Evet ben de dinliyorum. Hatta bazı kitapları onu dinledikten sonra okudum beğendimDaha önce bahsetmişimdir muhtemelen tekrar olabilirSpotify da Deniz Yüce Başarır'in Ben Okurum podcast i çok güzel. Her seferinde bir yazar, editör yayıncı gibi bir konukla seçtiği bir kitap ve yazarı hakkında konuşuyorlar. Şiddetle tavsiye ederim
Şu son cümleyi hamileyken ve sonrasında çok kullandım kitap sipariş verirken ve o zaman aldığım kitapların çoğunu okuyorum şimdilerdeKızlar Gölge ve Kemik serisini okuyan var mı?? Dizisini izledik eşimle çok beğendik. Kitabını da okusam mı acabagerçi bir sürü kitap var elimde okuyacağım ama olsun ilerde okurum belki
Diğerlerini okumadım. Ama Algernon'u çok beğendim. AncakBen de Kapak Kızı'nı bitirdim. İyi Hanımlar veya Algernon' a Çiçekler. Hangisine başlayayım bilemedim. Veya Jane Eyre var bir de. Aslında çok kitap var okumak istediğim.
İyi Hanımları okumadım ama Algernon da Jane Eyre de çok güzel.Ben de Kapak Kızı'nı bitirdim. İyi Hanımlar veya Algernon' a Çiçekler. Hangisine başlayayım bilemedim. Veya Jane Eyre var bir de. Aslında çok kitap var okumak istediğim.
Algernon’a Çiçekler diyorum ben çok sevmiştimBen de Kapak Kızı'nı bitirdim. İyi Hanımlar veya Algernon' a Çiçekler. Hangisine başlayayım bilemedim. Veya Jane Eyre var bir de. Aslında çok kitap var okumak istediğim.
Pek ilgini çekeceğini düşünmüyorumArkadaşlar smut nedir?
Diğerlerini okumadım. Ama Algernon'u çok beğendim. AncakEleadora da aynı etki olmadı. Bu durumda orta derece denilebilir
İyi Hanımları okumadım ama Algernon da Jane Eyre de çok güzel.
Teşekkür ederimAlgernon’a Çiçekler diyorum ben çok sevmiştim
Ben de Kapak Kızı'nı bitirdim. İyi Hanımlar veya Algernon' a Çiçekler. Hangisine başlayayım bilemedim. Veya Jane Eyre var bir de. Aslında çok kitap var okumak istediğim.
Kitabın hakkını yemeyelim ben de sevdim kitabıDiğerlerini okumadım. Ama Algernon'u çok beğendim. AncakEleadora da aynı etki olmadı. Bu durumda orta derece denilebilir
Çok söyledik çok konuştuk bence ondan beklentin çok yüksek olduKitabın hakkını yemeyelim ben de sevdim kitabısadece bir kısmı biraz daha durağan geçti.
Ama ben başlamadan çok yükselmiştim, ondan sebep de olabilir.
Çok severim. Bazı kitaplar böyle 5-10 senede bir okunmalı diye düşünüyorum, bu da tam öyle bir kitap.Gecmisi okudum da Dönüşüm kitabının bahsi gecmisken bir kac kelam etmek istedim. Dönüşüm bence okunması ve üzerinde düşünülmesi gereken bir kitap. Vefayi, çıkarcılığı, özgürlüğü, çaresizligi çok iyi işlemiş. Bir kitabin hacminin barındırdığı mânâ ile orantılı olmadığının kanıtı. Az sözle çok güzel tesbitlerde bulunmuş yazar. Zaten bildigim kadarıyla Kafka şahsi hayatında da babası tarafından ezilmişlik hissini fazlasıyla yaşamış. Belki de bu yüzden kitabina böyle yansitabilmis
Bizim topikte ilk yorumladığımız kitap Dönüşüm'düGecmisi okudum da Dönüşüm kitabının bahsi gecmisken bir kac kelam etmek istedim. Dönüşüm bence okunması ve üzerinde düşünülmesi gereken bir kitap. Vefayi, çıkarcılığı, özgürlüğü, çaresizligi çok iyi işlemiş. Bir kitabin hacminin barındırdığı mânâ ile orantılı olmadığının kanıtı. Az sözle çok güzel tesbitlerde bulunmuş yazar. Zaten bildigim kadarıyla Kafka şahsi hayatında da babası tarafından ezilmişlik hissini fazlasıyla yaşamış. Belki de bu yüzden kitabina böyle yansitabilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?