Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın Güzel bir hafta olsun hepimize. Kadir gecemiz mübarek olsun
Sefiller 2.cildini okuyorum. Bugün Reşat Nuri Güntekin'in bir kadın düşmanı adlı kitabına da başlayacağım. Kızım ilk doğduğunda okumaya başlamıştım bu kitabı ama devam etmemiştim tekrar baslamak istedim

Günaydın
Orwell son 30 sayfam kaldı ama, kız kötüleşti biraz antibiyotiğe başladık bugün. Muhtemelen bayrama kadar da elime kitap alamayacağım gibi görünüyor.
Geçmiş olsun. Benim miniğe de antibiyotik başladık 3. Gün toparladı biraz. Çabucak iyileşir inşallah minik kuş

Günaydın
Orwell son 30 sayfam kaldı ama, kız kötüleşti biraz antibiyotiğe başladık bugün. Muhtemelen bayrama kadar da elime kitap alamayacağım gibi görünüyor.

Geçmiş olsun. Benim miniğe de antibiyotik başladık 3. Gün toparladı biraz. Çabucak iyileşir inşallah minik kuş
çok geçmiş olsun allah şifa versin

Selamlar

Resim anlizleri
Matt haig insanlar
Yarım kalan kitabım dağınık zihinleri de ara ara okuyorum.

Ben de Kapak Kızı'nı bitirdim. İyi Hanımlar veya Algernon' a Çiçekler. Hangisine başlayayım bilemedim. Veya Jane Eyre var bir de. Aslında çok kitap var okumak istediğim.
Algernon

Günaydın
Kapak Kızı bitmek üzere aslında biterdi şimdiye fakat kızçem hastalandı.
Tutunamayanlar günde 20 sayfa okunmaya devam ediliyor. Kendimi tebrik ediyorum bu konuda
Kapak Kızı bitince kütüphaneden aldığım Memleket Hikayeleri, Gurbet Hikayeleri adlı kitaplara geçeceğim.
İnce Memed bana göz kırpıyor

Günaydın herkese
Dönüşüm’ü bitirdim ben.Bende seçme eserler kitabının içinde olunca kısaltılmış herhalde diye düşündüm 55 sayfa idi ,nette 108 sayfa yazıyordu pdf 76 sayfalıktı,bu öykü kaç sayfa arkadaşlar

Günaydın
Geçmiş olsun

Merhabalar ayda bir kurgu olmayan kitap okuma kararı aldım elimdekiler bitene kadar. Sonra da farklı bir şey seçerim belki . Bu ikisini okuyorum şu an.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…