Aaa niye almasin.
Bende yakin olsak yollardim
geçen hafta gelmişti, bugün yeni açabildim canım. Konuşmuştuk aldığımda, hattaEleadora da bakıyordu
Daha nelerSessiz Hasta'yı alma ben sana sonunu söylerim flkşgfdfg
KiyamamŞaka da yapamayacağım artık
belliTabi ben onları gördüm diye hatırlıyorum dkjhdifgkjfkl
Ya aslında evet her seyin fiyatı anlamsız bir şekilde pahalı. 5 ay kadar önce benzin neredeyse 30₺ idi. Şuan 22ye yakın. Fiyatlar git gide artıyor.Evet felaket sekilde fiyatlar. Ama sanki artik hersey bu civarlarda? Insanlar ne yiyip iciyorlar?
Burda da felaket market fiyatlari
Iki gun once alisveris yaptim. Suan dolabi aciyorum bos
Boğulmak için nasıl?Günaydın iyi haftalar
21. YY için 21 Ders ve Boğulmamak İçin Okuyorum.
Aldım aslında ama iş kültür sağ olsun bana kazık attıgeçen hafta gelmişti, bugün yeni açabildim canım. Konuşmuştuk aldığımda, hattaEleadora da bakıyordu
#calciferkaptanbizepremiumüyelikversin
hayırdır ne oldu canımBoğulmak için nasıl?
Bu ay bir Goergo Orwell okumak istiyorum, Bir idam okurum belki diyorum ama sen Boğulmamak için için iyi şeyler söylersen fikrim değişir
Aldım aslında ama iş kültür sağ olsun bana kazık attı
Teşekkür ederim canım
Ödemeyi kartımdan çekmemiş ama siparişlerimde görünüyordu, benim de bankama bakmak aklıma gelmedi. Sonra bir hafta sonra siparişlerim kısmından da uçtu öyle anladım. Sonra siparişi yeniledim tabi hemenhayırdır ne oldu canım
Senin de baş harfin C artıkTeşekkür ederim canımSen alabilirsin, ama baş harfi C'ye yasak
Hoş geldin aspasiSelamlar. Herkese huzurlu bir hafta diliyorumÖğlen arası kütüphaneye gitmiştim bu kitabı aldım. Inşallah güzeldir
Eki Görüntüle 3230882
Teşekkür ederim canımSen alabilirsin, ama baş harfi C'ye yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?