- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
zaten warcrosstan sonra vedalaştıkGenç elitler serisi benimde diğer kitaplarına göre daha az sevdiğim bir seri oldu. Ama yine de sevmiştim ya
Warcross bence çok güzeldi mesela. Sevmediysen sen diğer kitaplarını da sevmezsin bence. Genelde aynı tarz yazıyor çünkü.
miraz diye bir site var. Oraya üye olduktan sonra ordan indirebilirsin pdfini. Ben ordan buldum. Bir çok kitap var o sitede.
Böyle yazınca da ürküp kaçıyorlar mı neHoşgeldiniz, personel işlerinden sorumlu kişi olarakhangi şehir desiniz, ne işle meşgulsünüz, bekar-evli, çocuklu - çocuksuz bilgilerini verirseniz tanışmış oluruz
HoşbuldumHoş geldiniz aramıza
Kurallar ilk sayfada yazıyor onun dışında aklınıza takılan şeyleri sorabilirsiniz.
Sizi C Capanin Gururu Teyom a devrediyorum
Hoş buldumHoş geldiniz
HoşbuldumTeşekkür ederim
HoşbuldumHoşgeldiniz, personel işlerinden sorumlu kişi olarakhangi şehir desiniz, ne işle meşgulsünüz, bekar-evli, çocuklu - çocuksuz bilgilerini verirseniz tanışmış oluruz
2018 den önce Kitap kurtlarıydı yanlış hatırlamıyorsam bir sayfa vardı burda orda aktif yazıyordum. Ama 5 yıl siteye girmedim hiç yeni giriyorum tekrardan. Dün baktım ama aktif değil sanırım o sayfaSizinle biz başka kitap kulübünde beraberdik dimi?
2018 den önce Kitap kurtlarıydı yanlış hatırlamıyorsam bir sayfa vardı burda orda aktif yazıyordum. Ama 5 yıl siteye girmedim hiç yeni giriyorum tekrardan. Dün baktım ama aktif değil sanırım o sayfaOrdan hatırlıyor olabilirsiniz beni
Lütfen rahat durur musun ?Böyle yazınca da ürküp kaçıyorlar mı ne
Estağfurullah, çok teşekkür ederim. Bilgiler yeterliHoşbuldumTabii bahsediyim hemen kendimden
23 yaşındayım, tıp fakültesinde okuyorum 4.sınıftayım. Bekarım
Bursalıyım ama üniversiteden dolayı şu an Balıkesirdeyim.
Başka merak ettiğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım
DuramıyorumLütfen rahat durur musun ?
Ya çok iyi düşünmüşsünüzEvet hatırladım ben de orada aktiftim baya. Oraya kimse yazmamaya başladı sonra da ben burayı açtım. Şimdi buradayız
Geçen hafta Sırça Fanus’u okumaya başladım. 104.sayfayım şu an. Güzel gidiyor sevdim kitabı.
Uzun süredir başlayıp yarım bırakıyordum kitaplarıbu sefer bunu kırıcam umuyorum ki
Bir kaç Türk yazar önerebilirim sana. Buket Uzuner, Nermin Yıldırım, Nihan Kaya, Orhan Kemal, ihsan oktay anar, Faruk DumanBen Türk yazar okumadım pek utanıyorum bunun içinZaten önümüzdeki aylarda başlamak istiyordum bu da vesile olur, ben katılmak isterim
Çok teşekkür ederim başkim, ufak ufak başlayacağımBir kaç Türk yazar önerebilirim sana. Buket Uzuner, Nermin Yıldırım, Nihan Kaya, Orhan Kemal, ihsan oktay anar, Faruk Duman
Hoş geldinizHoşbuldumTabii bahsediyim hemen kendimden
23 yaşındayım, tıp fakültesinde okuyorum 4.sınıftayım. Bekarım
Bursalıyım ama üniversiteden dolayı şu an Balıkesirdeyim.
Başka merak ettiğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım
Miraz açılıyor mu ben artık açamıyorumGenç elitler serisi benimde diğer kitaplarına göre daha az sevdiğim bir seri oldu. Ama yine de sevmiştim ya
Warcross bence çok güzeldi mesela. Sevmediysen sen diğer kitaplarını da sevmezsin bence. Genelde aynı tarz yazıyor çünkü.
miraz diye bir site var. Oraya üye olduktan sonra ordan indirebilirsin pdfini. Ben ordan buldum. Bir çok kitap var o sitede.
Hoş buldumHoş geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?