Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni çıkarmayın demeye yüzüm yok epi topu 4 kez okumama dair yazabilmisim. Bu ay pek birşey okuyamamain da etkisi asılacak kadını okudum, köpek gibi büyütülmüş cocuk okundu birde livanelinin Abdulhamiti anlatan kaplanın sırtında ki eseri ni bitirebildim.noter dam in kamburu birbaska grupla okuduğum kitapdi açıkçası .onu maalesef 1 Mayıs itibariyle yeni bitirebildim. Hiç bir hedefime uyamamanin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Mazeretim sadece aşırı yorgunluk ve fibromiyalji denilen bir şey tanısının konması ama ona da bir garip ilaç verdi Dr ben de araştırınca icmemenin daha iyi olduğuna kanaat getirdim. Depresif reaksiyon gösterern ilaçlar grubunda olup relaks olabilmek adına verilebilirmis. Acaba ondan mi bilemiyorum ama bu son 2 aydır kendime ne plan yaptıysam yapamaz oldum. ..
Kimseye kötü enerji de vermek istemem.yinw kendi capimca okumaya devam edeceğim inşallah silinmezsem sürekli yanıt yazamasam da bildiri alarmı kuracağım yapamıyorum demek istemiyorum.insallah.herkese iyi bereketli verimli bol okumalı sağlıklı huzurlu aylar dilerim...

Çok geçmiş olsun plansızlığınızı ve isteksizliğinizi çok iyi anlıyorum. Hem fibromiyaljiyi yakınımdan biliyorum hem de bana da benzer isteksizlik gösteren debh teşhisi kondu Yarım kitaplarımın sebebi debhmiş

Günaydın. Dün gece asılacak kadını bitirdim. Okuması zor bir kitaptı benim için. Dilinden değil anlatılanlardan dolayı. Keşke gerçek değil de kurgu olsaydı. Ağlamadım ama kalbim sıkıştı. Soraya'yı taşlamak diye bir film var. Onu izlediğimde de böyle olmuştum. Günlerce kendime gelemedim. Ne yazık ki o da gerçek bir hikaye. Gün içinde de Tutunamayanlar'a başladım. Onda da hedefe ulaştım. Verimli bir gündü

Çok geçmiş olsun

İncesu Kanyonu - Çorum​

İncesu Kanyonu, Ortaköy İlçesi İncesu Köyü'ndedir. Özellikle tek giriş ve çıkışı bulunan İncesu Kanyonu,12.5 kilometre uzunluğundadır. Genişliği 40-60 metre arasında değişmektedir. Kanyonun her iki yamacı sarp kayalık olup, yer yer ormanlık alanlara rastlamak mümkündür. Kanyon rafting ve trekking sporları için uygun özellikler taşımaktadır. Bir doğa harikası olan kanyon, görülmeye değer güzelliktedir.
Trekking yapılabilecek parkur güzergahı; Yozgat İli Aydıncık İlçesi Kazankaya Beldesi'nden başlamakta, Çorum-Ortaköy-İncesu Köyü'nde bitirilmektedir. Parkurun, suyun akış hızının yoğun olduğu dönemlerde rafting sporuna elverişli olduğu düşünülmektedir. Diğer zamanlarda kanyon yürüyüş parkuru olarak kullanılarak bir tabiat harikasının gözlenmesi sağlanabilir.

Günaydınlar Herkese

Kitap yorumlamaların tarihini paylaşıyorum

Asılacak Kadın : 04.05.2023 Perşembe saat 21.00

İki Şehrin Hikayesi : 08.05.2023 Pazartesi saat 21.00

Kapak Kızı : 10.05.2023 Çarşamba saat 21.00

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16

Çok geçmiş olsun

Günaydın herkese

C Calcifer Sevgili başkanım, kalın kitap okumasında sayfa sınırımız var mıdır ? Elimdeki en kalın kitap Suç ve Ceza. 687 sayfa o da Uygun mudur acaba
Biraz ince kalabilir o kitap. Eğer elinde başka kalın kitap yoksa yanına bir kitap daha ekleyebilirsin

Günaydın sohbetler icin alarmlarımı kurayım kesin unuturum

Tebrikler canım herkes, çok güzel ay olmuş

Günaydın!!!
Tebrik ederim tüm arkadaşlarımı. Ayrica çok kitap okuyan arkadaşlara çok imreniyorum .
Ben ortak okumalardan sadece asılacak kadını okudum.
Diğer ortak okumaları gözden kaçırmışım sanırım. .
Herkes paylaşınca bende iki şehrin hikayesini aldım. O kalın kitap yerine geçer mi?
Puntosu da küçükmüş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…