O çocukların masumiyeti dost sevgisi vs aşiri iyiydi hele ki NemecsekBitirdim. Ben kitap okurken pek ağlamam ama oldukça duygusaldı. Tahminin doğru çıktı
Yağmurlu ve rüzgarli Berlin sabahından günaydın
Akkaya Travertenleri - Bolu
Bolu'nun 10 kilometre güneybatısında, Mudurnu yolu üzerinde bulunan Akkaya Travertenleri, “Bolu'nun Pamukkalesi” olarak ün yapmış olup, görülmeye değer bir güzelliğe sahiptir.
Bolu ve Batı Karadeniz Bölgesi’ndeki tek örnek olan, doğal yapısını aynen koruyan nadir çevrelerden biri olan Akkaya Travertenleri, doğu–batı doğrultusunda 250 metre uzunlukta bir oluşum ve bu oluşumun 100 metre batısında 50 metre uzunlukta farklı bir oluşum daha bulunmaktadır.
Akkaya Travertenleri yemyeşil doğa ile bütünleşen bir manzara sergiler. Özellikle yaz aylarında traverten havuzları serinlemek amacıyla çok ilgi görmektedir. Ayrıca dinlenmek ve piknik yapmak isteyenler için ideal bir yer olan Akkaya Mevkii'nde özel sektörce işletilen günübirlik turistik tesisler faaliyet göstermektedir.
Günaydınlar
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
Jawlensky
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@mavi mucize
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@pylz
Istenmeyentuyy
@kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
@Boncoboorkodos
hande_buse
koza16
Çok geçmiş olsunMerhaba, iyi günler. Bir süre uzak kalmam gerekti hem buradan hem kitaplardan. Ailecek covid olduk, dün de kızım hastalandı.
Ahmet Ümit Masal Masal İçinde okuyordum en son.
Gunaydinnnn bu aralar okuyamadım ince memedi mi , 3. Kitabını yarıladım evde unuttum kitabı. Annem kalp ameliyati olacak belkide bu aralar hiç okuyamayacagim kafamı dağıtmak için okumak iyi gelecek .
Sanaldan okuyacağımiz bir site var mı kızlar bugünlük okusam
Ben de okuyamadım çok ağır ilerledi biraktim ne yazik ki. Radyo tiyatrosu olarak dinledim çok keyif aldım.Saatleri Ayarlama Enstitüsü ağır ilerliyor. Gerçi Ahmet Hamdi Tanpınar'ın bütün kitapları öyle. ama bittiğinde kitaptan aldığın lezzet hiç unutulmuyor
Evet haklısın, dili de ağır açıkçası. Bilmediğim kelimeler çıkıyor karşıma okurken.Saatleri Ayarlama Enstitüsü ağır ilerliyor. Gerçi Ahmet Hamdi Tanpınar'ın bütün kitapları öyle. ama bittiğinde kitaptan aldığın lezzet hiç unutulmuyor
Acil şifalar diliyorum annenize. Benim bildiğim bir site yok.Gunaydinnnn bu aralar okuyamadım ince memedi mi , 3. Kitabını yarıladım evde unuttum kitabı. Annem kalp ameliyati olacak belkide bu aralar hiç okuyamayacagim kafamı dağıtmak için okumak iyi gelecek .
Günaydınn
Ben mayıs ayından direkt elendim sanırım
Çok geçmiş olsun, hayırlısıyla girer hemencik turp gibi çıkar inşallahGunaydinnnn bu aralar okuyamadım ince memedi mi , 3. Kitabını yarıladım evde unuttum kitabı. Annem kalp ameliyati olacak belkide bu aralar hiç okuyamayacagim kafamı dağıtmak için okumak iyi gelecek .
yok şehir değişikliği yok.Planlı bir taşınma mıydı? Şehir mi değiştiriyorsun yoksa
Günaydın bebekler
Bolu'nun 10 kilometre güneybatısında, Mudurnu yolu üzerinde bulunan Akkaya Travertenleri, “Bolu'nun Pamukkalesi” olarak ün yapmış olup, görülmeye değer bir güzelliğe sahiptir.
Bolu ve Batı Karadeniz Bölgesi’ndeki tek örnek olan, doğal yapısını aynen koruyan nadir çevrelerden biri olan Akkaya Travertenleri, doğu–batı doğrultusunda 250 metre uzunlukta bir oluşum ve bu oluşumun 100 metre batısında 50 metre uzunlukta farklı bir oluşum daha bulunmaktadır.
Akkaya Travertenleri yemyeşil doğa ile bütünleşen bir manzara sergiler. Özellikle yaz aylarında traverten havuzları serinlemek amacıyla çok ilgi görmektedir. Ayrıca dinlenmek ve piknik yapmak isteyenler için ideal bir yer olan Akkaya Mevkii'nde özel sektörce işletilen günübirlik turistik tesisler faaliyet göstermektedir.
Günaydınlar
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
Jawlensky
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@mavi mucize
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@pylz
Istenmeyentuyy
@kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
@Boncoboorkodos
hande_buse
koza16
Dün 74.4 bugün 73.8
1.200 le bitirebilirim umarım bugünü
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum anneciğine
Acil şifalar diliyorum annenize. Benim bildiğim bir site yok.
Hepinize teşekkür ediyorum.Çok geçmiş olsun, hayırlısıyla girer hemencik turp gibi çıkar inşallah
Kitapyurdunun e-kitap uygulaması vardı ücretli ama çok yüksek değil. Belki o işinize yarar.
herkese selam
Günaydınlar
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
Jawlensky
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@mavi mucize
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@pylz
Istenmeyentuyy
@kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
@Boncoboorkodos
hande_buse
koza16
çok geçmiş olsunGunaydinnnn bu aralar okuyamadım ince memedi mi , 3. Kitabını yarıladım evde unuttum kitabı. Annem kalp ameliyati olacak belkide bu aralar hiç okuyamayacagim kafamı dağıtmak için okumak iyi gelecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?