- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
çok çok geçmiş olsun çabucak geçer inşallahKızlar benim bebeğim bronşitolit oldu. Hastanede kalıyoruz. Durumu iyi merak etmeyin. Hırıltısının geçmesini bekliyoruz.
Bin Muhteşem Güneş kitabımı bitirdim burda. Çok beğendim. Şimdi Harry Potter ve Sırlar Odasına başladım. Boş durmaktansa kitap okuyorum iyi oluyor.
Bu süreçte sayfaya sık giremeyebilirim. Haber vermek istedim
Geçmiş olsun canım, umarım hemen iyileşir miniğinKızlar benim bebeğim bronşitolit oldu. Hastanede kalıyoruz. Durumu iyi merak etmeyin. Hırıltısının geçmesini bekliyoruz.
Bin Muhteşem Güneş kitabımı bitirdim burda. Çok beğendim. Şimdi Harry Potter ve Sırlar Odasına başladım. Boş durmaktansa kitap okuyorum iyi oluyor.
Benim de oğlum 10 aylık. Hafif hasta olduğunu hissedince çay kaşığı ile veriyorum birkaç damla. Toparlıyor. Gerçekten çok etkili değil mi? Ben kendimde de görüyorum. Mucize.Evet duydum. kendimizde ve büyük kızımda kullanıyorum ama bebeğim daha 11 aylık. onda kullanmadım.
Benim oğlum için Dr verdi.cok etkili ama ben icemedim o nasıl bir tat öyle?Benim de oğlum 10 aylık. Hafif hasta olduğunu hissedince çay kaşığı ile veriyorum birkaç damla. Toparlıyor. Gerçekten çok etkili değil mi? Ben kendimde de görüyorum. Mucize.
Gunaydinnn, kapak kızı dun bitti . Serinin 2. Kitabına geçemedim dün vaktim de vardı anneciğim midesinden rahatsızdı hastaneye gidecekti izinliydim ama 2 numarayı uyuturken parmağını gözümün içine soktu resmen ağrıdı hep zorlamadim
Kızlar benim bebeğim bronşitolit oldu. Hastanede kalıyoruz. Durumu iyi merak etmeyin. Hırıltısının geçmesini bekliyoruz.
Geçmiş olsun kızlarKapak Kızı'na başlayamadım. İki gündür migrenim tuttu. Ama akıcı bir kitapmış. Bir başlasam okurum kısa sürede inşallah.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun kızlar
Ben aktardan almıştım. Tadı içilemeyecek gibi değil ama bilemedim.Benim oğlum için Dr verdi.cok etkili ama ben icemedim o nasıl bir tat öyle?
Çok geçmiş olsunKızlar benim bebeğim bronşitolit oldu. Hastanede kalıyoruz. Durumu iyi merak etmeyin. Hırıltısının geçmesini bekliyoruz.
Cok gecmis olsun canimKızlar benim bebeğim bronşitolit oldu. Hastanede kalıyoruz. Durumu iyi merak etmeyin. Hırıltısının geçmesini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?