Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk paragraftaki detayları biz neden bilmek zorunda kaldık? Böyle bir açıklamaya gerek var mıydı düşündürücü

İlk paragraftaki detayları biz neden bilmek zorunda kaldık? Böyle bir açıklamaya gerek var mıydı düşündürücü
Şikayet edin efendim. Belki gruptan uzaklaştırırlar, belki komple forumdan gönderirler, beklenen huzur ortamına kavuşursunuz siz de.

Şikayet edin efendim. Belki gruptan uzaklaştırırlar, belki komple forumdan gönderirler, beklenen huzur ortamına kavuşursunuz siz de.
Siz verdiğiniz detayların böyle bir topikte gerekliliğini sorgulamak yerine, şikayet edin demeyi mi tercih ediyorsunuz gerçekten?

Okuduğunu bu kadar anlayamamak
Hanımefendi siz yenisiniz de benim polemik çıkarmayacağımı ve polemiğe girmeyeceğimi burda ki bütün arkadaşlarım bilir.
Keşke yazdığınızı okuyup nasıl bir gaflette bulunduğunuzu bilseniz ama boş.

Geçmiş olsun, acil şifa diliyorum

Kolaylıklar

Çok geçmiş olsun

Allah şifa versin

mimesis geçmiş olsun canım

Herkese selamlar

Bu ara kitap okuyamıyorum ama okursam da bu üç kitabımdan 3-5 sayfa okuyorum.
Resim analizleri
Matt haig insanlar ve
Dağınık zihinleri.

mimesis çok geçmiş olsun

Acil şifalar diliyorum
Sayfada kalabalıklık yapmak istemedim, bu yüzden alıntıladım mesajları. Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

İyi akşamlar
Geçmiş bayramımız kutlu olsun, umarım güzel birkaç gün geçirmiştir herkes
Bir haftadır kitap okumuyorum bu gece başlayacağım tekrar
Ve tabii ki Tutunamayanlar olacak bu
Yeşil Peri Gecesi’ne geçiyor muyuz yoksa Mayıs’ta mı okuyacaksınız? C Calcifer

mimesis çok geçmiş olsun canım, şifa diliyorum sana ve ailene

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…