Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın
Üzgünüm bildirim yapacağım bir kitap olmadı

Dervişin teselli koleksiyonu kitabı bitti. Özellikle 2020 yılından sonra yaşadığımız kötü olayları düşünerek okuyunca kitap o kadar anlamlı geldi ki bana.
Nisan ayının güzel geçmesi dileklerimi sunup bildirim topiğine gidiyorum

Gelen kitaplarımı paylaşayım sizinle. Daha gelecek olanlar da var. Ben peşinciyim, acıyı tek seferde yaşamayı tercih ediyorum
Akşam kitap paylaşımı yapamayabilirim o yüzden onları da şimdiden paylaşayım. Nisan ayında Serenad ve Sürü'yü bitirmeyi, Anna Karanina'nın 2. Cildine ve Demain'e başlamayı planlıyorum.

Karanlığın Sol Eli ve Yaşamak benim de sepetimde, maaş yatınca alacağım

Kizlar nisan ayı ortak kitabımız asılacak kadın ı pdf olarak okuycam . Bendeki pdf 1. Baskı. Elinde guncel pdf baskısı olan varsa bana atabilir mi
Nisan ayındaki Değersiz Bir Hayat değil miydi, acaba bende eski liste mi kaldı

Nisan ayındaki Değersiz Bir Hayat değil miydi, acaba bende eski liste mi kaldı
Ramazanda o kadar kalın kitabı kimsenin bunyesi kaldıramayacağı icin asılacak kadin ile değişmişti

Nerden alıyorsun. Amazonda 70 idi yaşamak. Onu kitapyurdundan 40 liraya aldım. Karanlığın sol elini amazondan aldım orda daha ucuzdu
Planladıklarımı Amazon'da ekledim sepete, maaş yatınca başka sitelerden de bakacağım, Amazon, Trendyol, Hepsiburada, Kitapyurdu arasında dönüp duruyorum
Ramazanda o kadar kalın kitabı kimsenin bunyesi kaldıramayacağı icin asılacak kadin ile değişmişti
Aa doğru okumuştum değiştiğini ama unutmuşum Kitabı alacaktım ben de ertelendiyse az daha bekleteyim madem çok pahalı

algernona çiçekler... düşününce bile burnumun direği sızlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…