Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Calcifer canım başkanım ben doğum yaptım bir süre buralarda olamayacağım Gidip gidip geliyorum gibi oluyor ama kusura bakma olur mu şu sıralar tatlı telaşlarım var

Ayy hayırlı uğurlu olsun canım. Çok sevindim. Rabbim analı babalı büyütsün

Saç Örgüsü'nü bitirdim. Yazarın dili, konu çok akıcıydı ama hayatımda atlatamadığım konulara paralel şeyleri işlediği için biraz uzun sürdü okumam. Beni zorladı, henüz kendi içimde çözemediğim konuları önüme çıkardığı için olması gerekenden fazla bir şekilde üzülerek okudum. Sadece kitaba bakarsak hikayesi bana en çok geçen Smita oldu. Kendi yaşantımı da hesaba katarsam Sarah ve Giulia. Bugün yerden alıp kenara koyduğum taşın belki başka birinin hayatını kolaylaştırabileceğini gösterdi kitap bana. Önerebileceğim bir eser oldu, yazarın diğer kitabına da bakacağım

C Calcifer canım başkanım ben doğum yaptım bir süre buralarda olamayacağım Gidip gidip geliyorum gibi oluyor ama kusura bakma olur mu şu sıralar tatlı telaşlarım var
Hayırlı olsun, geleceği çok parlak olsun inşallah

25 kuruşluk fiyat kalbimi kırdı biraz
Bu para birimleri bizim kullandığımızdan sanırım farklı.
Bizde 100 kuruş diye bir birim yok ki, o zaman 1 lira diyoruz.
Ama orada 125 kuruş diye bir para birimi var.
Bence daha değerliymiş o kuruşlar. Bilemedim.

Bu para birimleri bizim kullandığımızdan sanırım farklı.
Bizde 100 kuruş diye bir birim yok ki, o zaman 1 lira diyoruz.
Ama orada 125 kuruş diye bir para birimi var.
Bence daha değerliymiş o kuruşlar. Bilemedim.
Valla beni aşıyor bu tarihler bilemiyorum dediğin gibi herhalde

herkese günaydın. masumiyet müzesini okuyorum 138 deyim
Günaydın, sağlık ocağında sıra bekliyorum kan tahlili için.
Gözümde zerrece masumiyeti kalmayan Masumiyet Müzesi'ni okuyorum hâlâ azimle. Bitmedi gitti, okudukça çoğalıyor sanki.
ayyyyyyyy kemal delirtiyor beni. nişan gecesi bölümünde çıldırttı beni ne haysiyetsiz ne fena bi adam ya delirtti beni
Eki Görüntüle 3220672
Her kitabı çok güzeldi gerçekten
Efsane adlı kitabım eksik kocam bey iş yerine götürmüş ilk başta olacaktı o. Bi tanesini okuyun bence ya sizlerde seveceksiniz.
bu kadın beni çok üzüyor. hangi kitabını okuduysam sevemedim genç elitler serisini okudum warcrossu okudum ı ıh olmuyor.
allah analı babalı büyütsün tebrik ederim

Ben hala 3 kitabi okuyorum ama ramazana kadar bitirmek istiyorum,ramazanda tefsir ve ilmihal okuma planim var.okuduklarim sefiller 1.cilt,dervisin teselli koleksiyonu ve palto.
3 kitabin pdf i elinde olan var mi

Hayırlı olsun miniğiniz:) Sağlıklı mutlu ömürler dilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…