- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Beni tanıdın mıDisipline Girmis BirKadin C Capanin Gururu Teyom arkadaşlar ne oldu sizin isimlerinize.
Teyocan hayirli olsun, cok sevindim
Ben okumuştum güzeldi, keyifli okumalarEki Görüntüle 3226230
Bu kitaba başlayacağım inşallah. Hep görürdüm ama okumamıştım merak ediyorum. Kayınvalidemin kitaplığında görünce ondan aldım.
Ortak okumayı ay sonlarına doğru okumayı düşünüyorum. Yoksa yorumlamaya kadar kitabı unutuyorum
Biraz düşünce senden baskasi olamaz diye düşündüm MadonnaBeni tanıdın mı
Ya çok teşekkür ederimBiraz düşünce senden baskasi olamaz diye düşündüm Madonna. Bebekle okuma azminize hep hayranım zaten
Sağolasın canım, sen de tekrar hoş geldin. Ben C Calcifer sayesinde isim değiştirdimDisipline Girmis BirKadin C Capanin Gururu Teyom arkadaşlar ne oldu sizin isimlerinize.
Çok teşekkür ederimYa çok teşekkür ederim
Nasılsın?
Özlüyorum naif yorumlarını, artık daha sık gelirsin umarım
Hoş buldum teşekkür ederim
Benim en sevdiğim kitaplardan biri. Sen begendin mi ?Bildirimde gördüm
Kendisi en iyi giriş cümlelerine sahip kitap unvanını taşır. Bence çok muazzamİki Şehrin Hikayesi ne başladım. 1859 yılında yayımlanmis bir kitabin ilk paragrafı nasıl da günümüzü anlatıyor. Ölümsüz ifadeler olmuş Eki Görüntüle 3226261
Teyocum benden önce okudu.Benim en sevdiğim kitaplardan biri. Sen begendin mi ?Bildirimde gördümLife light ve C Capanin Gururu Teyom okumuşlar bu ay. Birlikte mi okudunuz
Anladım. Ben hem kurguyu hem anlatımı sevmiştim. Belki de kitabın konusuna binaen bu bu tarz olaylara olan hassasiyetimdendirTeyocum benden önce okudu.
Giriş ve gelişme çok iyi ama sonlara doğru bir miktar sıktı beni doğrusu. Çok tekrara düşmüş gibi. Ve de daha fazla duygu geçmesini bekledim okurken fakat daha hissiz gibi. Çok aradayım ama genel anlamda beğendim tabi ki.
Beklentim de fazla yüksek olabilir başlamadan belki onun kırıklığını yaşıyorumdur.
Madonnayi bi ben tanıyamamışım demek kiBiraz düşünce senden baskasi olamaz diye düşündüm Madonna. Bebekle okuma azminize hep hayranım zaten
Bir gaflet anı diye düşünüyorumDisipline Girmis BirKadin C Capanin Gururu Teyom arkadaşlar ne oldu sizin isimlerinize.
Kesinlikle çok iyi. Devamında da güzel tasvir ve benzetmeler var. Daha çok başındayım bakalım nasıl gidecekKendisi en iyi giriş cümlelerine sahip kitap unvanını taşır. Bence çok muazzam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?