Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle önce kadının okuması kısmına katılıyorum. Bana kitap okuma alışkankığını kazandıran ve sevdiren annemdir.

22/11/63 kitabı , o dizisi olan 22/11/63 mü, aa ben şok. Acaba o mu demiştim de Stephen King ne alaka demiştim benim gözümde kendisi korku, canavar temalı bir yazar. Tam bir Stephen King cahiliyim o diziyi de yıllardır izlicem güya

Kesinlikle önce kadının okuması kısmına katılıyorum. Bana kitap okuma alışkankığını kazandıran ve sevdiren annemdir.
Ne kadar büyük bir şans aslında bu
Benim koca yürekli anacım da bu yaşımda gelmiş bana alma artık kitap o kadar sen de desin

Aynı önyargı bende de vardı ama birkaç sene önce kırdım onu
Stephen King her konuda eserler ortaya çıkarmış inanılmaz yaratıcı biri
Esaretin Bedeli ve Yeşil Yol filmlerini çok severdim, onların da bu yazarın kitaplarından uyarlama olduğunu öğrendiğimde minik bir şok yaşamıştım
Keşke kitapları daha uygun fiyatlı olsaydı ah ah

Diziye gelirsek evet o dizi ve çok tatlı başta böyle zaman yolculuğu falan diye başlıyorsun ama bence daha çok romantik bir dizi

Yeşil Yol’u da bir iki ay önce öğrendim

İki Şehrin Hikayesi bitti. Edebi haz aldığım kitaplardan oldu benim için En sevdiğim klasikler arasında yerini aldı. Sonu özellikle çok güzeldi.
Üniversite öğrencisiyken büyük beklenti ve umutlarla Büyük Umutlar i okumuş, büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. Şimdi İki Şehrin Hikayesi ni okuyunca böyle bir kalemden hayal kırıklığı yaşamak normal değil diye düşünüyorum. 90larin sonu 2000 lerin başı öğrenci olanlar hatırlar. Morpa nin klasikler serisi vardı beyaz cilttli. Okullara getirip set halinde satarlardi. O seti almıştım. Çevirileri son derece kötü. Ya çeviri nedeniyle ya da yaş, birikim itibarıyla anlamamış olmalıyım.
İçinizde Büyük Umutlar i okumuş ve sevmiş olanlar varsa İş Bankası ndan alıp yeniden okuyayım

Ben de öyle sanıyordum ama değil. 2 kitabını okudum ve sevdim. Bence bir şans verebilirsin

Göbüş alıp başını gidince spora başladım canım kadınlar
Kalbim duracaktı neredeyse, o nasıl hamlamaktır
Şimdi sakin sakin uzanıp uyuyana kadar okuma zamanı

Kim bilir ben nasıl hamladım. Bayramdan sonra başlayacağım ben de. Son 5 kilom kaldı doğumdan.

Günaydın kilo muhabbeti dönmüş benim de vermem lazim bi 15 kilocuk ama bu yolda hic bir girisimim yok suan
Asılacak kadın da 52 sayfam kaldı bugun biter umarim

Ramazandan iki ay önce eşimle diyete başlamıştık. ramazanla birlikte sağlam kilo verdim. Yaza hazırım

Bana ilk başta çok ağır geliyordu King'in dili. Sanırım bu topice başladığımda açıldı, en beğendiğim kitapların bazıları ondan çıktı. Medyum, Hayvan Mezarlığı, Carrie, Mahşer, Yeşil Yol, Sis, kimi korku evet (ki benim okuduklarımın çoğu korku) ama Yeşil Yol'da çok iyi bir iş çıkarmış hem fantastik hem dramı harmanlayarak. Oku bence de

Cehennem Deresi Kanyonu - Artvin​

Cehennem Deresi Kanyonu, Ardanuç ilçe merkezinin 7 kilometre kuzeybatısında ve Artvin-Ardanuç karayolunun 25'inci kilometresinde bulunmaktadır. Dünyadaki sayılı kanyon vadileri arasında yer alır.
Cehennem Deresi tipik bir kanyon vadidir. 500 metre uzunluğunda, 70 metre genişliğinde ve 6 metre derinliğindedir. Ardanuç suyuna açılmaktadır. Dağların arasında oluşmuş bir coğrafi yapıdır. Yani kanyonun en derin yeri deniz seviyesinden çok yüksektir.
Kanyona gitmek için bazı taşlı ve dik patikaları takip etmeniz, tek kişinin bile zor sığacağı yollardan geçmeniz gerekir. Hatta aralıklardan tek tek geçerken, orada yaşamını sürdüren canlıların olası saldırılarından korunmak için bir sopa veya zil ile gürültü çıkarmak gerekir.

Günaydınlar Canım Kadınlar

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
Mavi Mucize
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Boncobo
hande_buse
koza16

Ramazandan iki ay önce eşimle diyete başlamıştık. ramazanla birlikte sağlam kilo verdim. Yaza hazırım
Eşimin cok guzel vaatleri var kilo vermem icin ama ben bi turlu baslayamiyorum bi seylere

Günaydın

Günaydın herkese yazın yaklaşıyor olmasıyla ben de spora başladım. Ara ara yapıyordum ama şimdi düzene koydum. Uygulamalar var onlar beni teşvik etti. Diğer türlü nasıl bir programa bağlı kalacağımı bilemiyordum. İsterseniz uygulamalara bakın, hem ücretsiz hem de kolaylığını zorluğunu belirleyebiliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…