Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlarım bu sıkıntımı sizlerle paylaşıyorum yani lütfen kusura bakmayın bazen dertleniyorum buraya gelince yazıp sizi üzüyorsam affola sizler seviyorum
İyi ki yazıyorsun. Biz merak ediyoruz seni. Bize katılıp kafanı dağıtman da çok güzel. Hep gel hep yaz

arkadaşlarım bu sıkıntımı sizlerle paylaşıyorum yani lütfen kusura bakmayın bazen dertleniyorum buraya gelince yazıp sizi üzüyorsam affola sizler seviyorum
aksine yazman daha iyi. hem senin kafan dağılıyordur iyi geliyordur hem de biz seni merak ediyoruz zaten

8 paketimi bayram öncesi yetiştiren kargoculara teşekkür ediyorum buradan . Giyim, kozmetik ve kitap alışverişi yaptım. Kitaplarımı paylaşayım şurada .

Eki Görüntüle 3235936
Bizimle Başladı Bizimle Bitti yabancı youtuberların videolarını süslüyor hep, ben de alacağım onu bir ara.

Julia Quinn duygulandırdı beni lisede okurduk hep, ne romantik gelirdi

Güle güle oku

Bizimle Başladı Bizimle Bitti yabancı youtuberların videolarını süslüyor hep, ben de alacağım onu bir ara.

Julia Quinn duygulandırdı beni lisede okurduk hep, ne romantik gelirdi

Güle güle oku
Evet ben de öyle görüp aldım , beğenip beğenmediğimi söylerim . Bridgerton serisini okumak istiyordum belki sevmem diye tek tek alayım dedim, Harry Potter da aynı şekilde, filmleri seviyorum ama kitap olarak da beğenecek miyim bakalım . Çok teşekkür ederim .

ben yol gözlüyorum hala. yarın da gelmezse bekle dur
O çok kötü ya, benim de tam marketteyken geldi, ya alamazsam diye çok korktum. Umarım senin de gelirler yarın .

Teşekkür ediyorummm
Yeni kitaplarını hemencecik oku. Yenilerini al
Rica ederim .

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…