- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.713
- 528
Günaydın diyeceğim diyeceğim bekledim biri desin diye, seni seçtim pikaçuKız hiç dikkat etmemiştim az daha ben tutturuyormuşum
Hain domdom demek ki pusuda bekliyordunGünaydın diyeceğim diyeceğim bekledim biri desin diye, seni seçtim pikaçu
Günaydın
Günlerdir 100bininci mesajı yazacağım diye bekliyorum gözüm hep mesaj sayısında, denk getirdim galibaHani bana ödül
Ben de haftalar önce fark etmiştim 100.000’e geliyoruz diyeGünaydın
Günlerdir 100bininci mesajı yazacağım diye bekliyorum gözüm hep mesaj sayısında, denk getirdim galibaHani bana ödül
Teşekkürler efem bu başarı hepimizinBen de haftalar önce fark etmiştim 100.000’e geliyoruz diye. Bu ara bakmamıştım hiç, tebrikler .
Bak narenciyem yetmiş minyon seni izliyor
Günaydın
Cehennem Deresi Kanyonu - Artvin
Cehennem Deresi Kanyonu, Ardanuç ilçe merkezinin 7 kilometre kuzeybatısında ve Artvin-Ardanuç karayolunun 25'inci kilometresinde bulunmaktadır. Dünyadaki sayılı kanyon vadileri arasında yer alır.
Cehennem Deresi tipik bir kanyon vadidir. 500 metre uzunluğunda, 70 metre genişliğinde ve 6 metre derinliğindedir. Ardanuç suyuna açılmaktadır. Dağların arasında oluşmuş bir coğrafi yapıdır. Yani kanyonun en derin yeri deniz seviyesinden çok yüksektir.
Kanyona gitmek için bazı taşlı ve dik patikaları takip etmeniz, tek kişinin bile zor sığacağı yollardan geçmeniz gerekir. Hatta aralıklardan tek tek geçerken, orada yaşamını sürdüren canlıların olası saldırılarından korunmak için bir sopa veya zil ile gürültü çıkarmak gerekir.
Günaydınlar Canım Kadınlar
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
Bonus
@Tosun Pasa
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
Mavi Mucize
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@pylz
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@Boncoboorkodos
@hande_buse
@koza16
İlahi! Nereden aklına geldi tebriklerGünaydın
99.900'lerden beri takipteyimİlahi! Nereden aklına geldi tebrikler
atma işte şu okuNasıl zehirledim herkesi
amazon, uyudun mu?Çok tehlikeli saatler
günaydın
Cehennem Deresi Kanyonu - Artvin
Cehennem Deresi Kanyonu, Ardanuç ilçe merkezinin 7 kilometre kuzeybatısında ve Artvin-Ardanuç karayolunun 25'inci kilometresinde bulunmaktadır. Dünyadaki sayılı kanyon vadileri arasında yer alır.
Cehennem Deresi tipik bir kanyon vadidir. 500 metre uzunluğunda, 70 metre genişliğinde ve 6 metre derinliğindedir. Ardanuç suyuna açılmaktadır. Dağların arasında oluşmuş bir coğrafi yapıdır. Yani kanyonun en derin yeri deniz seviyesinden çok yüksektir.
Kanyona gitmek için bazı taşlı ve dik patikaları takip etmeniz, tek kişinin bile zor sığacağı yollardan geçmeniz gerekir. Hatta aralıklardan tek tek geçerken, orada yaşamını sürdüren canlıların olası saldırılarından korunmak için bir sopa veya zil ile gürültü çıkarmak gerekir.
Günaydınlar Canım Kadınlar
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
Bonus
@Tosun Pasa
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
Mavi Mucize
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@pylz
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@Boncoboorkodos
@hande_buse
@koza16
Günaydınlar artarken benim ekrana yansıyan görüntüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?