Beni çıkarmayın demeye yüzüm yok epi topu 4 kez okumama dair yazabilmisim. Bu ay pek birşey okuyamamain da etkisi asılacak kadını okudum, köpek gibi büyütülmüş cocuk okundu birde livanelinin Abdulhamiti anlatan kaplanın sırtında ki eseri ni bitirebildim.noter dam in kamburu birbaska grupla okuduğum kitapdi açıkçası .onu maalesef 1 Mayıs itibariyle yeni bitirebildim. Hiç bir hedefime uyamamanin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Mazeretim sadece aşırı yorgunluk ve fibromiyalji denilen bir şey tanısının konması ama ona da bir garip ilaç verdi Dr ben de araştırınca icmemenin daha iyi olduğuna kanaat getirdim. Depresif reaksiyon gösterern ilaçlar grubunda olup relaks olabilmek adına verilebilirmis. Acaba ondan mi bilemiyorum ama bu son 2 aydır kendime ne plan yaptıysam yapamaz oldum. ..NİSAN LİSTESİ
Eksik ya da yanlış varsa lütfen bildirin. Listeden silinenler 2023 yılında tekrar listeye alınmayacak o yüzden mazereti olan bu mesajı alıntılayıp söyleyebilir
C Calcifer 5 - 1215 Syf
Eleadora 8 - 1716 Syf
Life light 5 - 1310 Syf
C Capanin Gururu Teyom 2 - 397 Syf
Levaiz ?
Mrsay 5 - 1306 Syf
Natsume 4 - 682 Syf
U UcanSupurge 0
Kukrim 6 - 979 Syf
Irmak000 7 - 1584 Syf
K Kitapkontesi 5 - 1543 Syf
Disipline Girmis BirKadin 2 - 262 Syf
yet07 1 - 152 Syf
Keira- 5 - 1125 Syf
Arrietty_ 1 - 152 Syf
@ummhnisa Listeden çıkarılacak
O Orangegreysky 10 - 2280 syf
@Limonsuzzcay Listeden çıkarılacak
@_BuRc_ Kendi isteği ile listeden çıkarılacak
HAbibte mazeretli
@mavi mucize Kendi isteği ile listeden çıkarılacak
fesang 1 - 152 Syf
L LADY VEGA ??
nemesis ??
mimesis 3 - 562 Syf
sudem34 1- 383 Syf
bir civciv annesi 4 - 1191 Syf
A Atalanteda 6 - 1455 Syf
M MrsDelfino 3 - 734 Syf
@Gelincik78 listeden çıkarılacak
E Etkili Eleman 5 - 2535 Syf
Homer Simpson 1 - 64 Syf
@pylz Listeden çıkarılacak
Istenmeyentuyy Listeden çıkarışlacak
kgokce Listeden çıkarılacak
Less-is-More 2 - 1012 Syf
X xnobodyx ?
@Boncoboorkodos ??
hande_buse 4 - 1788 Syf
koza16 2 - 366 Syf
Çok geçmiş olsun plansızlığınızı ve isteksizliğinizi çok iyi anlıyorum. Hem fibromiyaljiyi yakınımdan biliyorum hem de bana da benzer isteksizlik gösteren debh teşhisi konduBeni çıkarmayın demeye yüzüm yok epi topu 4 kez okumama dair yazabilmisim. Bu ay pek birşey okuyamamain da etkisi asılacak kadını okudum, köpek gibi büyütülmüş cocuk okundu birde livanelinin Abdulhamiti anlatan kaplanın sırtında ki eseri ni bitirebildim.noter dam in kamburu birbaska grupla okuduğum kitapdi açıkçası .onu maalesef 1 Mayıs itibariyle yeni bitirebildim. Hiç bir hedefime uyamamanin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Mazeretim sadece aşırı yorgunluk ve fibromiyalji denilen bir şey tanısının konması ama ona da bir garip ilaç verdi Dr ben de araştırınca icmemenin daha iyi olduğuna kanaat getirdim. Depresif reaksiyon gösterern ilaçlar grubunda olup relaks olabilmek adına verilebilirmis. Acaba ondan mi bilemiyorum ama bu son 2 aydır kendime ne plan yaptıysam yapamaz oldum. ..
Kimseye kötü enerji de vermek istemem.yinw kendi capimca okumaya devam edeceğim inşallah silinmezsem sürekli yanıt yazamasam da bildiri alarmı kuracağımyapamıyorum demek istemiyorum.insallah.herkese iyi bereketli verimli bol okumalı sağlıklı huzurlu aylar dilerim...
