Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar h.sonu hastalıklarla gecti annemin bu hafta hastane işleri var kayinvalidem izin alıp geldi cocuklara bakacak. Küçük oğlum hasta baharla birlikte alerjik öksürük basladi ,izin de alamıyoruz. Insallah ilerlemez ..kitabımın 240. Sayfasındayim 2 güne bitiririm ınsallah

Eklentiler

• 20230410_140712.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 38
Yarım kitaplarımı okuyorum ben de sofienin dünyası ve Afrikalı leo

Ayy ben hala Sırça Fanus’u okuyorum 1-2 güne bitecek artık umarım

Merhaba herkese ben hiçbir şey okuyamıyorum bu ara içimden gelmiyo yarın gebeliğimi sonlandırmak üzere doktora gideceğim. Bugün olsun istemedim evde psikolojik olarak hazır olmaya çalışıyorum. Bu ikinci olacak. O sebeple detaylı testler falan filan yapılacak. Neden yazdım bilmiyorum ama iyi enerjilere ihtiyacım var sanırım enerji dua bekliyorum öpücük

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ve birkaç kez benzer şeyler yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum. Okumak bana hep iyi gelmiştir. İyi bir kitap kafa dağıtma konusunda birebirdir

Rabbim zor işini kolay kılsın, içini ferahlatsın inşallah

Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin. İyi dileklerim dualarım seninle.

Dualarımız seninle çok geçmiş olsun

İlk etapta çok güzel başladı aslında ama şuan karakterin çocukluğuyla devam ediyor, biraz sıkıldım açıkçası. Ama yine de okutturuyor kendisini Orwell sonuçta
Elinde başka hangi kitapları var? Aspidistra var mı mesela. Çok sevmiştim onu.

Var var

Aspidistra yı okudum ben de çok sevmiştim
Papazın kızı, Bir idam ve Wigan iskelesi var. Bir idamı okuyayım madem.

Aspidistra yı okudum ben de çok sevmiştim
Papazın kızı, Bir idam ve Wigan iskelesi var. Bir idamı okuyayım madem.
Papazın Kızı ve Wigan iskelesi bende de var. İkisine de çok yanlış zamanda başlamış ortasında bırakmıştım. Yeniden okuyacağım bir gün inanıyorum

Çok geçmiş olsun.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah sabır versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…