Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben okumuştum güzeldi, keyifli okumalar

Biraz düşünce senden baskasi olamaz diye düşündüm Madonna . Bebekle okuma azminize hep hayranım zaten
Ya çok teşekkür ederim

Nasılsın?
Özlüyorum naif yorumlarını, artık daha sık gelirsin umarım

Ya çok teşekkür ederim

Nasılsın?
Özlüyorum naif yorumlarını, artık daha sık gelirsin umarım
Çok teşekkür ederim iyiyim ben de. Elimden geldiğince inşallah burda olurum . Ben de sizleri çok ozledim
Sağolasın canım, sen de tekrar hoş geldin. Ben C Calcifer sayesinde isim değiştirdim
Hoş buldum teşekkür ederim
Emeginin karşılığını almana sevindim. Capanin gururu sen diger Çapali gibi kendine çiçek yollama ama biz gondeririz sana

Benim en sevdiğim kitaplardan biri. Sen begendin mi ?Bildirimde gördüm Life light ve C Capanin Gururu Teyom okumuşlar bu ay. Birlikte mi okudunuz
Teyocum benden önce okudu.
Giriş ve gelişme çok iyi ama sonlara doğru bir miktar sıktı beni doğrusu. Çok tekrara düşmüş gibi. Ve de daha fazla duygu geçmesini bekledim okurken fakat daha hissiz gibi. Çok aradayım ama genel anlamda beğendim tabi ki.
Beklentim de fazla yüksek olabilir başlamadan belki onun kırıklığını yaşıyorumdur.

Anladım. Ben hem kurguyu hem anlatımı sevmiştim. Belki de kitabın konusuna binaen bu bu tarz olaylara olan hassasiyetimdendir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…