• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Bide 21 haftalığım 7 kilo aldım sağlık ocağındaki hemşire çok fazla sen ne yaptın dedi canım sıkıldı sizler kaç kilo aldınız
Ben 60 ile başladım 64 oldum ama kiloya takılmayalım kızlar önemli olan sağlıklı süreç geçmesi, zaten bi kısmı bebek su plasenta derken doğum sonrası gidecek bi kısmını da veririz zaten zamanla her şey normale döner 🤲🏼

Anladım canım🙏🏻
Benim detaylı ultrasonum devlette yapılacak, umarım her şey görünür. İçime sinmezse birde özelde detaylı yaptırayım diyorum, zararı olur mu acaba sonuçta uzun süren muayeneler 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Bence büyük bi zarar olmaz gibi riskli görülen bi arkadaşım her hafta detaylıya giriyordu öyle olsa onu sokmazlardı 4 kere falan girdi sanırım peşpeşe

Ben 1 kg almışım ama 2 kg vermiştim yani 3 kg almışım aslında😅 ilkinde verebildiğimi gördüğüm için pek takılmıyorum sağlık olsun modundayım🥰 ayın 18 ine şeker yükleme randevum var şekerli yemeyeyim dedikçe yer oldum dikkat edince iştahım açılıyor😂

Detayli ultrasonlarin hepsinde acaba renkli yapiyorlar mi yani yuzunu gosterecek mi net sekilde cok merak ediyorum yaa bende yarin gidicem nasipsee flash bellek getirmemi istediler bize mi verecekler acaba goruntyu

Merhaba kızlar randevudan çıkınca haber verecektim. Her şey yolundaymış şükür sertleşmeleri söyleyince rahim ağzını vajinal ölçtü 3 hafta önceyle aynı çıktı 38mm. Çok şükür bir sıkıntı yok haftayaya detaylı randevusu aldım. Benim psikolojik olarak biraz daha rahat olmayı öğrenmem lazım son birkaç günümü kendime de bebişime de zehir ettim muhtemelen 🥹🫠 birde sitede çok fazla olumsuz hikaye okuyorum onlar da çok etkiliyor sanırım buralarda daha az takılmam lazım 🙈

Detayli ultrasonlarin hepsinde acaba renkli yapiyorlar mi yani yuzunu gosterecek mi net sekilde cok merak ediyorum yaa bende yarin gidicem nasipsee flash bellek getirmemi istediler bize mi verecekler acaba goruntyu
Evet bütün video fotoğrafları veriyorlar ve renkli . Benimki mail adresine atıyor. Çok güzel net görüntüler çekmiş doktorum inşallah benim de güzel olur görüntüler. Cumartesi gideceğim ve içim içime sığmıyor zaten 4 haftadır görmüyorum evladımı çok özledim 🥹🥹🥹

Kızlar ben 16+4 hamileyim ama kaç gündür sürekli sırttan karma vuran sancılarım var ve karnımda sertleşiyor rahimdende hem ağrı hemde baskı hissediyordum sizce ne olabilir

Benim ki CD verdi ama yüzünü net alamadığı için bir sonraki randevuda getir net poz yakalayıp CD ye atalım dedi

Kızlar ben 16+4 hamileyim ama kaç gündür sürekli sırttan karma vuran sancılarım var ve karnımda sertleşiyor rahimdende hem ağrı hemde baskı hissediyordum sizce ne olabilir
Benim de sertleşmeler vardı bugün randevuda bir sorun gözükmedi normal de olabilir ama eğer sık oluyorsa doktorunuza mutlaka söyleyin bence her ihtimale karşı.

Valla bende 20+3 teyim 6 kilo almisim ama asiri bi kilo aldigimi dusunmuyorum ya kimse de oyle bir sey demedi 🤣 acaba kilolu mu hamile kaldiniz o yuzden mi oyle dediler size
Ay Eveet 68 le hamile kaldım 75,5 oldum hemşireye göre toplam 10 kilo almam lazımmış benim ama ben şimdiden yaklaştım 😂😂😂

Akintilariniz artti mi benim 1 haftadir falan cok artti ozellikle sabah uyaninca kahvaltiyi falan hazirliyorum fix o arada bi akinti oluyor sonra gun icinde de oluyor bazen yani 2-3 kere camasir degistiriyorum

Canım teşekkür ederiz ultrasonda gülüyordu sanki. Bugün 18+4’tüm ayın 16’sında detaylı randevum. 20+4 olacağım canım.

Aaa biz aynıymışız ben de bugün 18+4üm 19unda da detaylı randevum var . Böyle hepimizin haftaları yakın ya ortak noktalarda buluşmak bana iyi hissettiriyor :)

Gideceğim doktorum güzel poz vermezse saatlerce uğraşıyormuş , buna da ayrı mutlu oldum :KK36:
Yaaa çok iyi kızlar bende perşembeden perşembeye hafta alıyorum 18+5 im bugün. Eşim elini koyunca hareketini hissetti ilk defa bugün. Bağırsak hareketi gibi algıladı çok yumuşak olunca :) ne güzel hepimiz aynı haftalardayız. Benimki hiç CD falan demedi inşallah güzel görüntü verir. Haftalar çnce güzel bir çerçeve aldım bekliyorum kısmetse dolsun diye :)

Yaaa çok iyi kızlar bende perşembeden perşembeye hafta alıyorum 18+5 im bugün. Eşim elini koyunca hareketini hissetti ilk defa bugün. Bağırsak hareketi gibi algıladı çok yumuşak olunca :) ne güzel hepimiz aynı haftalardayız. Benimki hiç CD falan demedi inşallah güzel görüntü verir. Haftalar çnce güzel bir çerçeve aldım bekliyorum kısmetse dolsun diye :)
Verileri CD ye kaydetip veriyor ama keşke flashbellek olsaydı CD yo bir yere koyup izleyemiyorum. Yüzünün görüntüsünü renkli olarak veriyor merak etme bizim kız çok nazliydi yüzünü bir kez gösterdi onu çekip verdi daha beklemek istemedi çok nazlandi bizim kız çünkü ☺️☺️☺️

Verileri CD ye kaydetip veriyor ama keşke flashbellek olsaydı CD yo bir yere koyup izleyemiyorum. Yüzünün görüntüsünü renkli olarak veriyor merak etme bizim kız çok nazliydi yüzünü bir kez gösterdi onu çekip verdi daha beklemek istemedi çok nazlandi bizim kız çünkü ☺️☺️☺️
Yaa gerçekten mii şafak da veriyor demekk ? Ay çok sevindim gerçekten. Ben en son gittiğimde a4 kağıdının yarısı kadar kağıt verdi büyük kağıt yani. Olsun cd versin ya ben pc de atarım onu telee 🥰😍

Yaa gerçekten mii şafak da veriyor demekk ? Ay çok sevindim gerçekten. Ben en son gittiğimde a4 kağıdının yarısı kadar kağıt verdi büyük kağıt yani. Olsun cd versin ya ben pc de atarım onu telee 🥰😍
Renkli görüntüyü yine aynı şekilde a4 kağıdı olarak veriyor ama bana verdiği büyüklük tam çerçeve büyüklüğünde seninkini kaç tane çeker nasıl verir bilmiyorum ama her türlü net görüntü o yönü çok güzel 😍

Back
X