Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı kitapların fiyatları çok yüksek geldi bana. Bir kaç siteden karşılaştırsan mı acaba. Mater serisini 115 liraya almışım ben şimdi tek kitap 84
Mater serisini kaç kişiye aldırdım o zaman
C Capanin Gururu Teyom a da Dan Brown serisini aldırtmıştım.
yüzüklerin efendisi serisini 150tl almıştım üç kitabı şu an teki 150 tl

Ben geçen yıllarda aldım çok zamlanacak diye. O yüzden okunmamış kitabım çok fazla. Şimdi tek kitap 100tl üzerinde
Tam bir alamanci yorumu yapacagim. Kizmayin . Kr a cevirince pek fazla etmiyor. Tl fiyati sok etti beni. Ben döviz ne alemde diye kontrol etmiyorum. .Ama cok pahali .akillilik yapmissin oyle yaparak

Hoş geldiniz. Kitap severlere her zaman kapımız açık okuduğunuz bir kitap var mı şu anda
Hoşbuldum Kumral Ada Mavi Tuna’ya başlamak istiyorum. Aslında var elimde ne zamandır, bir türlü başlayamadım. Ona başlayacağım bu gece Hedef sayısı ve listemi belirlemedim henüz, onları da belirleyip yazacağım:)

Hoşgeldinizkurallar ilk sayfada yazıyor. Tanışmak adına kendiniz hakkında biraz bilgi verirseniz seviniriz, yaş, meslek, memleket gibi
Hoşbuldumm 30lu yaşlardayım, danışmanlık yapıyorum:) detaylandırmak isterdim ama konulara yorum yaptıkça deşifre olma ihtimali artıyor, o yüzden ancak bu kadar belirtebilirim:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…