Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yağmurlu ve rüzgarli Berlin sabahından günaydın

Gunaydinnnn bu aralar okuyamadım ince memedi mi , 3. Kitabını yarıladım evde unuttum kitabı. Annem kalp ameliyati olacak belkide bu aralar hiç okuyamayacagim kafamı dağıtmak için okumak iyi gelecek .
Sanaldan okuyacağımiz bir site var mı kızlar bugünlük okusam

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum anneciğine

Bir kadın düşmanı kitabım bitti. Çok beğendiğim kitaplar arasına girdi. Ben bir haftada okudum ama daha kısa sürede okunabilecek bir kitap.
Sefiller kitabımla devam ediyorum onda da heyecanlı bi yerde kalmıştım

Saatleri Ayarlama Enstitüsü ağır ilerliyor. Gerçi Ahmet Hamdi Tanpınar'ın bütün kitapları öyle. ama bittiğinde kitaptan aldığın lezzet hiç unutulmuyor
Ben de okuyamadım çok ağır ilerledi biraktim ne yazik ki. Radyo tiyatrosu olarak dinledim çok keyif aldım.

Saatleri Ayarlama Enstitüsü ağır ilerliyor. Gerçi Ahmet Hamdi Tanpınar'ın bütün kitapları öyle. ama bittiğinde kitaptan aldığın lezzet hiç unutulmuyor
Evet haklısın, dili de ağır açıkçası. Bilmediğim kelimeler çıkıyor karşıma okurken.

Acil şifalar diliyorum annenize. Benim bildiğim bir site yok.

Çok geçmiş olsun, hayırlısıyla girer hemencik turp gibi çıkar inşallah

Kitapyurdunun e-kitap uygulaması vardı ücretli ama çok yüksek değil. Belki o işinize yarar.

Planlı bir taşınma mıydı? Şehir mi değiştiriyorsun yoksa
yok şehir değişikliği yok.
Mayıs sonu haziran başı gibi düşünüyorduk aslında. Ama bayramdan önce biraz ev bakalım dedik. Piyasa çok kötü, ev yok. Bulmuşken kaçırmayalım dedik.

Günaydın bebekler

Dün 74.4 bugün 73.8
1.200 le bitirebilirim umarım bugünü

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum anneciğine

Acil şifalar diliyorum annenize. Benim bildiğim bir site yok.

Çok geçmiş olsun, hayırlısıyla girer hemencik turp gibi çıkar inşallah

Kitapyurdunun e-kitap uygulaması vardı ücretli ama çok yüksek değil. Belki o işinize yarar.
Hepinize teşekkür ediyorum.

herkese selam
çok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…