Kurk mantosuz ben :)Yazım tarzın bana çok tanıdık geliyor ama nick mi değiştirdin arkadaşım?
Tamaaam dedim içimden bu tanıdık biri diye :)) güle güle kullan yeni nickiniKurk mantosuz ben :)
Teraziler her konuda oyleler. Mesela ben birine küserim onu afettmek için kendimce çok mücadele ederim. Affedebilirsem konuşurum. Kişinin bunlardan hiç haberi bile olmaz.Aaa terazi burcu
Grup amacından saptıYaw ben memelere başlıyorsun sandım
Almayacağım almayacağım hazirana kadar kitap almayacağım
Ama çok güzeller, kart ekstresi doldu. Yarın biraz kitap bakayım
birçok sebepten aslında. 14+1 kitaplık bir seri. okunacak yüzden fazla kitabım var ve kitaplığımda hiç yer yok. fiyatları da dudak uçuklatıyorNeden yara???
Çok teşekkür ediyorum
kitabın memelerle alakası var mı onu bile bilmiyorumOrtak okumaya koysaydiniz grupça okurduk memeleri. O kadar çok meme dendi ki merak etmeye başladım
Çok kalın 1000 sayfaOrtak okumaya koysaydiniz grupça okurduk memeleri. O kadar çok meme dendi ki merak etmeye başladım
Meme diye diye +18 taşınacak konuGrup amacından saptı
Ben de alayım onu sanırım almamıştımMeme diye diye +18 taşınacak konu
İşte zamanla tek tek alınabilir okudukçabirçok sebepten aslında. 14+1 kitaplık bir seri. okunacak yüzden fazla kitabım var ve kitaplığımda hiç yer yok. fiyatları da dudak uçuklatıyor
Ceza yersek senin yüzündenMeme diye diye +18 taşınacak konu
Geçmiş olsun canım, kitapların da çok güzelmiş keyifli okumalarSelam kızlar biz hastaneden çıktık çok şükür. Aranıza döneceğim inşallah. 1 hafta hastanede kalınca ev savaş alanına dönmüşevi bi toparlayım döneceğim
Bu arada hastanede boş durmadım. Bende bir stres atma yöntemi olarak kitap alışverişi yaptımEki Görüntüle 3231698
Zaman çarkı 818 sayfa kalın kitap sayılırsa bunu okuyayım mayısta. Ya da memeler bende de var. Memeleri de okuyabilirim C Calcifer sana katılıp. Ama bu kitabı da merak ediyorumbakalımm
Amazon’da bunu aratırsam farklı şeyler çıkabilir, o yüzden yazarın adını aratıyorum
Çok güzeller ,Önemsiz Bir Kadın’ı okumuştum çok beğendim sonu hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?