Kesinlikle sana katılıyorum. Basta kendim olmak üzereÇok söyledik çok konuştuk bence ondan beklentin çok yüksek oldu
Senin de beğenmiş olmana sevindim. Kimi kitap vardır edebi haz alırsın ondan seversin, kimi kitap yaşadıklarına çıplak gözle bakmani saglar ondan etkilenirsin. Şahsen ben bu kısacık öyküden kendime çok ders çıkardımÇok severim. Bazı kitaplar böyle 5-10 senede bir okunmalı diye düşünüyorum, bu da tam öyle bir kitap.
Ben de aradım taradım ama yorumlamaya rast gelmedim
Ufak bir konuşma geçmiş, acaba onu mu hatırlıyorsun ?Ben hep eski haline dönecek diye bekledim. nasıl bir anda değiştiyse yine düzelir sandım. umudumu kırdı
Doğaçlama bir sohbet oluşmuş ama yorumlama gecesi yok. Taa en başlara gittim yahuAslında en kötü döneminde bile şu anki durumundan kat kat iyi olduğunu farketti dönüşüm geçirince. geçirdiği dönüşüm onu içten içe yavaş yavaş bitirdi
Bizim topikte ilk yorumladığımız kitap Dönüşüm'dü
Neden hiç hatırlamıyorum
Ben de
Geçmişe gidildi şu an merak etme, tarıyorum
Ben de ilk defa hatırlıyorum
Aklıma Frankenstein geldi. Onun için de yorumladık yorumlamadık diye epey düşünülmüştüYorumladık diye hatırlıyorum
HahaDoğaçlama bir sohbet oluşmuş ama yorumlama gecesi yok. Taa en başlara gittim yahu
Ben burada dram yaşıyorum bi sıranı bekler misinÇabuk karar verin ona göre tribime devam edeceğim
Teyocum senden öncesi diye bir şey yok zatenÇabuk karar verin ona göre tribime devam edeceğim
Kısacık ve güzel bir öykü okursun KukrimcimBen okumadım daha
Ufak bir konuşma geçmiş bence yine haklısın üzme kendiniHayır geldin bunu kabul etmiyorum
Ufak bir konuşma geçmiş bence yine haklısın üzme kendini
Teyocum senden öncesi diye bir şey yok zaten
Haklısın kardeş, duygularını derinden hissediyorumBen burada dram yaşıyorum bi sıranı bekler misin
Ne dersler çıkar hem de. Sadece empati yaparak bile kendimizi bir çok konuda eğitebiliriz. Yolda, ortak yaşam alanlarında bir anlığına görüp kafamızı çevirdiğimiz hayatlara girmemizi sağlıyor bu tarz kitapları. O yüzden konusu gereği zaten seviyorum.Kesinlikle sana katılıyorum. Basta kendim olmak üzereçok yorum yaptık beklentiyi yükselttik. Hatta ben gönül bağı kurduğum sevdiklerime hediye ediyorum bu kitabı diye yazmıştım. Ne yapayim sevdigim bir kitap olunca sevdigim insanlar
da okusun diye fikrimi söylemeden edemiyorum
Senin de beğenmiş olmana sevindim. Kimi kitap vardır edebi haz alırsın ondan seversin, kimi kitap yaşadıklarına çıplak gözle bakmani saglar ondan etkilenirsin. Şahsen ben bu kısacık öyküden kendime çok ders çıkardım
Bu da olmadı be arkadaşımHaklısın kardeş, duygularını derinden hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?