Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ben de dinliyorum. Hatta bazı kitapları onu dinledikten sonra okudum beğendim

Kızlar Gölge ve Kemik serisini okuyan var mı?? Dizisini izledik eşimle çok beğendik. Kitabını da okusam mı acaba gerçi bir sürü kitap var elimde okuyacağım ama olsun ilerde okurum belki
Şu son cümleyi hamileyken ve sonrasında çok kullandım kitap sipariş verirken ve o zaman aldığım kitapların çoğunu okuyorum şimdilerde

Ben de Kapak Kızı'nı bitirdim. İyi Hanımlar veya Algernon' a Çiçekler. Hangisine başlayayım bilemedim. Veya Jane Eyre var bir de. Aslında çok kitap var okumak istediğim.
Diğerlerini okumadım. Ama Algernon'u çok beğendim. Ancak Eleadora da aynı etki olmadı. Bu durumda orta derece denilebilir

Ben de Kapak Kızı'nı bitirdim. İyi Hanımlar veya Algernon' a Çiçekler. Hangisine başlayayım bilemedim. Veya Jane Eyre var bir de. Aslında çok kitap var okumak istediğim.

Diğerlerini okumadım. Ama Algernon'u çok beğendim. Ancak Eleadora da aynı etki olmadı. Bu durumda orta derece denilebilir
Kitabın hakkını yemeyelim ben de sevdim kitabı sadece bir kısmı biraz daha durağan geçti.
Ama ben başlamadan çok yükselmiştim, ondan sebep de olabilir.

Gecmisi okudum da Dönüşüm kitabının bahsi gecmisken bir kac kelam etmek istedim. Dönüşüm bence okunması ve üzerinde düşünülmesi gereken bir kitap. Vefayi, çıkarcılığı, özgürlüğü, çaresizligi çok iyi işlemiş. Bir kitabin hacminin barındırdığı mânâ ile orantılı olmadığının kanıtı. Az sözle çok güzel tesbitlerde bulunmuş yazar. Zaten bildigim kadarıyla Kafka şahsi hayatında da babası tarafından ezilmişlik hissini fazlasıyla yaşamış. Belki de bu yüzden kitabina böyle yansitabilmis

Kitabın hakkını yemeyelim ben de sevdim kitabı sadece bir kısmı biraz daha durağan geçti.
Ama ben başlamadan çok yükselmiştim, ondan sebep de olabilir.
Çok söyledik çok konuştuk bence ondan beklentin çok yüksek oldu

Okçu’nun Yolu bitti.Kitap zaten kısa bir yolculukta okçuluk terimleri üzerinden hayata dair öğretiler veriyor.Okçuluğun temelini hayata uyarlarken arada resimlerde kullanılmış bunlara dair .Sayfalarda kısa kısa ama her zamanki Paulo kalemi ,bu kitapta kısa fakat derin anlamlı idi satırlar hep.Sevdim

Çok severim. Bazı kitaplar böyle 5-10 senede bir okunmalı diye düşünüyorum, bu da tam öyle bir kitap.

Bizim topikte ilk yorumladığımız kitap Dönüşüm'dü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…