Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun Oğlum eşimin iki kez retinasını çizdi

Geçmiş olsun canım

Kendimi Kaybettiğim Yerde Buldum kişisel gelişim kitabı gibiymiş, çok yerinden ilham aldım. Hayatıma uygulayabilmek için belki bi ikinci okuma gerekir tabii ama hoşuma gitti. Sadece ikili konuşmalar çok gerçek dışı geldi bana, kimse o şekilde konuşmaz gibi hissediyorum ama olsun.

Kitabın içinde geçen ve hoşuma giden bir alıntıyı da bırakmak istiyorum.

Yaşlandıkça zamanın hızlandığını öğrendiğimde çok şaşırdım. Önemli olan hayata seneler değil, senelere hayat katmaktı. - Jacques Salomé

Kızlar benim bebeğim bronşitolit oldu. Hastanede kalıyoruz. Durumu iyi merak etmeyin. Hırıltısının geçmesini bekliyoruz.

Bin Muhteşem Güneş kitabımı bitirdim burda. Çok beğendim. Şimdi Harry Potter ve Sırlar Odasına başladım. Boş durmaktansa kitap okuyorum iyi oluyor.

Bu süreçte sayfaya sık giremeyebilirim. Haber vermek istedim

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Udi hindi yağını duydunuz mu? Hastalık dönemlerinde bağışıklığı güçlendirici, doğal antibiyotik. Yetişkinlerde de kullanılıyor. Özellikle boğaz enfeksiyonunda çok etkili.

sanırım ben de arka kapakta yazanları veya kitap satış sayfalarındaki özeti falan yazıp geçeceğim devamında alıntılar oldu tamam. o çıktı olayı da çok güzel oluyor, yazıcım olsa yüksek ihtimal denerdim
Selamlar herkese

Eki Görüntüle 3229262
Başladım adı uzun gelince fotoğraf çekeyim dedim
Bu kitabı çok sevmiştim.

Selam canlar
Herkese iyi akşamlar

Çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin

Evet duydum. kendimizde ve büyük kızımda kullanıyorum ama bebeğim daha 11 aylık. onda kullanmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…