Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar. 2 gündür feci bir baş ağrısı çekiyorum. Dün kalın kitabıma başlayamadım ama bugün başlayacağım artık inşallah sizler başladınız mı??

Ben akşam başlayacağım ama ilk önce ortak okuma kitabını okuyacağım. Sonra da Memeler

Selam kızlar. 2 gündür feci bir baş ağrısı çekiyorum. Dün kalın kitabıma başlayamadım ama bugün başlayacağım artık inşallah sizler başladınız mı??
Ben 2. post-iti çıkardım bu sabah

Herkesi tebrik ederim. Güzel bir okuma ayı daha olmuş. Calcifer eline, emeğine sağlık. :)

herkesin emeğine sağlık. artsın azalmasın inşallah
Ben akşam başlayacağım ama ilk önce ortak okuma kitabını okuyacağım. Sonra da Memeler
ben de böyle planladım. inşallah okuyabilirim. koleksiyoncuya başladın mı?

Tebrik ederim kızlar maşallahınız var

Postit işi kimin başının altından çıktıysa saygılarımı sunuyorum, bir de odaklanma uygulamasıyla beraber gidince benim çok hoşuma gitti valla
Disipline Girmis BirKadin Sevgili Madonnamızdan çıktı diye hatırlıyorum yanlış olmasın. Okudukça postiti çıkarmak fikri benden çıkmıştı sadece . Şimdi okurken o postitleri de çıkaramadım, 2. günün postitine ulaşmış olmak hoşuma gidiyor. Büyük bir ihtimalle hiçbirini çıkarmadan tutacağım.

Herkesi tebrik ederim çok güzel bir ay olmuş
C Calcifer eline sağlık canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…