Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen hemen, hallediyorum ,bazılarına biraz daha zaman var ,sağol canım .Kesinlikle sen de ,siz de iyi ki varsınız.Herkesin gönlüne göre olsun herşey ,her daim iyilikler ,güzellikler çıksın yolunuza
Sen ne tatlı bi insansin ya

Bence çok tatlı bir kitap. Olay örgüsünden ziyade yazarın üslubunu çok sevmiştim. Oyle nahif bir anlatımı var ki , okurken insani yormuyor aksine dinlendiryor
Çok güzel, ben de böyle bir enerji alıyordum bu kitaptan. Sakin bir zamanımda okumayı planlıyorum. Ne güzel anlattınız

Bir heyecan yaptım iki kalın kitap mı okuyacağım diye . Hoşuma gitti, ay başına doğru seçip isim versem olur değil mi, mayısta yapalım demişsiniz .
Mayıs ayının başında paylaşırız kitapları. Tekrar etiket yaparım. Şimdiden bildireyim ki katılmak isteyenler hazırlasın kendini

Kalın kitap mııııı? Ben zaten aylardır kalın okuyurum bu konuda üstüme yoktur. Tutunamayanlar diyorum 724 sayfa. Tüm tutunamamışları düelloya davet ediyorum. Hodri meydan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…