Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın
Dün gece Gazap Üzümleri'ne bitirdim. Çok etkileyici bir kitaptı. Özellikle sonu güzeldi ama cevapsız çok soru kaldı kafamda.

Sanki devamı varmış gibi dimi. Bir zaman sonra kitabın böyle bitmesinin doğru olduğunu hissediyorsun. Ben de ilk bittiğinde senin gibi hissetmiştim

Sanki devamı varmış gibi dimi. Bir zaman sonra kitabın böyle bitmesinin doğru olduğunu hissediyorsun. Ben de ilk bittiğinde senin gibi hissetmiştim
Evet aslında sonunu tahmin edebiliyorum, zaten tarihsel bir olayı anlatıyor ama yine de karakterlerin özelinde başlarına ne geldiğini yazarın dilinden okumak istedim. Tom'u merak ettim mesela.

Günaydın herkese hayırlı haftalar
İnsanın Anlam Arayışı bitti, daha başlamadım yeni kitaba,bugün gelirse kargom belki onunla başlarım haftaya

Günaydın güzel bir hafta diliyorum herkese
Sefiller 2.cilt 158.sayfadayım
Sait Faik Abasıyanık 'ın son kuşlar adlı öykü kitabına başladım onda da 27.sayfadayım. Bu kitabı bu hafta bitirme planım var

Günaydın
Tutunamayanlar (günde 20 sayfa)
Kapak Kızı
Asılacak Kadın (hafta sonu buldum kitabı sonunda)
Bunları okuyorum, haftasonu yoğundum biraz kitap okuyamadım. Hafta içi daha verimli geçiyor benim.
Kütüphaneden aldığım Gurbet Hikayeleri var bir de elimde telsim süresi yaklaşıyor onu da okuyacağım.

Günaydın başkanım ve arkadaşlar
Beş Sevim Apartmanı'nı okuyorum.

günaydın herkese
henüz bir kitaba başlamadım

Günaydın ben de kapak kızı okuyorum. Hafta sonu hiç okumadım

günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…