Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet felaket sekilde fiyatlar. Ama sanki artik hersey bu civarlarda? Insanlar ne yiyip iciyorlar?
Burda da felaket market fiyatlari
Iki gun once alisveris yaptim. Suan dolabi aciyorum bos
Ya aslında evet her seyin fiyatı anlamsız bir şekilde pahalı. 5 ay kadar önce benzin neredeyse 30₺ idi. Şuan 22ye yakın. Fiyatlar git gide artıyor.
Yani bunu tamamen bu fiyatlar ne böyle dediğimizde benzin safsatası okuyolardı bize. Ee simdi?
Düşeceğine çıkıyor.
Neyse yeri değil, ama insan üzülüyor yani
Zaten okuyan bir avuç insanız, bari kitaplar şu fiyatlarda olmasa.
Yok mu premium okuyuculuk, bize indirimli olsun

Günaydın iyi haftalar

21. YY için 21 Ders ve Boğulmamak İçin Okuyorum.
Boğulmak için nasıl?
Bu ay bir Goergo Orwell okumak istiyorum, Bir idam okurum belki diyorum ama sen Boğulmamak için için iyi şeyler söylersen fikrim değişir

geçen hafta gelmişti, bugün yeni açabildim canım. Konuşmuştuk aldığımda, hatta Eleadora da bakıyordu
Aldım aslında ama iş kültür sağ olsun bana kazık attı

Selamlar. Şükürler olsun Sürü'yü bitirdim. Çok yordu beni okurken. Kitaba çok emek verilmiş o yüzden haksızlık da etmek istemiyorum ama çok fazla detay vardı ve bence gereksiz yere uzatılmıştı. Sonu da umduğum gibi bitmedi. Konusu denizaltı canlılarının insanlara savaş açması. Böyle duyunca insan heyecanlanıyor ama bence kurguyu iyi değerlendirememiş. Okurken aynı derecede heyecanlanmadım. Dizi olsa atlaya atlaya izlerdim ama kitap olunca mecbur okudum Bir yandan Uğultulu tepelere devam ediyorum. 177 sy okudum, şimdiye kadar gayet akıcıydı. Oysaki sayfa sayısı gözümü korkutmuştu. Bu gidişle bir haftaya kalmaz bitiririm

hayırdır ne oldu canım
Ödemeyi kartımdan çekmemiş ama siparişlerimde görünüyordu, benim de bankama bakmak aklıma gelmedi. Sonra bir hafta sonra siparişlerim kısmından da uçtu öyle anladım. Sonra siparişi yeniledim tabi hemen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…