodyx
@Boncoboorkodos
hande_buse
Siparis ettim ilkiniayrı ayrı da okunuyor sıkıntı yok. İlk kitabı okuyabilirsin yani
Anca beraberSağlık büyüsün inşallah tebrikler
Allah'ım neydi günahımmmm
Selamlar:)
Katılmak için bir şartım var bil bakalım nedir
Pamuk kalbinden öpüyorum xndhs
Canima okuyorum baskanim
İncesu Mağarası - Karaman
Karaman Taşkale Köyü sınırları içerisinde köy merkezinin 9 kilometre güneyinde İncesu Deresi’nin doğu yamaçlarında yer alır. Uzunluğu 1356 metredir. İçerisinde sarkıt, dikit ve travarten havuzları bulunan bir doğa harikasdır. Miyosen kireç taşlarında gelişen mağara sistemi, birbirinden devamı olan iki mağaradan oluşmuştur. Bütünüyle yatay olan mağaralar damlataş birikimi yönünden son derece zengindir. MTA Genel Müdürlüğü tarafından fizibilitesi yapılan mağaranın aydınlatma ve içerisinin yürüyüş yolu yaptırılmıştır ve 2013 yılında turizme açılmıştır.
Yeni bir haftadan herkese günaydınlar
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım
Ben 22/11/63 okuyorum
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
@Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
@Keira-
Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
@mavi guldunya
@MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
E Etkili Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
X xnobodyx
@Boncoboorkodos
hande_buse
Hoş geldinizHerkese merhabalarUzun bir aradan sonra tekrardan düzenli kitap okumaya çalıştığım bir dönemdeyim. Forumda dolaşırken sayfayı gördüm ortam beni çekti, ben de katılmak isterim sizlere de uygunsa
Genç elitler serisi benimde diğer kitaplarına göre daha az sevdiğim bir seri oldu. Ama yine de sevmiştim yabu kadın beni çok üzüyor. hangi kitabını okuduysam sevemedimgenç elitler serisini okudum warcrossu okudum ı ıh olmuyor.
miraz diye bir site var. Oraya üye olduktan sonra ordan indirebilirsin pdfini. Ben ordan buldum. Bir çok kitap var o sitede.Merhabalar. Ben artık sürü'yü okumaya devem ettiğimi söylemekten utanıyorumGece Yarısı Kütüphanesi aslında bir çırpıda okunabilecek bir kitap. Çok beğendim, akıcı. Ama bu aralar kitap okumaya pek vakit ayırmadım o nedenle hala bitmedi. Ortak okuma önerisi için uygulamaya baktım pdf i var mı diye. Her şeyin kızı var kapak kızı yok Ben katılamayacağım, yorumlarınızı okurum.Eki Görüntüle 3220836
Herkese merhabalarUzun bir aradan sonra tekrardan düzenli kitap okumaya çalıştığım bir dönemdeyim. Forumda dolaşırken sayfayı gördüm ortam beni çekti, ben de katılmak isterim sizlere de uygunsa
Hoş geldinizHerkese merhabalarUzun bir aradan sonra tekrardan düzenli kitap okumaya çalıştığım bir dönemdeyim. Forumda dolaşırken sayfayı gördüm ortam beni çekti, ben de katılmak isterim sizlere de uygunsa
Teşekkür ederimGenç elitler serisi benimde diğer kitaplarına göre daha az sevdiğim bir seri oldu. Ama yine de sevmiştim ya
Warcross bence çok güzeldi mesela. Sevmediysen sen diğer kitaplarını da sevmezsin bence. Genelde aynı tarz yazıyor çünkü.
miraz diye bir site var. Oraya üye olduktan sonra ordan indirebilirsin pdfini. Ben ordan buldum. Bir çok kitap var o sitede.
Hoşgeldiniz, personel işlerinden sorumlu kişi olarakHerkese merhabalarUzun bir aradan sonra tekrardan düzenli kitap okumaya çalıştığım bir dönemdeyim. Forumda dolaşırken sayfayı gördüm ortam beni çekti, ben de katılmak isterim sizlere de uygunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?