- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
İyi ki yazıyorsun. Biz merak ediyoruz seni. Bize katılıp kafanı dağıtman da çok güzel. Hep gel hep yazarkadaşlarım bu sıkıntımı sizlerle paylaşıyorum yani lütfen kusura bakmayın bazen dertleniyorum buraya gelince yazıp sizi üzüyorsam affola sizler seviyorum
savaş ve barış'ı okuyacağız mayıstaMayıs ayı için hangisini seçtin
aksine yazman daha iyi. hem senin kafan dağılıyordur iyi geliyordur hem de biz seni merak ediyoruz zatenarkadaşlarım bu sıkıntımı sizlerle paylaşıyorum yani lütfen kusura bakmayın bazen dertleniyorum buraya gelince yazıp sizi üzüyorsam affola sizler seviyorum
Canınarkadaşlarım bu sıkıntımı sizlerle paylaşıyorum yani lütfen kusura bakmayın bazen dertleniyorum buraya gelince yazıp sizi üzüyorsam affola sizler seviyorum
Bende var canım bakıyorum.Kızlar iş bankasında Dönüşüm kaç sayfa acaba? Elinde olan var mı? Pdf olarak okudum da iş bankasından
Beni yalnız bırakmayan koca yürekli teyomsavaş ve barış'ı okuyacağız mayısta
Bizimle Başladı Bizimle Bitti yabancı youtuberların videolarını süslüyor hep, ben de alacağım onu bir ara.8 paketimi bayram öncesi yetiştiren kargoculara teşekkür ediyorum buradan. Giyim, kozmetik ve kitap alışverişi yaptım. Kitaplarımı paylaşayım şurada .
Eki Görüntüle 3235936
ben yol gözlüyorum hala. yarın da gelmezse bekle dur8 paketimi bayram öncesi yetiştiren kargoculara teşekkür ediyorum buradan. Giyim, kozmetik ve kitap alışverişi yaptım. Kitaplarımı paylaşayım şurada .
Eki Görüntüle 3235936
Teşekkür ediyorummm
8 paketimi bayram öncesi yetiştiren kargoculara teşekkür ediyorum buradan. Giyim, kozmetik ve kitap alışverişi yaptım. Kitaplarımı paylaşayım şurada .
Eki Görüntüle 3235936
Hem de ne artmak, başkanOkunmamış kitap sayısı artıyordu
Evet ben de öyle görüp aldım , beğenip beğenmediğimi söylerimBizimle Başladı Bizimle Bitti yabancı youtuberların videolarını süslüyor hep, ben de alacağım onu bir ara.
Julia Quinn duygulandırdı beni lisede okurduk hep, ne romantik gelirdi
Güle güle oku
O çok kötü ya, benim de tam marketteyken geldi, ya alamazsam diye çok korktum. Umarım senin de gelirler yarınben yol gözlüyorum hala. yarın da gelmezse bekle dur
Rica ederimTeşekkür ediyorummm
Yeni kitaplarını hemencecik oku. Yenilerini al
Ama korkmuyor değilim, aşırı kalınBeni yalnız bırakmayan koca yürekli teyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?