Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canımsular.
Bayramımızın ikinci günü kutlu olsun
Dün bayram münasebetiyle gidebileceğimiz iki yerden ikisine de gittik. Eşimin halasını kitaplığından yine yeni kitaplar getirdik. Evdeki okunmamış kitaplara baktıkça ruhum çekiliyordu.
Alacakaranlık serisinin dört kitabı birden vardı, bunları da daha sonra alıp okumak istiyorum.
Gece evi serisinin de ilk dört kitabı var ama sanırım toplamda on iki kitapmış onlar.
Bayram rehavetini atınca yeni kitaplarımı okumaya başlarım.

Gece Evi serisinin ne fanıydım zamanında be

Kimciydin? ben galiba Stark'çıydım arada Erik'e dönsem de
Ben de Erikçiydim belli bir yere kadar, sonra aklım Stark’a kaymıştı . Yanmış ve Uyanmış’ı almıştım en son ama Uyanmış’ı okuduğumu sanmıyorum. O yaşlarda ilgisini çektiyse bir daha çekmiyor bence insanın bu tarz şeyler. Devam edeyim ya da baştan başlayayım diye azıcık bir istedim ama çok da ilgimi çekmedi eskisi gibi .

Kamelyalı Kadını okudum bitirdim. Ahh ne güzel bir kitaptı. Alexandre Dumas kendi hayatında benzer bir olay yaşamış ve onu yazmış aslında. O yüzden daha etkileyici oldu benim için. Tavsiye ediyorum.
Bu kitabın yazarı Dumas ın oğlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…