- 15 Ekim 2016
- 22.720
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.043
- 598
Hiç şüphem yok böyle düşüneceğimize dairBaşımıza iş açtık galiba.Ama inşallah okuduktan sonra ne kadar guzel bir esermis iyi ki okuduk deriz.
Suç ve cezaOnu da okudum ben. Bil bakalım neyi okumadım
Kesin severim, heyecanlandım bakHacimli olsa da bence çok akıcı idi ben o zaman bırakamamıştım elimden ,sen de öyle seversin bence
Soğuk bir kış Şubat'ıydı.. Neyse kalbim dayanamayacakKalın kitap mııııı? Ben zaten aylardır kalın okuyurum bu konuda üstüme yoktur. Tutunamayanlar diyorum 724 sayfa. Tüm tutunamamışları düelloya davet ediyorum. Hodri meydanEki Görüntüle 3231158
Bunu atacaktım ama korktumKalın kitap mııııı? Ben zaten aylardır kalın okuyurum bu konuda üstüme yoktur. Tutunamayanlar diyorum 724 sayfa. Tüm tutunamamışları düelloya davet ediyorum. Hodri meydanEki Görüntüle 3231158
İnşallah tutunursunKalın kitap mııııı? Ben zaten aylardır kalın okuyurum bu konuda üstüme yoktur. Tutunamayanlar diyorum 724 sayfa. Tüm tutunamamışları düelloya davet ediyorum. Hodri meydanEki Görüntüle 3231158
Bu konuda yalnız olduğunu düşünmen tüm topiği üzüntüye boğar. BknzOğuz Atay okumayan bir tek ben miyim burda
Onu okuyan sadeceOğuz Atay okumayan bir tek ben miyim burda
BizOnu okuyan sadeceEleadora hepimiz okuyacaktık güya ama sadece o okudu hepimiz bıraktık
Dram gibi dramYine mi dram
Hatırladım şimdi
Karınca duası gibi mini puntolarla yazılmış 1500 sayfalık kitaba denk Sürü'yü okuduktan sonra hem kör oldum hem fıtık. Pek umudum yok ama çaktırmayalım. Dişli bir rakip gibi görünmem lazımİnşallah tutunursun
bi de ben tutunamadımOğuz Atay okumayan bir tek ben miyim burda
Gözüm korktu. Tutunabilen tek yiğit çıktıbi de ben tutunamadım
Başkanım beni unuttun. Hem de sadece ve sadece 6 günde okuyup bitirdimOnu okuyan sadeceEleadora hepimiz okuyacaktık güya ama sadece o okudu hepimiz bıraktık
Tehlikeli Oyunları okumuştum ama benDram gibi dramayın yazarı yapıyorduk o dönem, o ayın yazarı da sevgili Oğuz Atay. Ama bir tek ben okudum Tutunamayanları. Sağ olsun arkadaşların ihanetidir bana
Okudum dediysem yanlış anlama 2 ayda
O dönemde sen yoktun. Topiği ilk açtığımızdaydı bu olayBaşkanım beni unuttun. Hem de sadece ve sadece 6 günde okuyup bitirdim
Tüh arada kaynamamışımBu konuda yalnız olduğunu düşünmen tüm topiği üzüntüye boğar. BknzC Calcifer Life light C Capanin Gururu Teyom Levaiz ve daha nicesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?