- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
Geçmiş olsun, acil şifa diliyorumMerhaba, iyi günler. Bir süre uzak kalmam gerekti hem buradan hem kitaplardan. Ailecek covid olduk, dün de kızım hastalandı.
Ahmet Ümit Masal Masal İçinde okuyordum en son.
KolaylıklarGünaydınlar
Ben taşınma telaşındayım, şu aralar okuyamıyorum
Çok geçmiş olsunMerhaba, iyi günler. Bir süre uzak kalmam gerekti hem buradan hem kitaplardan. Ailecek covid olduk, dün de kızım hastalandı.
İlk paragraftaki detayları biz neden bilmek zorunda kaldık? Böyle bir açıklamaya gerek var mıydı düşündürücüSabah ismini anımsayamadığım kitabımı bitirdim, hem de tuvalette bitirdim.
Eşime diyordum hep tuvalette nasıl okuyabiliyorsun diye, oluyormuş meğer. Üzerinize afiyet birkaç gündür peklik çekiyordum. (Böyle süslü şekilde yazarsam belki daha katlanılır olurum)
Neyse işte kitabım da bitti, öykülerden oluşan bir kitaptı. Şimdi başka öykülerden oluşan yeni kitaba geçiyorum.
Biten kitabım Özen Yula, Arızalı kalpler.
Yeni seçtiğim de Zehra Ünüvar, Şahmaranı yutmak.
Sarar inşallah bu da.
Bu arada çok geçmiş olsunmimesis
İstanbul Mahpusu'nu ben yazacağımGünaydın
Güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum
Ankara mahpusu' nu okuyorum.
Şikayet edin efendim. Belki gruptan uzaklaştırırlar, belki komple forumdan gönderirler, beklenen huzur ortamına kavuşursunuz siz de.İlk paragraftaki detayları biz neden bilmek zorunda kaldık? Böyle bir açıklamaya gerek var mıydı düşündürücü
Bitirdim. Ben kitap okurken pek ağlamam ama oldukça duygusaldı. Tahminin doğru çıktıHadi bakalım bişey yazamıyorum
Allah şifa versinMerhaba, iyi günler. Bir süre uzak kalmam gerekti hem buradan hem kitaplardan. Ailecek covid olduk, dün de kızım hastalandı.
Siz verdiğiniz detayların böyle bir topikte gerekliliğini sorgulamak yerine, şikayet edin demeyi mi tercih ediyorsunuz gerçekten?Şikayet edin efendim. Belki gruptan uzaklaştırırlar, belki komple forumdan gönderirler, beklenen huzur ortamına kavuşursunuz siz de.
Okuduğunu bu kadar anlayamamakŞikayet edin efendim. Belki gruptan uzaklaştırırlar, belki komple forumdan gönderirler, beklenen huzur ortamına kavuşursunuz siz de.
Acil şifalar diliyorumMerhaba, iyi günler. Bir süre uzak kalmam gerekti hem buradan hem kitaplardan. Ailecek covid olduk, dün de kızım hastalandı.
Geçmiş olsun, acil şifa diliyorum
Kolaylıklar
Çok geçmiş olsun
Allah şifa versin
Herkese selamlar
Bu ara kitap okuyamıyorum ama okursam da bu üç kitabımdan 3-5 sayfa okuyorum.
Resim analizleri
Matt haig insanlar ve
Dağınık zihinleri.
mimesis çok geçmiş olsun
Sayfada kalabalıklık yapmak istemedim, bu yüzden alıntıladım mesajları. Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Acil şifalar diliyorum
çok çok geçmiş olsunSayfada kalabalıklık yapmak istemedim, bu yüzden alıntıladım mesajları. Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Çok teşekkür ederim. :)çok çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. :)mimesis çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?