- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
okuduğu kitapların çoğunu biliyorum en az 250-300 syf lık kitaplar. gece gündüz okumuş herhaldeEki Görüntüle 3239113
Bu nasıl olabiliyor ya
Yanlış saymadıysam 25 kitap okumuş bugün ayın 26sı her gün 1 kitap mı okumuş bu ablamız. Nasıl oluyor ben anlamıyorum
Eki Görüntüle 3239113
Bu nasıl olabiliyor ya
Yanlış saymadıysam 25 kitap okumuş bugün ayın 26sı her gün 1 kitap mı okumuş bu ablamız. Nasıl oluyor ben anlamıyorum
Mümkün değil ya. Şimdiye kadarki bütün nisanları saymış heraldeEki Görüntüle 3239113
Bu nasıl olabiliyor ya
Ha bir de kitapları bilmiyorum ama videolarından anladığım kadarıyla bu ablamızın başka bir uğraşı yok, 24 saat aralıksız maraton videoları vardıEki Görüntüle 3239113
Bu nasıl olabiliyor ya
Acaba ne kadar verim alıyor bu şekilde. Okuduğunu anlıyor mudur? İnsanın hiç mi işi çıkmaz, hasta olmaz.Ha bir de kitapları bilmiyorum ama videolarından anladığım kadarıyla bu ablamızın başka bir uğraşı yok, 24 saat aralıksız maraton videoları vardı
bekarken ben de ayda 15-20 kitap okuyordum ama okuduğum kitaplar hafifti smut, chick-lit tarzıydı çoğu. ama başka hiçbi şeyle uğraşmıyordum adam akıllı. işe git gel yemek ye oku. okulda ders aralarında boş derslerimde falan da okuyordum. 24 saat maratonu hiç gözüm kesmediAcaba ne kadar verim alıyor bu şekilde. Okuduğunu anlıyor mudur? İnsanın hiç mi işi çıkmaz, hasta olmaz.
İlk attığım ablamız hızlı okuma eğitimi almış. Biraz araştırdım da ben herhalde anlamazdım ya. Bazen sırf çok sevdiğim için aynı cümleyi, paragrafı birkaç kere okuyorum, hızlı okuyacağım diye göz ucuyla geçmek beni mutlu etmezdiAcaba ne kadar verim alıyor bu şekilde. Okuduğunu anlıyor mudur? İnsanın hiç mi işi çıkmaz, hasta olmaz.
Beyza alkoç ve türevi zaten bir günde biterEki Görüntüle 3239113
Bu nasıl olabiliyor ya
O kitapları anlamasa da olurAcaba ne kadar verim alıyor bu şekilde. Okuduğunu anlıyor mudur? İnsanın hiç mi işi çıkmaz, hasta olmaz.
Eki Görüntüle 3239113
Bu nasıl olabiliyor ya
Hızlı okuma tekniğiyle okunur ama senin dediğin gibi edebi haz alınır mı bilmem. Şu anda okuduğumdan daha hızlı okumak isterdim. Hatta bir kez online eğitime de katıldım ama düzenli egzersiz yapmayı beceremeyen biri olduğum için bir iki günde sıkılıp bıraktım. Atıyorum şu anda dakikada 300 kelime okuyorsam bunun 500-600 e çıkmasını isterdimEki Görüntüle 3239113
Bu nasıl olabiliyor ya
Nasıl gidiyor TutunmanTutunamayanları okusun iki günde asıl
okuduğu kitaplar bana pek tanıdık gelmedi, yazarı beyza olanı bizim çocukların elinde çok fazla görüyorum ama. İçeriği konusunda önyargılıyım.
Nasıl yapılıyormuş ki egzersiz?Hızlı okuma tekniğiyle okunur ama senin dediğin gibi edebi haz alınır mı bilmem. Şu anda okuduğumdan daha hızlı okumak isterdim. Hatta bir kez online eğitime de katıldım ama düzenli egzersiz yapmayı beceremeyen biri olduğum için bir iki günde sıkılıp bıraktım. Atıyorum şu anda dakikada 300 kelime okuyorsam bunun 500-600 e çıkmasını isterdim
Bide öyle sanki göz gezdiriyomuş gibi oluyor bana. Tam tekniği bilmediğim için mi bilmiyorum amaBir kelimeyi okurken sürekli sonrasına da bakmak hızlı okuma tekniklerindendi sanırım. ama ben o şekilde yoruluyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?