- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Tam olarak terazi burcu bu hehHayatımda 1 (yazıyla bir sayıyla 1) terazi kadını var, saniyede 4 erkekle flörtleşebilecek yapıya sahip. Benim terazi kadınlarına olan inancım kalmadı ElaSenin yükselen şeydir çok güzel bebeksi burç olan Boğa
Meğer Ne çok terazi sığdırmışsın topiğineNe kadar çok terazi varmış meğerse
Hadi geçmiş olsunSelam kızlar biz hastaneden çıktık çok şükür. Aranıza döneceğim inşallah. 1 hafta hastanede kalınca ev savaş alanına dönmüşevi bi toparlayım döneceğim
Bu arada hastanede boş durmadım. Bende bir stres atma yöntemi olarak kitap alışverişi yaptımEki Görüntüle 3231698
Zaman çarkı 818 sayfa kalın kitap sayılırsa bunu okuyayım mayısta. Ya da memeler bende de var. Memeleri de okuyabilirim C Calcifer sana katılıp. Ama bu kitabı da merak ediyorumbakalımm
Selam kızlar biz hastaneden çıktık çok şükür. Aranıza döneceğim inşallah. 1 hafta hastanede kalınca ev savaş alanına dönmüşevi bi toparlayım döneceğim
Bu arada hastanede boş durmadım. Bende bir stres atma yöntemi olarak kitap alışverişi yaptımEki Görüntüle 3231698
Zaman çarkı 818 sayfa kalın kitap sayılırsa bunu okuyayım mayısta. Ya da memeler bende de var. Memeleri de okuyabilirim C Calcifer sana katılıp. Ama bu kitabı da merak ediyorumbakalımm
O zaman bu kitaba bu ay başlayayım. Zaten mayısa kadar bekletemeyecektim. Merak ediyorumGeçmiş olsun tekrardan
Memeleri oku senbir civciv annesi gibi yapma
Ben de ben deNe kadar çok terazi varmış meğerse
Olmaz etkinlik Mayıs ayındaO zaman bu kitaba bu ay başlayayım. Zaten mayısa kadar bekletemeyecektim. Merak ediyorum
Biran önce bitsin istedim okurken
Ben teraziyim biliyor musun
Oğlak canım.Senin burcun ne Teyo
Mayısta memeleri okuyacağım. Nisanda zaman çarkını işte. Olmuyor mu öyleOlmaz etkinlik Mayıs ayında
Mayısta memeleri okuyacağım. Nisanda zaman çarkını işte. Olmuyor mu öyle
zaman çarkı kalbimde bir yara gibidir... ayrıca charmlarından gözümü alamıyorum. ve tabii ki gelmiş geçmiş olsunSelam kızlar biz hastaneden çıktık çok şükür. Aranıza döneceğim inşallah. 1 hafta hastanede kalınca ev savaş alanına dönmüşevi bi toparlayım döneceğim
Geçmiş olsun tekrardan
Memeleri oku senbir civciv annesi gibi yapma
memeleri bu işe karıştırma calciYaw ben memelere başlıyorsun sandım
Benim de bundan önce en uzun ilişkim 3 aydıHayatımdaki en uzun ilişki eşim. Çünkü evliyiz.
evlilik öncesi dönem... en sevdiğimBenim de bundan önce en uzun ilişkim 3 aydı. Biz de evleneceğiz de eş durumu hakkımın gelmesini bekliyoruz .
zaman çarkı kalbimde bir yara gibidir... ayrıca charmlarından gözümü alamıyorum. ve tabii ki gelmiş geçmiş olsun
Yazım tarzın bana çok tanıdık geliyor ama nick mi değiştirdin arkadaşım?Hiç bunları kaldıracak kafam yok şuan, mübarek bildiğin palu ailesi
Geçmiş olsunSelam kızlar biz hastaneden çıktık çok şükür. Aranıza döneceğim inşallah. 1 hafta hastanede kalınca ev savaş alanına dönmüşevi bi toparlayım döneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?