Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok çok geçmiş olsun çabucak geçer inşallah

Geçmiş olsun canım, umarım hemen iyileşir miniğin

Evet duydum. kendimizde ve büyük kızımda kullanıyorum ama bebeğim daha 11 aylık. onda kullanmadım.
Benim de oğlum 10 aylık. Hafif hasta olduğunu hissedince çay kaşığı ile veriyorum birkaç damla. Toparlıyor. Gerçekten çok etkili değil mi? Ben kendimde de görüyorum. Mucize.

Kapak Kızı'na başlayamadım. İki gündür migrenim tuttu. Ama akıcı bir kitapmış. Bir başlasam okurum kısa sürede inşallah.
Geçmiş olsun kızlar

Çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canim

Günaydıın çok erken kalktım 6.30’da otobüsüm var, sevdiceğimin yanına gidiyorum. Tüm günü birlikte geçirelim diye ilk araca bineceğim dedim, 8’den daha erkeni varmış meğer, ona yer ayırttım. Okula giderken böyle güzel kalkamıyorum ve okula gitmek için kalktığımdan 2 saat daha erken kalktım . Binince kalkmasını beklerken okurum biraz.

Gece Yarısı Kütüphanesi az kaldı, son 93 sayfam kalmış. İki gündür 40 sayfaya yakın okuyorum günde, bu da beni çok mutlu ediyor .

Meteor Çukuru - Ağrı​

Doğubayazıt ilçe merkezinin 35 kilometre doğusunda, Gürbulak gümrük kapısının yaklaşık 2 kilometre kuzeydoğusunda bulunmaktadır. 1988 Yılında Erzurum Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulunca tescillenmiş 2'nci derece doğal sit alanıdır.
Karstik çöküntü olup derinliği 60 metre, çapı ise 35 metredir. Yöre halkı arasında 1892 yılında gece büyük bir göktaşının düştüğü, sarsıntı meydana geldiğini ve Gülveren Köyü'nün su kaynaklarının bulanık aktığı söylenmektedir.

Günaydınlar, Hayırlı Cumalar

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
Mavi Mucize
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Boncobo
hande_buse
koza16

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…