Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başımıza iş açtık galiba. Ama inşallah okuduktan sonra ne kadar guzel bir esermis iyi ki okuduk deriz.
Hiç şüphem yok böyle düşüneceğimize dair
Onu da okudum ben. Bil bakalım neyi okumadım
Suç ve ceza
Hacimli olsa da bence çok akıcı idi ben o zaman bırakamamıştım elimden ,sen de öyle seversin bence
Kesin severim, heyecanlandım bak

Kalın kitap mııııı? Ben zaten aylardır kalın okuyurum bu konuda üstüme yoktur. Tutunamayanlar diyorum 724 sayfa. Tüm tutunamamışları düelloya davet ediyorum. Hodri meydan Eki Görüntüle 3231158
Soğuk bir kış Şubat'ıydı.. Neyse kalbim dayanamayacak mekanın sahibi anlatsın acımı C Calcifer

Kalın kitap mııııı? Ben zaten aylardır kalın okuyurum bu konuda üstüme yoktur. Tutunamayanlar diyorum 724 sayfa. Tüm tutunamamışları düelloya davet ediyorum. Hodri meydan Eki Görüntüle 3231158
Bunu atacaktım ama korktum kitabı bitiremeden yıpratmışım ve epey okumuşluğum var diye seçmedim

Eklentiler

• E974A5CB-4F98-4858-8B5A-5BBB7D8B83F1.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 39
Dram gibi dram ayın yazarı yapıyorduk o dönem, o ayın yazarı da sevgili Oğuz Atay. Ama bir tek ben okudum Tutunamayanları. Sağ olsun arkadaşların ihanetidir bana
Okudum dediysem yanlış anlama 2 ayda
Tehlikeli Oyunları okumuştum ama ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…