Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar. Ben artık sürü'yü okumaya devem ettiğimi söylemekten utanıyorum Gece Yarısı Kütüphanesi aslında bir çırpıda okunabilecek bir kitap. Çok beğendim, akıcı. Ama bu aralar kitap okumaya pek vakit ayırmadım o nedenle hala bitmedi. Ortak okuma önerisi için uygulamaya baktım pdf i var mı diye. Her şeyin kızı var kapak kızı yok Ben katılamayacağım, yorumlarınızı okurum.

Başlayıp yarıladığım 2 kitap bana melül melül bakarken ben yeni kitaba başladım. Daha önce de yazmıştım kötü anlara denk gelen kitapları devam ettirmekte çok zorlanıyorum. Daha fazla zorlamadan biraz ara vermek istedim.

Canima okuyorum baskanim

Herkese merhabalar Uzun bir aradan sonra tekrardan düzenli kitap okumaya çalıştığım bir dönemdeyim. Forumda dolaşırken sayfayı gördüm ortam beni çekti, ben de katılmak isterim sizlere de uygunsa
Hoş geldiniz

bu kadın beni çok üzüyor. hangi kitabını okuduysam sevemedim genç elitler serisini okudum warcrossu okudum ı ıh olmuyor.
Genç elitler serisi benimde diğer kitaplarına göre daha az sevdiğim bir seri oldu. Ama yine de sevmiştim ya
Warcross bence çok güzeldi mesela. Sevmediysen sen diğer kitaplarını da sevmezsin bence. Genelde aynı tarz yazıyor çünkü.
miraz diye bir site var. Oraya üye olduktan sonra ordan indirebilirsin pdfini. Ben ordan buldum. Bir çok kitap var o sitede.

Herkese merhabalar Uzun bir aradan sonra tekrardan düzenli kitap okumaya çalıştığım bir dönemdeyim. Forumda dolaşırken sayfayı gördüm ortam beni çekti, ben de katılmak isterim sizlere de uygunsa

Hoş geldiniz aramıza
Kurallar ilk sayfada yazıyor onun dışında aklınıza takılan şeyleri sorabilirsiniz.

Sizi C Capanin Gururu Teyom a devrediyorum

Teşekkür ederim

Hoşgeldiniz, personel işlerinden sorumlu kişi olarak hangi şehir desiniz, ne işle meşgulsünüz, bekar-evli, çocuklu - çocuksuz bilgilerini verirseniz tanışmış oluruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…