- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Sağolasın canımSağlıklı , mutlu yaşlar diliyorum
Ay King'in en sevdiğim kitaplarından ikisini almışsın mutluş oldumSağol canım bakayım. Ben bu ay alışverişimi yaptım gerçi. Merak ettiğim bir şey görürsem alabilirim.
Eki Görüntüle 3234203
Bir de Bizimle Başladı Bizimle Bitti var ama sığmadı ekran görüntüsünde.
Sefillerin ikinci cildi daha akıcı ve merak uyandırıcı hemen bitirirsinSefiller 2.cildin 277.sayfasindayim.cok guzel ilerliyor merakla okuyorum
bi dk smut benim işimBen bu ara smut çok görüyorum ve merak ediyorum, ama deneyecek bir öneri bulamadım.
Shining filmini izledim ama çok etkilenemedim kitabına şans vermek istedim, Hayvan Mezarlığı’nın ilk filminiyse çok beğenmiştim. Geçende King çok konuşuldu topikte, o gün ben de bakıp alayım deyip sepetime attımAy King'in en sevdiğim kitaplarından ikisini almışsın mutluş oldum
Hemen öneri istiyorumbi dk smut benim işim
hemen liste yapıyorum bekleShining filmini izledim ama çok etkilenemedim kitabına şans vermek istedim, Hayvan Mezarlığı’nın ilk filminiyse çok beğenmiştim. Geçende King çok konuşuldu topikte, o gün ben de bakıp alayım deyip sepetime attım.
Hemen öneri istiyorum.
kızımız doğana kadar bizim ev de böyleydi
Kesinlikle dedigin gibiSefillerin ikinci cildi daha akıcı ve merak uyandırıcı hemen bitirirsin
Ay kitap yorumlarınsmut önerileri
1. Ruthless People - j. j. mcavoy (yanlış hatırlamıyorsam türkçeye çevrilmişti bu seri. fena
2. priest - sierra simon (çok çok fena)
3. pennies - pepper winters
4. Tears of Tess - pepper winters (bu yazar biraz imkansızdan sekse bağlı aşk doğuruyorama fena )
5. buttons and lace - penelope sky (oy oy oy diyorum)
6. her debt - rebel rose (fena değil ortalama üstü)
7. Stranded with a Billionaire - jessica clare (içine de siner tenine de diyorum)
8. Royally Screwed - emma chase (bu kadın aşkta romantik yatakta fena yazıyor bu seri ve tangled serisi çok ama çok güzel)
9. black lies - Alessandra Torre (bunu kesin okumalısın ağzım açık okudum hem konusu hem smut yerleri fena)
10. Monster in His Eyes - J.M. Darhower (bu seri de gusül aldırır öyle fena)
Çok sağol, hepsine bakacağımsmut önerileri
1. Ruthless People - j. j. mcavoy (yanlış hatırlamıyorsam türkçeye çevrilmişti bu seri. fena
2. priest - sierra simon (çok çok fena)
3. pennies - pepper winters
4. Tears of Tess - pepper winters (bu yazar biraz imkansızdan sekse bağlı aşk doğuruyorama fena )
5. buttons and lace - penelope sky (oy oy oy diyorum)
6. her debt - rebel rose (fena değil ortalama üstü)
7. Stranded with a Billionaire - jessica clare (içine de siner tenine de diyorum)
8. Royally Screwed - emma chase (bu kadın aşkta romantik yatakta fena yazıyor bu seri ve tangled serisi çok ama çok güzel)
9. black lies - Alessandra Torre (bunu kesin okumalısın ağzım açık okudum hem konusu hem smut yerleri fena)
10. Monster in His Eyes - J.M. Darhower (bu seri de gusül aldırır öyle fena)
Ahaha tam da böyle bir şekilde önerilere ihtiyacım vardı, teşekkür ederim zamınını ayırıp emek verdiğin içinetkisini belli edeyim dedim
rica ederim. smut görünce dayanamıyorumAhaha tam da böyle bir şekilde önerilere ihtiyacım vardı, teşekkür ederim zamınını ayırıp emek verdiğin için.
öbüşmeli kitaplarArkadaşlar smut nedir?
Smut konuşuyoruz ya, hemen sayfada çıkan reklama bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?