Arkadaşım nerelerdesin sen. Simdi seni etiketleyecektim. Gecen haftadan beri bakıyorum yoktunHımm kitaplığa doğru bir yol alayım bakayım ne var
Kukrim hoş geldin:)Hımm kitaplığa doğru bir yol alayım bakayım ne var
Bence çok tatlı bir kitap. Olay örgüsünden ziyade yazarın üslubunu çok sevmiştim. Oyle nahif bir anlatımı var ki , okurken insani yormuyor aksine dinlendiryorEvet bende olmazsa eğer Jane Eyre kitabınj gözüme kestirdim
Benim nickim dimiYaa inşallah , bende de sevecegim hissi oluştu bakalim. Ben kitap seçmeden önce yorumlara hic bakmiyorum o yüzden nasil olacağını bilemiyorum. Kitabi okuduktan sonra merak ediyorum ama kitabin ben de uyandırdigi his baskasinda nasil bir etki bırakmış diye merak ediyorum
Kalp emojisi sevdiğinizi gösteriyor.
Bu arada nickiniz çok sempatik
Hoşbuldum canımKukrim hoş geldin:)
Doğruyu soylemek serbest miBenim nickim dimi
Biraz üzerinde durmam gereken işler vardı canım onları planladım .Nasılsın sen iyi misinArkadaşım nerelerdesin sen. Simdi seni etiketleyecektim. Gecen haftadan beri bakıyorum yoktun
Çekmeyen yokturDoğruyu soylemek serbest mimadonnanin geleceği günleri iple ceken bir tek ben değilimdir herhalde
Yaa teşekkür ederimYaa inşallah , bende de sevecegim hissi oluştu bakalim. Ben kitap seçmeden önce yorumlara hic bakmiyorum o yüzden nasil olacağını bilemiyorum. Kitabi okuduktan sonra merak ediyorum ama kitabin ben de uyandırdigi his baskasinda nasil bir etki bırakmış diye merak ediyorum
Kalp emojisi sevdiğinizi gösteriyor.
Bu arada nickiniz çok sempatik
Işlerini kolaylamişsındır ınşallahBiraz üzerinde durmam gereken işler vardı canım onları planladım .Nasılsın sen iyi misin
Biz seninle gecen yıl birlikte okumadık mi onu
Bir heyecan yaptım iki kalın kitap mı okuyacağım diyeİksini oku sen de
Hemen hemen, hallediyorum ,bazılarına biraz daha zaman var ,sağol canımIşlerini kolaylamişsındır ınşallahIyiyim ben de . Burda olmak her zaman iyi geliyor bana. Iyi ki varsınız hepiniz
Ben de okuduktan sonra bir iki kelam ederiz uzerinde o zamanYaa teşekkür ederim. Evet sevdim kitabı, zaten hayatta bazı şeyleri farklı yapsaydım neler olurdu çok merak ederim . Bana çok hitap etti o yüzden bu kitap.
Ben devam etmemiştim ya ,sen bitirmiştinBiz seninle gecen yıl birlikte okumadık mi onu
Benim için zevkBen Karamazov Kardeşleri düşündüm ama üç kez başlayıp daha başlarda yarım bıraktığım için tekrar baslamaya cesaret edemiyordum. @Life light veEleadora da görünce bi heves geldi onlar okursa ben de okurum inşallah
Karamazov el sallıyor ama oradan
Çok iyi olurBen de okuduktan sonra bir iki kelam ederiz uzerinde o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?