Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallaaah ben max 50 sayfa şeklinde planladım 40 sayfa koyduğumda oldu. O yüzden 26 günde bitiyor benimki zaten

Maşallaaah ben max 50 sayfa şeklinde planladım 40 sayfa koyduğumda oldu. O yüzden 26 günde bitiyor benimki zaten
Ben de 100 okuyamam da işte maksat kendimle bir yarışa girmek Geçenki kalın kitap ayında kılı kılına 30.günde bitirmiştim

Kukrimcim ne oldu sana böyle. Işin espirisi olarak mi yaptın bu ismi bilmiyorum ama bu ahvalden selamete çıkarsın inşallah guzel yürekli arkadaşım
Teşekkür ederim canım arkadaşım,amin dilediklerin seni de bulsun
İyiyim şükür izlemeye fazla kapıldım etkilendim oradan

Başkanım başlığı yanlış atmışsın

Merhabalar, herkese iyi pazarlar . Ertesi günü okul olmayan pazar, en sevdiğim pazardır .

Algernon’a Çiçekler’i basılı olarak alıp okumaya karar verdim. Bendeki pdf bir garipti, tam taranmamış tekrar word dosyasında yazılmış gibi. 325 sayfalık kitap 154 sayfa olarak paylaşılmış . Rasgele sayıyla okunacak kitaplarımdan seçim yaptım. Doktor Moreau’nun Adası çıktı . Dün akşam başladım bugün bitirmeye çalışıyorum. Akşam 7’de maç var, olursa o başlamadan bitirmem lazım. Biterse bildirime yazarım .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…