Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy bu kitap benim de kütüphanem de var, son günlerde bunla ilgili çok yorum gördüm sayfada meraklandım. Yeni kitabımı buldum galiba

Önerileri merak ettim :))
Ayy tabii seve seve Öncelikle tarihi yerler açısından Heykel, Setbaşı görülmeli. Irgandı Köprüsü, Yeşil Cami, Kozahan, Pirinçhan, Ulucami. Tabii oraya kadar gelmişken Tophane’de bursa manzarasıyla bir çay içilir
Baharda ve yazın Mudanya ve Tirilye de güzel oluyor deniz havası almak isteyenler için. Bir de özellikle leyleklerin göç vakitlerinde Gölyazı güzel oluyor Yine tarihi + kahvaltısıyla meşhur Cumalıkızık var. İznik de güzel bir tercih olur.
Ay yemek konusunda da bir sürü seçenek var ama daha fazla uzatmıyım yazdıkça yazasım geldi Bursa’ya gelen olursa daha detaylı yazmaya çalışırım kendimce önerileri

Teşekkür ederim:) İznik ve Gölyazı hariç hepsine gitmişim

Akbaş Köyü Köprüsü - Çankırı​

Çerkeş İlçesi Melan Çayı üzerine kurulu olan Akbaş Köyü Köprüsü 20'nci yüzyıl başında Çerkeşli Hacı Gökmen tarafından Safranbolulu ustalara yaptırılmıştır.

Yeni bir aydan , yeni bir haftadan herkese günaydınlar

Nisan bildirimlerini yapmayanlar lütfen yapsın listeleri hazırlayacağım

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
Mavi Mucize
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Boncobo
hande_buse
koza16

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…