Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zaten warcrosstan sonra vedalaştık

Gece Yarısı Kütüphanesi bitti. Çok etkilendim. Büyüsü kaçmadan hemen kitap hakkında bir iki şey yazayım. Yağmurlu günlerde okumak için doğru kitabı seçmişim Hem konusu çok ilgimi çekti, hem hiç yormuyor. Başta bana kendi pişmanlıklarımı hatırlattığı için içim sıkılmadı değil. Sonra kitap beni bambaşka bir yere götürdü. Sanki kitabın içinde ben de kendi hayatımın farklı varyasyonlarını yaşadım, hayal ettim, farklı kararlar verseydim şu an nerde olurdum, nasıl bir hayatım olurdu. Kitabın verdiği mesaj, pişmanlıklara odaklanmak yerine şu an yaşamış olduğumuz hayata odaklanmamız gerektiği. Pişmanlıklardan koparıp bu kez de sahip olduklarınızı düşündürüyor. Verdiğiniz küçücük kararların bile hayatınızda ne kadar etkili olduğunu, geleceğinizi şekillendirdiğini. Hiç bunun üzerine bu kadar düşünmemiştim. Sanki yarın ne olacağını biliyor gibi yaşıyorum. Her şey planlı, yapılacaklar listesi, hedefler. Halbuki bir deprem bile binlerce kişinin hayatını nasıl bir anda değiştirdi öyle değil mi. Tek bir olasılık bile her şeyi değiştiriyor. Kariyer planlarımız, evliliklerimiz, bir bebiş bile tüm hayatı değiştiriyor. Umarım hepimizi çok güzel olasılıklar bekliyordur ve bizler doğru olanları seçer, doğru kararlar veririz inşallah diyor ve kitabı okumanızı öneriyorum. Terapi gibiydi. Ben çok sevdim

Hoşgeldiniz, personel işlerinden sorumlu kişi olarak hangi şehir desiniz, ne işle meşgulsünüz, bekar-evli, çocuklu - çocuksuz bilgilerini verirseniz tanışmış oluruz
Hoşbuldum Tabii bahsediyim hemen kendimden
23 yaşındayım, tıp fakültesinde okuyorum 4.sınıftayım. Bekarım
Bursalıyım ama üniversiteden dolayı şu an Balıkesirdeyim.
Başka merak ettiğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım

Sizinle biz başka kitap kulübünde beraberdik dimi?
2018 den önce Kitap kurtlarıydı yanlış hatırlamıyorsam bir sayfa vardı burda orda aktif yazıyordum. Ama 5 yıl siteye girmedim hiç yeni giriyorum tekrardan. Dün baktım ama aktif değil sanırım o sayfa Ordan hatırlıyor olabilirsiniz beni

Evet hatırladım ben de orada aktiftim baya. Oraya kimse yazmamaya başladı sonra da ben burayı açtım. Şimdi buradayız

Estağfurullah, çok teşekkür ederim. Bilgiler yeterli

Geçen hafta Sırça Fanus’u okumaya başladım. 104.sayfayım şu an. Güzel gidiyor sevdim kitabı.
Uzun süredir başlayıp yarım bırakıyordum kitapları bu sefer bunu kırıcam umuyorum ki
Levaiz sen okudun mu bu kitabı?

Ben Türk yazar okumadım pek utanıyorum bunun için Zaten önümüzdeki aylarda başlamak istiyordum bu da vesile olur, ben katılmak isterim
Bir kaç Türk yazar önerebilirim sana. Buket Uzuner, Nermin Yıldırım, Nihan Kaya, Orhan Kemal, ihsan oktay anar, Faruk Duman

Miraz açılıyor mu ben artık açamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…