Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun. Başkan benim 600’lüklere iki tane okursun dedi diye gidip daha kalınını aldım ben . 1200-1300 sayfa olur iki tane okursam, bitiremem diye korktum.

Geçmiş olsun. Başkan benim 600’lüklere iki tane okursun dedi diye gidip daha kalınını aldım ben . 1200-1300 sayfa olur iki tane okursam, bitiremem diye korktum.
Başkanım konuya açıklık getir ona göre kitabımı değiştireyim olmazsa C Calcifer

Bitiremiyorsan kitaptan değil Morpadan kaynaklanıyordur. Gerçekten çevirileri çok kötü
Haklısın Morpa insanı okumaktan soğutuyor. Evde bu yayın vardı ben de onu okuyayım dedim .Az kaldı bitiricem inşallah
Günaydın Dün akşam Nilüfer'in konseri vardı. Kulağımızın pası silindi, iyi geldi.
Asılacak Kadın i bitirdim. Çok sarsıcı
Nilüferi ben de cok severim. Liseden beri şarkıları hep ezberimde.2000lerin başında az mi dinledik 'çok uzaklarda' yi
Günaydın
Sabah erken uyanmayan, her dakika oyun istemeyen sadece sevmelik çocuk yok mu
Saydığın kategoride bildigim tek bebek oyuncak olan bebekler Gözünü korkutmak gibi olmasın ama gerçekler bunlar

Günaydın huzurlu pazarlar. Sefiller serisini an itibari ile bitirmiş bulunuyorum. Kitabın sonunda birkaç damla gözyaşı akıtmış olabilirim
Çok güzel akıcı bir kitaptı. Elinde olup bekleten varsa hemen başlamalı
Başkanım ay sonu bildirimimi yapabilir miyim C Calcifer

Günaydın herkesee, ben de son kitabıma başladım sabah, ince zaten gün içinde biter.

O sırada bir kampanya gördüm, kampanya bitmiş gerçi ama yine de kitaplar 100-130 TL arasında hep. Ciltli, 700-800 sayfalık kitaplar. Şaşkınım

Tabi canım

Bu ayki ortak okuma kitabımız olan koleksiyoncuya bugün başlayacağım inşallah, pdf okuyacağım bu kitabı. Kitap hırsızı na da başlamayı düşünüyorum ,elimde olan bir kitap. Pdf i kızımı uyuturken okumak kolay oluyor. Zaten tek kitap okumayı uzun zamandır bıraktım, en az iki kitapla devam ediyorum okumalarıma

Mayıs kitaplarını hazırladım ben de, kalın kitabı günde 100 sayfa okuyacak şekilde ayarladım ama sanmam okuyabileceğimi, yine de zorlarım belki Ortak okumayı ekledim. Biterse İki Şehrin Hikayesi ya da Notre Dame'ın Kamburu'nu okumayı planlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…