Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 3239113
Bu nasıl olabiliyor ya
Yanlış saymadıysam 25 kitap okumuş bugün ayın 26sı her gün 1 kitap mı okumuş bu ablamız. Nasıl oluyor ben anlamıyorum
Ha bir de kitapları bilmiyorum ama videolarından anladığım kadarıyla bu ablamızın başka bir uğraşı yok, 24 saat aralıksız maraton videoları vardı

Ha bir de kitapları bilmiyorum ama videolarından anladığım kadarıyla bu ablamızın başka bir uğraşı yok, 24 saat aralıksız maraton videoları vardı
Acaba ne kadar verim alıyor bu şekilde. Okuduğunu anlıyor mudur? İnsanın hiç mi işi çıkmaz, hasta olmaz.

Acaba ne kadar verim alıyor bu şekilde. Okuduğunu anlıyor mudur? İnsanın hiç mi işi çıkmaz, hasta olmaz.
bekarken ben de ayda 15-20 kitap okuyordum ama okuduğum kitaplar hafifti smut, chick-lit tarzıydı çoğu. ama başka hiçbi şeyle uğraşmıyordum adam akıllı. işe git gel yemek ye oku. okulda ders aralarında boş derslerimde falan da okuyordum. 24 saat maratonu hiç gözüm kesmedi

İlk attığım ablamız hızlı okuma eğitimi almış. Biraz araştırdım da ben herhalde anlamazdım ya. Bazen sırf çok sevdiğim için aynı cümleyi, paragrafı birkaç kere okuyorum, hızlı okuyacağım diye göz ucuyla geçmek beni mutlu etmezdi

Eki Görüntüle 3239113
Bu nasıl olabiliyor ya
Yanlış saymadıysam 25 kitap okumuş bugün ayın 26sı her gün 1 kitap mı okumuş bu ablamız. Nasıl oluyor ben anlamıyorum

Tutunamayanları okusun iki günde asıl
okuduğu kitaplar bana pek tanıdık gelmedi, yazarı beyza olanı bizim çocukların elinde çok fazla görüyorum ama. İçeriği konusunda önyargılıyım.

Eki Görüntüle 3239113
Bu nasıl olabiliyor ya
Hızlı okuma tekniğiyle okunur ama senin dediğin gibi edebi haz alınır mı bilmem. Şu anda okuduğumdan daha hızlı okumak isterdim. Hatta bir kez online eğitime de katıldım ama düzenli egzersiz yapmayı beceremeyen biri olduğum için bir iki günde sıkılıp bıraktım. Atıyorum şu anda dakikada 300 kelime okuyorsam bunun 500-600 e çıkmasını isterdim

Nasıl yapılıyormuş ki egzersiz?

Biz şimdi mayısta kalın kitap okuyacağız ya. Ben de postitle hedef koyayım dedim sizler gibi. Eşim benle dalga geçti otur adam gibi oku ne kasıyorsun kendini diye burayı bilmiyor tabi bide hızlı okuma işine girsem adam bana iyice delirdi bu diyecek.

Bir kelimeyi okurken sürekli sonrasına da bakmak hızlı okuma tekniklerindendi sanırım. ama ben o şekilde yoruluyorum maalesef
Bide öyle sanki göz gezdiriyomuş gibi oluyor bana. Tam tekniği bilmediğim için mi bilmiyorum ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…