Olsun bayram peşine bitiririz yetişmezse gecikmeden yaparız duasınıTamam canım. Benimki de yarım kaldı ramazanı kapattımAnnem bitireyim dedi ama ben bitirmek istiyorum.
Allah kabul etsin
her ay 1 hatim grubu devam ediyor mu bonus? bana bildirim gelmiyor hiçOlsun bayram peşine bitiririz yetişmezse gecikmeden yaparız duasını
her ay 1 hatim grubu devam ediyor mu bonus? bana bildirim gelmiyor hiç
yok cüzüm yoktu ama yeni başlayacak hatim için bildirim bekliyordum. gidip bakayımMesaj yazmadığımız da ya da bir bildirimi açmadığımızda daha gelmiyor. Devam ediyor cüzün var mıydı? Bak oranın cüzünü de okuyacağım hatırlattın
Hatırladım canım doğru 3 aylık paylaşılmıştı ❤yok cüzüm yoktu ama yeni başlayacak hatim için bildirim bekliyordum. gidip bakayım
Benim en geç üç güne gelmişti. D&r aşırı hızlı. Saat 16.00 verdiğim siparişi ertesi gün teslim ettikızlar yıllar sonra kitap yurdundan kitap aldım. tedarik ve teslim süresi nasıl?
Benimkinin gelmesi haftaları bulmuştu, geldiğinde de yanlış kitaplar çıkmıştı paketten. Bir arkadaşımınki ise üç gün içinde ulaştı. Şanskızlar yıllar sonra kitap yurdundan kitap aldım. tedarik ve teslim süresi nasıl?
iyi düşüneyim iyi olsunBenimkinin gelmesi haftaları bulmuştu, geldiğinde de yanlış kitaplar çıkmıştı paketten. Bir arkadaşımınki ise üç gün içinde ulaştı. Şans
O ne demek
Kargoya hemen verdiler ama malum kargo şirketi zulüm resmenkızlar yıllar sonra kitap yurdundan kitap aldım. tedarik ve teslim süresi nasıl?
Ay ben anladımO ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?