Ben katılmak isterim ama elimdeki en kalın kitap ne bilmiyorum şu an annemlerin evindeİyi akşamlar herkese
Mayıs ayında kalın kitap okuma etkinliği yapıyoruz. Katılmak isteyenler elindeki kitabın fotoğrafını ve sayfasını paylaşabilir mi?
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@mavi mucize
@MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@Boncoboorkodos
@hande_buse
koza16
Ben katılmak isterim ama elimdeki en kalın kitap ne bilmiyorum şu an annemlerin evindeHaftaya çarşamba paylaşsam sıkıntı olur mu
Aaa tamamdır o zaman çok iyi oldu buMayıs ayında başlayacak etkinliğimiz. Önceden haber verdim ki kitapları rahat ayarlayabilelim diye. Yani daha 20 günümünz var
Aaa tamam başkanım öyle yaparımBiraz korkutucu bir kitap. Hassasiyeti olanları rahatsız edebilir
Canım bildirimleri ay sonunda tek seferde yapıyoruz artık
C Calcifer iri şeyli kitap yerine sen de suç ve ceza okuyabilirsinBen Suç ve Ceza'yi okumadım. Kalın kitap etkinliğine onunla katılabilirim.Eki Görüntüle 3231262
Teyo nick muazzam olmuş
Memeli kitabın sayfası daha fazla
Tişikkir ederimTeyo nick muazzam olmuş
E buna ne yazayım şimdiMemeli kitabın sayfası daha fazla
Bunu ben de okuyorummmKalın kitap mııııı? Ben zaten aylardır kalın okuyurum bu konuda üstüme yoktur. Tutunamayanlar diyorum 724 sayfa. Tüm tutunamamışları düelloya davet ediyorum. Hodri meydanEki Görüntüle 3231158
Okuyacağım diye şöyle bir liste çıkartmıştım.
Savaş ve Barış okuyacaklar bir daha düşünsün
Hiç bunları kaldıracak kafam yok şuan, mübarek bildiğin palu ailesiBiz alışkınız bunlar bizi korkutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?