Hele şıpsevdi halleri? Çok büyük aşk hissederken bir anda başkasına aşık olmaları ve karşısındakine açıklama yapmadan terk etmesiHiç bunları kaldıracak kafam yok şuan, mübarek bildiğin palu ailesi
1142 diyor 1KBu kitap kalın değil bildiğin ansiklopedi. Sayfa sayısından ziyade puntoları da küçük. 1000 sayfaysa kesin 2000 sayfaya tekabül ediyor
1142 diyor 1Ksenle anlaşmıştık bildirimde daha fazla yazacaktım
Aaa terazi burcuHele şıpsevdi halleri? Çok büyük aşk hissederken bir anda başkasına aşık olmaları ve karşısındakine açıklama yapmadan terk etmesi
Aaa terazi burcu
Aaa başlamamış olsaydın yarışırdık bak. Nasıl gidiyor peki. Tutunmamak için sebepler var mıBunu ben de okuyorummm
Benimki 1500 sayılırsa ben kabul ediyorum. Pazarlığa pazarlık. Üstelik az daha büyük olsa Sürü nerdeyse A4 boyutunda basılacakmışKaramazov okuyan arkadaşlara bırakalım cevabı
On dört yıldır tutunmaya çalışıyorum ben bu sene en uzun dayanabildiğim sene oluyorAaa başlamamış olsaydın yarışırdık bak. Nasıl gidiyor peki. Tutunmamak için sebepler var mı
Ben okumaya dayanamayip birakmistim ay sonu okurum diye. Tekrar baslayip bitircem artikAsılacak Kadın’ı bitirdim. Bomboş hissediyorum.
Ben de teraziyiimE benim oğlum terazi
Erkeğini bilmiyorum, ama kadınlarıyla çok iyi anlaşıyorum.Ben de teraziyiimerkeği biraz zordur ama çok cooldur. Öp başına koy
Ben de teraziyim Calci, 8 senedir aynı adamla devamE benim oğlum terazi
Hayatımda 1 (yazıyla bir sayıyla 1) terazi kadını var, saniyede 4 erkekle flörtleşebilecek yapıya sahip. Benim terazi kadınlarına olan inancım kalmadı ElaBen de teraziyim Calci, 8 senedir aynı adamla devamkim diyor teraziye şıpsevdi diye .
Ahaha yok yükselen kova. Sevgilim de kovaHayatımda 1 (yazıyla bir sayıyla 1) terazi kadını var, saniyede 4 erkekle flörtleşebilecek yapıya sahip. Benim terazi kadınlarına olan inancım kalmadı ElaSenin yükselen şeydir çok güzel bebeksi burç olan Boğa
Biran önce bitsin istedim okurkenBen okumaya dayanamayip birakmistim ay sonu okurum diye. Tekrar baslayip bitircem artik
Erkeğini bilmiyorum, ama kadınlarıyla çok iyi anlaşıyorum.
Senin burcun ne TeyoErkeğini bilmiyorum, ama kadınlarıyla çok iyi anlaşıyorum.
Hayatımdaki en uzun ilişki eşim. Çünkü evliyiz.Ben de teraziyim Calci, 8 senedir aynı adamla devamkim diyor teraziye şıpsevdi diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?