Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de evime döndüm sonunda haftasonu arkadaşım gelecek sonraki hafta yine yatılı misafirim olacak o yüzden elimdeki yarımları bitirmek istiyorum bulduğum fırsatlarda

Kardeşimin Hikayesi'ni ve Sıfıra Doğru'yu okuyorum.

Guuunayyydinnn

herkese günaydın

hz. hatice adlı kitabı okuyacağım henüz başlamadım

Günaydın Iki Şehrin Hikayesi ne başladım

Erich von Däniken Kıyamet Günü Çoktan Geldi Çattı kitabını okuyorum vakit buldukça

Merhaba, iyi günler. Bir süre uzak kalmam gerekti hem buradan hem kitaplardan. Ailecek covid olduk, dün de kızım hastalandı.
Ahmet Ümit Masal Masal İçinde okuyordum en son.

Merhaba, iyi günler. Bir süre uzak kalmam gerekti hem buradan hem kitaplardan. Ailecek covid olduk, dün de kızım hastalandı.

Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız peki ?

Sabah ismini anımsayamadığım kitabımı bitirdim, hem de tuvalette bitirdim.
Eşime diyordum hep tuvalette nasıl okuyabiliyorsun diye, oluyormuş meğer. Üzerinize afiyet birkaç gündür peklik çekiyordum. (Böyle süslü şekilde yazarsam belki daha katlanılır olurum)
Neyse işte kitabım da bitti, öykülerden oluşan bir kitaptı. Şimdi başka öykülerden oluşan yeni kitaba geçiyorum.
Biten kitabım Özen Yula, Arızalı kalpler.
Yeni seçtiğim de Zehra Ünüvar, Şahmaranı yutmak.
Sarar inşallah bu da.

Bu arada çok geçmiş olsun mimesis

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Kendimle kalabildiğim tek yer tuvalet kızım doğduğundan beri benim de. Okumalarımı, mail kontrollerini hatta bazen kısa videoları izlemeyi orada hallediyorum. :)

Çok çok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…