Çok geçmiş olsunBeni çıkarmayın demeye yüzüm yok epi topu 4 kez okumama dair yazabilmisim. Bu ay pek birşey okuyamamain da etkisi asılacak kadını okudum, köpek gibi büyütülmüş cocuk okundu birde livanelinin Abdulhamiti anlatan kaplanın sırtında ki eseri ni bitirebildim.noter dam in kamburu birbaska grupla okuduğum kitapdi açıkçası .onu maalesef 1 Mayıs itibariyle yeni bitirebildim. Hiç bir hedefime uyamamanin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Mazeretim sadece aşırı yorgunluk ve fibromiyalji denilen bir şey tanısının konması ama ona da bir garip ilaç verdi Dr ben de araştırınca icmemenin daha iyi olduğuna kanaat getirdim. Depresif reaksiyon gösterern ilaçlar grubunda olup relaks olabilmek adına verilebilirmis. Acaba ondan mi bilemiyorum ama bu son 2 aydır kendime ne plan yaptıysam yapamaz oldum. ..
Kimseye kötü enerji de vermek istemem.yinw kendi capimca okumaya devam edeceğim inşallah silinmezsem sürekli yanıt yazamasam da bildiri alarmı kuracağımyapamıyorum demek istemiyorum.insallah.herkese iyi bereketli verimli bol okumalı sağlıklı huzurlu aylar dilerim...
Çok geçmiş olsunBeni çıkarmayın demeye yüzüm yok epi topu 4 kez okumama dair yazabilmisim. Bu ay pek birşey okuyamamain da etkisi asılacak kadını okudum, köpek gibi büyütülmüş cocuk okundu birde livanelinin Abdulhamiti anlatan kaplanın sırtında ki eseri ni bitirebildim.noter dam in kamburu birbaska grupla okuduğum kitapdi açıkçası .onu maalesef 1 Mayıs itibariyle yeni bitirebildim. Hiç bir hedefime uyamamanin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Mazeretim sadece aşırı yorgunluk ve fibromiyalji denilen bir şey tanısının konması ama ona da bir garip ilaç verdi Dr ben de araştırınca icmemenin daha iyi olduğuna kanaat getirdim. Depresif reaksiyon gösterern ilaçlar grubunda olup relaks olabilmek adına verilebilirmis. Acaba ondan mi bilemiyorum ama bu son 2 aydır kendime ne plan yaptıysam yapamaz oldum. ..
Günaydın
İncesu Kanyonu - Çorum
İncesu Kanyonu, Ortaköy İlçesi İncesu Köyü'ndedir. Özellikle tek giriş ve çıkışı bulunan İncesu Kanyonu,12.5 kilometre uzunluğundadır. Genişliği 40-60 metre arasında değişmektedir. Kanyonun her iki yamacı sarp kayalık olup, yer yer ormanlık alanlara rastlamak mümkündür. Kanyon rafting ve trekking sporları için uygun özellikler taşımaktadır. Bir doğa harikası olan kanyon, görülmeye değer güzelliktedir.
Trekking yapılabilecek parkur güzergahı; Yozgat İli Aydıncık İlçesi Kazankaya Beldesi'nden başlamakta, Çorum-Ortaköy-İncesu Köyü'nde bitirilmektedir. Parkurun, suyun akış hızının yoğun olduğu dönemlerde rafting sporuna elverişli olduğu düşünülmektedir. Diğer zamanlarda kanyon yürüyüş parkuru olarak kullanılarak bir tabiat harikasının gözlenmesi sağlanabilir.
Günaydınlar Herkese
Kitap yorumlamaların tarihini paylaşıyorum
Asılacak Kadın : 04.05.2023 Perşembe saat 21.00
İki Şehrin Hikayesi : 08.05.2023 Pazartesi saat 21.00
Kapak Kızı : 10.05.2023 Çarşamba saat 21.00
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Tamamdır, bakalım yetiştirip eklemeye çalışıcamBiraz ince kalabilir o kitap. Eğer elinde başka kalın kitap yoksa yanına bir kitap daha ekleyebilirsin
Tebrikler canım herkes, çok güzel ay olmuşDereceye giren girmeyen okuyan herkesi tebrik ederim. Yine güzel bir ay olmuş
NİSAN AYI LİSTESİ
Kitap Sayfası
1. E Etkili Eleman 2535 Sayfa
2. O Orangegreysky 2280 Sayfa
3.hande_buse 1788 Sayfa
4.Eleadora 1716 Sayfa
Kitap Adedi
1. O Orangegreysky 10 Kitap
2.Eleadora 8 Kitap
3.Irmak000 7 Kitap
4. A Atalanteda 6 Kitap
4.Kukrim 6 Kitap
NİSAN AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP
108 ADET
NİSAN AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI
28.047 SAYFA
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?