Temmuza kadar zamlanır amaHayır... Temmuza kadar... Yasak...
Her türlü alacaksın o kitapları bari zamsız al diyorsun, aslında doğruTabi ki dost . Aşk olsun
Ayy bu kitap benim de kütüphanem de var, son günlerde bunla ilgili çok yorum gördüm sayfada meraklandım. Yeni kitabımı buldum galibaKirpinin zarafetini elimden bırakamadım ve bitirdim. Hem içimi ısıttı hem de yüreğimi dağladı. Her bir cümlesinde derin anlamlar var. Buna rağmen benim için akıcıydı. Aynı zamanda öğreticiydi. Hem düşündüren, hem öğretici olan ve bunu sıkmadan bir kurguyla sunan kitaplara bayılıyorum
Ayy tabii seve seveÖnerileri merak ettim :))
Teşekkür ederim:) İznik ve Gölyazı hariç hepsine gitmişimAyy tabii seve seveÖncelikle tarihi yerler açısından Heykel, Setbaşı görülmeli. Irgandı Köprüsü, Yeşil Cami, Kozahan, Pirinçhan, Ulucami. Tabii oraya kadar gelmişken Tophane’de bursa manzarasıyla bir çay içilir
Baharda ve yazın Mudanya ve Tirilye de güzel oluyor deniz havası almak isteyenler için. Bir de özellikle leyleklerin göç vakitlerinde Gölyazı güzel oluyorYine tarihi + kahvaltısıyla meşhur Cumalıkızık var. İznik de güzel bir tercih olur.
Ay yemek konusunda da bir sürü seçenek var ama daha fazla uzatmıyım yazdıkça yazasım geldiBursa’ya gelen olursa daha detaylı yazmaya çalışırım kendimce önerileri
Pro olma yetkimi kullansam mı acabaC Calcifer örtmenim E Etkili Eleman 'ı banlatabilir miyiz ilk defa bu kadar okudum birinç olacaktım benden çok okumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?