Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eki Görüntüle 3231124
Aynı ay iki cilt biter mi aa dostlar
Arkadaşıma katılıyorum +1 Benim aklımda da Savaş ve Barış vardı ya da İnce Memed okulun kütüphanesinde 3-4 var 1-2 yi kim almışsa geri getirmiyor ki biz de başlayalım

Minimum kaç sayfa başkanım?

Modern klasikler ve bilimkurgu klasiklerini okuyorum bunlar dışında polisiye ve romantik de severim. Bu kardeşiniz için öneride bulunabilir misiniz rica etsem hanımlar?

E artık resim paylaşmayayım. Ben de savaş ve barışı okuyayım Life light ile
Ben de okuyacaktım onu ama daha önce başlamıştım, savaş kısmı beni çok yorduğu için bırakmıştım. Ya da tam pandemi zamanıydı aklımı veremedim diye olmadı bilmiyorum. Cesaret edemiyorum o yüzden

Teşekkür ederim Lifecim
Sen okudun mu Gece Yarısı kütüphanesini.
Ben de sizin şimdi okuduğunuz Iki Şehrin Hikayesini Ocak ayında okumuştum. Bakalim siz nasil bulacaksınız
Alıntılarına denk geliyorum 1k ‘da harika bir kitaba benziyor.

Minimum kaç sayfa başkanım?

Modern klasikler ve bilimkurgu klasiklerini okuyorum bunlar dışında polisiye ve romantik de severim. Bu kardeşiniz için öneride bulunabilir misiniz rica etsem hanımlar?
Evdeki en kalın kitaplar bunlar C Calcifer . 500-600 civarı hepsi, kalın sayılırlar mı . Yoksa bana bir kitap alışverişi bahanesi mi çıktı bu ay .

Eklentiler

• 8F2F6C73-2B80-4CFE-8CDC-A38C14FAECCD.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 40
Karar verip yazacağım.
Savaş ve Barış ciltleri ya da Bronz Atlı serisini düşünüyorum. Bronz Atlı’nın ilk kitabı 800 sayfaymış.
Kütüphaneye gidip çoook sayfalı başka bir kitap da arayabilirim ya da bu bahane ile kitap alışverişi yapabilirim

Ben Karamazov Kardeşleri düşündüm ama üç kez başlayıp daha başlarda yarım bıraktığım için tekrar baslamaya cesaret edemiyordum. Life light ve Eleadora da görünce bi heves geldi onlar okursa ben de okurum inşallah

Alıntılarına denk geliyorum 1k ‘da harika bir kitaba benziyor.
Yaa inşallah , bende de sevecegim hissi oluştu bakalim. Ben kitap seçmeden önce yorumlara hic bakmiyorum o yüzden nasil olacağını bilemiyorum. Kitabi okuduktan sonra merak ediyorum ama kitabin ben de uyandırdigi his baskasinda nasil bir etki bırakmış diye merak ediyorum
Ben de şu an Gece Yarısı Kütüphanesi’ni okuyorum, 190. sayfadayım.
Kalp emojisi sevdiğinizi gösteriyor .
Bu arada nickiniz çok sempatik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…