Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok söyledik çok konuştuk bence ondan beklentin çok yüksek oldu
Kesinlikle sana katılıyorum. Basta kendim olmak üzere çok yorum yaptık beklentiyi yükselttik. Hatta ben gönül bağı kurduğum sevdiklerime hediye ediyorum bu kitabı diye yazmıştım. Ne yapayim sevdigim bir kitap olunca sevdigim insanlar
da okusun diye fikrimi söylemeden edemiyorum
Çok severim. Bazı kitaplar böyle 5-10 senede bir okunmalı diye düşünüyorum, bu da tam öyle bir kitap.
Senin de beğenmiş olmana sevindim. Kimi kitap vardır edebi haz alırsın ondan seversin, kimi kitap yaşadıklarına çıplak gözle bakmani saglar ondan etkilenirsin. Şahsen ben bu kısacık öyküden kendime çok ders çıkardım

Aslında en kötü döneminde bile şu anki durumundan kat kat iyi olduğunu farketti dönüşüm geçirince. geçirdiği dönüşüm onu içten içe yavaş yavaş bitirdi
Doğaçlama bir sohbet oluşmuş ama yorumlama gecesi yok. Taa en başlara gittim yahu

Bizim topikte ilk yorumladığımız kitap Dönüşüm'dü

Neden hiç hatırlamıyorum

Geçmişe gidildi şu an merak etme, tarıyorum

Ben de ilk defa hatırlıyorum

Yorumladık diye hatırlıyorum
Aklıma Frankenstein geldi. Onun için de yorumladık yorumlamadık diye epey düşünülmüştü

Ne dersler çıkar hem de. Sadece empati yaparak bile kendimizi bir çok konuda eğitebiliriz. Yolda, ortak yaşam alanlarında bir anlığına görüp kafamızı çevirdiğimiz hayatlara girmemizi sağlıyor bu tarz kitapları. O yüzden konusu gereği zaten seviyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…